Arkadaşlar scooterı 2 haftadır kullanmıyodum geçen ayak marşıyla çalıştırdım bayada kullandım fakat el marşı bir türlü çalıştırmıyor sorun aküdemi ? Bide benzin göstergesi hep bitik gösteriyor ama depo dolu bununda aküyle ilgisi olabilirmi eğer sorun aküdeyse aküyü yeniden şarj ettirebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler
marka ve model belirtsen
BENZİN MUŞÖRÜNDEN YAPAR BENZİN GÖSTERGESİNİN BİTİK OLMSINI. MARŞ OLAYINA GELİNCE BİR SÜRE KULLANMADIĞIN ZAMAN DEŞARJ OLUR AKU SEN İYİSİMİ Bİ OTO ELEKTİRİKÇİYE GÖTÜR ONLAR ZATEN SANA SÖYLER AKUDEN OLUP OLMADIĞINI
saolsun
scooter nekadar
Neyi nekadar tam anlyamadım.ama fiyatını soruyosan ben sıfırını 1000 ytl ye aldım.
Merhaba Ben İstanbuldayım ve kendime Scooter almayı düşünüyorum işe gelip giderken rahatlık.... yazılanları okudum biraz kafam karıştı açıkçası Asya Motor almayı düşünüyordum ama arıza çıkarıyor deniliyor 18-19 yaşlarında racing kullanmıştım ama şimdi biraz daha güvenli bir motor istiyorum o zaman serde gençlik vardı şimdi 30 u devirdik:) Bir bayana ne tavsiye edersiniz gerçi Türkiye de bayan sürücü olmakda zor ama bakalım ne olacak
Merhaba Ben İstanbuldayım ve kendime Scooter almayı düşünüyorum işe gelip giderken rahatlık.... yazılanları okudum biraz kafam karıştı açıkçası Asya Motor almayı düşünüyordum ama arıza çıkarıyor deniliyor 18-19 yaşlarında racing kullanmıştım ama şimdi biraz daha güvenli bir motor istiyorum o zaman serde gençlik vardı şimdi 30 u devirdik:) Bir bayana ne tavsiye edersiniz gerçi Türkiye de bayan sürücü olmakda zor ama bakalım ne olacak
honda today 50 veya mondial 150 R veya 150RE ne dersiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: stephanıe
Ben ve eşim 4 yıldır scooter kullanıyoruz. Eşim bir bayan olarak bazen zorlanıyor kullanırken. Ama keyfi değer. Bütçenizi yazarsanız yardımcı olabiliriz. Saygılar.
Merhaba Cevap verdiğiniz için teşekkürler en fazla 2.000 YTL ye kadar düşünüyorum.
hiç uğraşma servise gotur derim....
öyle yapacağım zaten yoksa işin içinden çıkamıyacağım
quote:
Orjinalden alıntı: göktuğ1453
Arkadaşlar scooterı 2 haftadır kullanmıyodum geçen ayak marşıyla çalıştırdım bayada kullandım fakat el marşı bir türlü çalıştırmıyor sorun aküdemi ? Bide benzin göstergesi hep bitik gösteriyor ama depo dolu bununda aküyle ilgisi olabilirmi eğer sorun aküdeyse aküyü yeniden şarj ettirebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler
Kardeş bende de oyle bi sorun oldu.Bu akunun üstünde sigortası var o yandığı için değiştirmek gerekiyor.Problemin çözümü bu.Zaten aku bölmesinde bulunan bu kablonun yedek sigortası vardır uzerinde bunu kullanabilirsin.Kolay gelsin...
saolasında ben bunu servisine götüreim en iyisi
o ne kine?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme