tamam dostlar kızmayın bende bundan sonra diğer topikte devam ederim yayına okumak isteyen oradan okur hemde o topik ölmemiş olur saygılar
teşekkür ederiz burakcım.
sami abi dediğin tarihler güzel. artı mekanıda belirliyelim. ramazandaki gibi karambole gelmesin.
selam dostlarım ünal ile şimdi msn den görüşünce topiği okudum,kısacası hepiniz süpersiniz ben herşekilde uyarım biliyorsunuz aslında gece çok içipde dönme işi rizikoya girmemesi için,evden yazılı izin alıp da otel tarzı bi yermi ayarlasak?ama o zamanda sabaha kadar içer,sabah yine yola çıkamayız heralde amaaaaaaaaaaaaaan öyle de uyar,böyle de uyar dibine vururuz artık,gerisini bilmem
çok değerli sevgili dostlarım,öncelikle selam,bak hadisler bundan sonra diğer topik te ama ara sıra bi göz atın sizlerden nacizane bir ricamdır bu.
şu buluşma olayını yapalım hadi yawc.tesi 17,den sonra pazar tam gün müsaitim bilginize
**panikyok**Abii yeteriz tabii bizim ekip toplandık mı tamamdırr
**Gizbi**Abicim tamam şahsen güzel hadisleri oradan okumaya devam ederim
**kecekece**Abii valla sorun etmeyin içinizde bir sağlam ben olurum evinizede ben bırakırım ayıpsın yaparım Abii Artık geride kalan araclarınızıda yaa ben evinizin önüne çekerim yada ertesi günü bıraktığımız yerden alırızz
quote:
Orjinalden alıntı: bluecat
**kecekece**Abii valla sorun etmeyin içinizde bir sağlam ben olurum evinizede ben bırakırım ayıpsın yaparım Abii Artık geride kalan araclarınızıda yaa ben evinizin önüne çekerim yada ertesi günü bıraktığımız yerden alırızz
yaw mert,ben bu fikrini çok tuttum bilesin,emin ol diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyorlardır
quote:
Orjinalden alıntı: kecekece
quote:
Orjinalden alıntı: bluecat
yaw mert,ben bu fikrini çok tuttum bilesin,emin ol diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyorlardır
evet arkadaşlar gözüküyorki millet fena dolmuş, bizim buluşma olayı bomba olacak mokunu çukarmasak bari
quote:
Orjinalden alıntı: rakkas79
evet arkadaşlar gözüküyorki millet fena dolmuş, bizim buluşma olayı bomba olacak mokunu çukarmasak bari
Yok Abim bişey olmaz hele bir araya gelelimde
hani hiç mekan önerisi gelmiyor kimseden
quote:
Orjinalden alıntı: panikyok
mekanın ne önemi var be abicim (sizi mekansızlar)
Mekan heryer olabilir Tuzla dan Avcılara heryer bizim...
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
Mekan heryer olabilir Tuzla dan Avcılara heryer bizim...
quote:
Orjinalden alıntı: kecekece
quote:
Orjinalden alıntı: panikyok
mekanın ne önemi var be abicim (sizi mekansızlar)
mekanın önemi olmazmı havalar malum çayır çimen bozar bu havada bizi
aslında hava güzel olsa çek bakırköy sahile yak mangalını aç rakını soguk mezeyide ayarladınmı amannnnnn sesimde fena sayılmaz