Şimdi Ara

SCODA SCALA 1.6 TDİ 115 HP DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracın 170-200 k km filo çıkması olanlarına bakıyorum motor konusunda uzun vadede ne yaşarım. Kronikleri nedir.DPF VE EGR problemleri çok fazla kafa ağrıtır mı 3-4 sene binerim gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detaylı bir exper yaptırıp temiz ise alınabilir fakat 170-200k km ve filo çıkması bir aracın geçmişinde nasıl kullanıldığını ve kaç kişi tarafından kullanıldığını bilemezsin. DSG bu kadar mimli iken bu kilometrede ki araçta şanzıman yanında motorda da sorun yaşama ihtimalin yüksek. Aracı alırsan kenarda 100k para masraf için durmalı.

• şirket aracı o km de hem de dsg hocam uzak durmak için gerekli tüm kombinasyonlar mevcut

• Sorun şu bence bu araçlar 850 900 civarı olmalı ama 1milyondan aşağı denk gelmiyor.
    İş yerinde arkadaşım 130binde 1.0 filo çıkması aldı dsg. Henüz bir sorun yaşamadı 2.5 yıl oldu sayılır alalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de şirket aracı kullanıyorum, tek kişi kullanıyor, sadece gaza çekinmeden basıyorum o kadar. Araçta çizik yok. sigara da kullanmıyorum. Tüm bakımları zamanında yetkili serviste yapılıyor ve tüm işlemler kayıtlı. Daha ne? Bizde bir tane de scala var mimar bir hanımefendi kullanıyor.

Şirket aracı olmasının avantajı var ama dezavantajlar tüm araçlar için geçerli. Bakım nedir bilmeyen, araç yap eksiltti diye petrolden aracın speclerine uygun olmayan yağı alıp ekleyenler var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araçların çoğu kozmetik olarak çok iyi duruyor. Filo da olsa kullanıcısına iyi bakması için belli şqrtlar getirilmiş gibi. Ama yine de baktığım araçların geneli yetkili srtvis bakımlı olsa da tramerli değişkenli boyalı araçlar ve bu durum epey düşündürüyor. Tek başına 1.6 Tdi nasıldır peki sizce. Bu araçların 1.0 tsi motorluları rakam olarak daha yüksekler

• Ucuzsa alınır. Enjektör ve egzoz baktırırsın. Şanzıman da zaten beyinli. Pilot garage gibi kurumsal yerler ayrıntılı inceler. Servis bakımlıdır belki. Bakımlarını incele. Triger ve şanzıman bakımına mutlaka bak. Bakımlıysa, piyasanın altındaysa, döşemeleri içi dışı temizse alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 21 Ocak 2025; 18:44:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta 1.6 tdi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.