Şimdi Ara

scenıc lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 1,6 otm 61 000 km scenic aldım daha önceden scenic kullanmamıstım otomatik arabada fazla deneyimim yoktu fakat ilk sürüs düz yolda iyi de kalkısta kendini toparlama acısından agır hissettim yokusta yeterli gaz vermedigimden mi bilmem bayılma zorlanma hissettim birde ort yakıt tüketimi 17,7 lt gösteriyor aracta atiker lpg takılı
    alırken exper raporu aldım motor sansıman yag vs kontrolu yapıldı cok iyi dendi
    sizcede normal mi ruhsat alınca lpg kontrolüde yaptıracagım ama
    bu konuda bana tavsiyede bulunabilirmisiniz sorun neler olabilir nelere baktırayım
    bu işin acemisiyim ne lpgli arac ne otomatik nede scenic kullandım
    teşekkürler

• ben de 2001 i vardı,otomatik atiker'li.araç ilk kalkışlarda çok ağırdır.hızını aldıktan sonra gidişi,yol tutuşu güzeldir.aracınızda bi problem olduğunu sanmıyorum...
  • 17.7 litr çok fazla her nekadar otom de olsa o kadar göstermemesi lazım yol bilgsayarının benim manul 1.6 16v megan 8.5 litr gösteryor karışıkta tabi bu değer gerçekte tüketilen lpg yi göstermez ama en azından o değerlerin biraz üzerinde olur gerçek değerler.sizinki baya uçuk geldi bana bence iyi bir ustada iyi bir ayar yaptırın.
  • araca lpg takılalı 1 yıl olmus daha onceden de dedegım gıbı daha onceden lpg arac kullanmadıgım ıcın

nelerden olabılır ustayla ne sorayım

teşekkürler
  • çok yakıt yaktığını ve ayarlarının kont edilmesini isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: manoware

2006 1,6 otm 61 000 km scenic aldım daha önceden scenic kullanmamıstım otomatik arabada fazla deneyimim yoktu fakat ilk sürüs düz yolda iyi de kalkısta kendini toparlama acısından agır hissettim yokusta yeterli gaz vermedigimden mi bilmem bayılma zorlanma hissettim birde ort yakıt tüketimi 17,7 lt gösteriyor aracta atiker lpg takılı
    alırken exper raporu aldım motor sansıman yag vs kontrolu yapıldı cok iyi dendi
    sizcede normal mi ruhsat alınca lpg kontrolüde yaptıracagım ama
    bu konuda bana tavsiyede bulunabilirmisiniz sorun neler olabilir nelere baktırayım
    bu işin acemisiyim ne lpgli arac ne otomatik nede scenic kullandım
    teşekkürler

Aracınızı Benzine Geçirip Bir kalkış denemesi yapmadınızmı?
  • ortalama tüketimi bir de benzinde deneyin.lpg de ise depo boşken fulleyip kaç km gittiğinizi,bu km de ortalama tüketimin kaç olduğunu da not edin.lpg tüketimi ortalama tüketimin %12-15 i kadar fazla olmalıdır...
  • eski bir 2005 model lpgli ve otomatik bir scenic kullanıcısı olarak,
    bu aracın ortalama lpg yakışı 10-14 lt/100 km dir.
    miktar araç kullanmanızdan, aracı kullandığınız yola ve klima kullanmanıza bağlı olarak değişir.
    otomatik 4 ileri olduğu için yakıtı yüksek ne yazık ki ayrıca 4 ileri olması hantallığına da bir sebep.
    bu araca binecekseniz dizel ve manuel almak yakıt ve performans açısından iyi olacaktır.
    üstte de dediğim gibi bu araçlar hantaldır, performans beklemeyin ancak konfor olarak çok iyidirler. hele cam tavan ve sunroof varsa daha aydınlık ve ferah başka araç görmedim.
  • merhaba arkadaslar

bugun lpg testlerını ayarlarını yaptırdım

ruhsata işletmek ıcın gereklı seylerın hepsı yaklasık 550 tl tuttu muanesı vs tum ıslemler bunu ıcınde bakımıda dahıl

onceden 17.7lt gosterırken 10.4lt gosterıyormus arabayı deneme sansım olmadı kardesımde oldugu ıcın ama ozellıkle deneyım sızlere bılgı verecegım

yalnızca kafama takılan soru

otomatık araba yokusta orta dıklıkte bır yokus ıst sıradan sayılabılır frene bastım kalkısta kaydırır mı?

ben aracı ılk aldıgımda bakımlarını yaptırmadan kaydırdıgını gordum ve aklıma sansımanda bosluk mu var sorusu geldı

bu scenıc te normal mıdır ?
  • hocam arac hala sizdemi? Bende manual almayi dusunuyorum tavsiye eder misiniz? Masrafli bi arac midir? En sevdiginiz yonu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.