Şimdi Ara

Scirocco 1.4tsi 160hp - Scirocco 2.0tsi 200hp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 20 bin cebimde kalsın vergi cebimde kalsın biraz daha yavaş gideyim derdim :=)
  • 1.4 tsi 160 alıp yola çıkardım
  • 1.4 lük motora 20 bin lira harcarsan 200 ün üstünde hp edersin sanki
  • 1.4 Tsi 160 Hp
  • 20 binlik fark çok fazla,kesinlikle 1.4 tsi 160 hp daha mantıklı.
  • BOşver hocam değmez 20000 TL için al 1.4 TSI bence de

Ayrıca arkadaşlar Sportline Plus'taki extra Kol Dayama Opsiyonunun içinde multimedia girişleri varmış DVD iPod vs. o yüzden olsa gerek basit gibi görünen kol dayama kararan ayna vs. için Plus donanıma fazla para veriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Polemik hoşgeldin:) Forumda garip insanlar var cidden benim bu imzamı bile şikayet ettiler şaka gibi.

Sağol dostum.
  • 20 bin liralık farkın büyük çounlugu vergi hatırlatmak isterim
    %88 ötv
  • 20bin fark için değmez bence.Sonuçta tercih edilcek araç 160hp ve performansının kötü olacağını sanmıyorum Ayrıca vergi avantajını da unutmamak gerekir.
  • 2.0 a gerek yok hiç bulaşma al bi 1.4 160 hp tamamdır olay bi tanıdıkta var yeni aldı cok fena öyle böyle diil .vw 1.4 tsi lar için çekinmeyede gerek yok bence sonucta vw sağlam olmayan birşey üretmez..dayanıksız falan diyorlar bazı yerlerde yok öyle bişi başka arkadasımdada golf 1.4 tsi 140 var banamısın demiyo
  • herkes 1.4te hemfikir oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

herkes 1.4te hemfikir oldu

bi ben 2.0 yazmıştım dün akşam
    kafamda güzeldi ama normal okumadım bile ne yazılmış yukarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

herkes 1.4te hemfikir oldu

Aslında bu sonuç çok şaşırtıcı değil çünkü sadece 40 hp için 20.000 TL ve ek olarak yıllık MTV ödemek çok rasyonel değil.

Sonuçta tek fark motor. Motor farkının da 20.000 TL'ye değeceğini kimse düşünmemiş. Ben de aynı fikirdeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

hocam vw de şu anda tsı 170 olsaydı eğer, 200hp yerine tercih et derdim ama tsı 160 da, tsı 170 tadı yok; bu böyle bilinsin bir kere.....

Kesinlikle değil tecrübeyle sabit... öncelikle 170hp tsi eski teknoloji ve çok sorunlu bir motor bu yüzden kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 12 Nisan 2009; 18:08:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

quote:

hocam vw de şu anda tsı 170 olsaydı eğer, 200hp yerine tercih et derdim ama tsı 160 da, tsı 170 tadı yok; bu böyle bilinsin bir kere.....

Kesinlikle değil tecrübeyle sabit... öncelikle 170hp tsi eski teknoloji ve çok sorunlu bir motor bu yüzden kaldırıldı.

Dostum sen ne yaptın ya? TSI 170 hp'ye laf söyledin...

Burası yakında kan gölüne dönecek. Benden söylemesi...

• quote:

vw bunu gördü taktı 7 ileri dsg yi(MODLAMA OLAYI ORDA BİTTİ ZATEN) birde motorun gücünü yakıt tüketimi için 10hp aşağı çekti

Bir konu var ki onu atlamışım. VW 7 ileri DSG çıkardı çünkü eskisine oranla vites geçişlerini yumuşatıp konforu 2 kat arttırmak için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 12 Nisan 2009; 18:29:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barabum

20 bin liralık farkın büyük çounlugu vergi hatırlatmak isterim
    %88 ötv

Katılıyorum.

Ayrıca bu 20 bin liralık farka kesinlikle değmez diye düşünüyorum. Yüksek vergi dilimine girmesi de cabası. 1.4 TSI 160 ps gayet mantıklı bence.
  • herkeze yorumlar için teşekkürler ark. lar, bişi sormak istiyorum... Bu 2.0tsi motor vw golf gti daki motor ile birebir aynımı ?
  • Evet. Birebir aynı.
  • Birisi aynı diyor başka birisi aynı değil diyor anlamadım vala :S
    bnde biraz araştırdım golf6 gti 211 ps die lanse edilio ama ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.