Şimdi Ara

scenic 2 otomatik şanzıman su alırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model 1,6 benzinli otamatik scenic aracım var araç 5 yıldı bende ve aracı eşim kullanıyor.2 sene önce şanzıman yağını değiştirttim. 6 ay öncede vites geçişlerinde problem var diye İzmit körfez sanayide gittiği ustam, akünün altında şanzımanın üzerindeki bulunan şanzımanın devrini ölçen bir parçayı değiştirmişti yine sorun düzelmişti. Geçen hafta aracı kullanan eşim vites geçerken araçta vuruntu oluyor değince aracı ben kullandım araç devri yükseliyor ama araç vites değiştirmiyor veya geç değiştiriyor vuruntu oluyor ekranda elektronik arıza ışığı yanıp sonra sönüyor. 4 vitese geçmiyor triptonik viteste iken otomatik vitese geçiyor falan. Acı 2 saat kullanmadım sonra araç düzeldi ama hafta içi eşim kullanınca bu seferde P konumun da iken aracı p konumuna alın uyarısı çıkmış. Bu gün başka bir özel Reno servisine gittim bilgisayarda arıza tespit edemediler aracı bıraktım şanzıman yağı ve diğer parçalar kontrol edildi usta şanzımana su girmiş dedi yağa baktım su var temizledim yağı değiştirdim test ettim sıkıntı yok bin araca bakalım dedi 3 km gittik yine aynı sıkıntılar araç durunca kalkmıyor 1 e geçmiyor bağırıyor geçince 3 e 4 e zor geçiyor. Birlikte İzmit Körfez sanayi de şanzıman servine gittik usta su girmişse parçalar gitmiştir inecek dedi 5-6 bin tl tutar dendi. ŞanZımana su nereden nasıl girer gerçekten 5-6 bin tutar mı? Bana izmit te önerebileceğiniz iyi bir şanzıman ustası var mı? şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.