aracınız anlık yakıt tüketimini ortalama yakıt tüketimini, motor suyu sıcaklığını, yakıt pompalama miktarını, hava filtresine giren havan sıcaklığını, dijital devir göstergesini, carbon salınım miktarını, gün içinde yapılan kilometre ve tüketilen yakıtı, gaz pedalının pozisyonunu, motor check ışığını yakan arıza kodunun tespitini ve arıza ışığının söndürülmesini ve silinmesini ve daha bir çok özelliği barındıran muhteşem bir cihaz. orjinal kutusu ve faturası ile birlikte gönderilecektir, iki yıl garantisi vardır..OBD portundan çalışır 1996 sonrası araçlar için uygundur. Benzin, LPG ve Dizel araçlarda çalışır, Lpgden kaynaklanan arıza kodunu (check ışığını) silebilirsiniz...
zevk meselesi aslında kontağı çevirir çevirmez bilgileri okumaya başlıyor, arabaya binince cep teli çıkar bluetootha bağlanmasını bekle, telden programı aç falan zor geliyor bana, yaşlılık belkide..
YENİ FİYAT : 350 TL
quote:
Orijinalden alıntı: kinghenryy
YENİ FİYAT : 350 TL
hocam aslına bakarsanız ben alıcıyım fakat fiyat çok yüksek, aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz, sizinki scangauge m modeli birde scangauge 2 var
hocam ebay den alacaktım fakat türkiye'ye kargo yapan bir satıcı bulamadım, bende ingiltereden bir satıcı buldum ondan aldım kargo + ürün fiyatı + gümrük vergisi olunca fatura baya kabardı..
quote:
Orijinalden alıntı: kinghenryy
hocam ebay den alacaktım fakat türkiye'ye kargo yapan bir satıcı bulamadım, bende ingiltereden bir satıcı buldum ondan aldım kargo + ürün fiyatı + gümrük vergisi olunca fatura baya kabardı..
en son verebılecgn rakamı yazablırmsn özldn, bıde bu scanguge m ve 2arasında ne fark var sanırım sızınkı bır öncekı versıyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme