Şimdi Ara

scenic--skoda octavia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Expression 1.5 dCi 100 bg. İklim Paketi ==normalde 44 milyar ama bana 40 milyara geliyor,dikkatinizi cekerim bu dizel ve az yakıyor

bir de octavia==38 milyar 102 hp 1.6,aama sehir ivi 100 km de 10 litre yakıyor

sizce dizelli scenic mi almak daa ii yoksa octavia mı?

tabi konfor falanda onemli

• Kesinlikle scenic
  • siz baştan scenic modelini seçmişsiniz gibi birşey olmuş zaten hayırlı ola şimdiden
  • ya aslında biz octavia yı istioduk ama sehir icin 10 litre benzin yakıo 100 km de ve 38 milyar,scenic ise 43-44 milyar dizel ve bize toplam 40 milyara gelio bu acıdan dusunuorus simdi sizin fikirlerinizle bisi alacas
  • dostum yardım edelim fakat senin için gerekenleri belirtmemişsin bi araçtan ne beklersin onları anlat yazalım

az yakması muhakkakki herkes için önemli ozaman octaviayı direk ele derim iyi yakar o motorla. eğer konfor yol tutuş yere daha sağlam basan bir aracın olsun diyosun octavia derim. 2.eldeyse ikisininde diğerlerine oranlar düşük varsa yoksa alman bizde
  • al abicim scenici, senin bütün beklentilerini artısıyla karşılar...aldıktan sonra pişman olmayacağından eminim...Ne istersen var arabada.Akıllı adam arabasıdır scenicler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.