Şimdi Ara

SCOOTER HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar scooterı 2 haftadır kullanmıyodum geçen ayak marşıyla çalıştırdım bayada kullandım fakat el marşı bir türlü çalıştırmıyor sorun aküdemi ? Bide benzin göstergesi hep bitik gösteriyor ama depo dolu bununda aküyle ilgisi olabilirmi eğer sorun aküdeyse aküyü yeniden şarj ettirebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler

• marka ve model belirtsen
  • BENZİN MUŞÖRÜNDEN YAPAR BENZİN GÖSTERGESİNİN BİTİK OLMSINI. MARŞ OLAYINA GELİNCE BİR SÜRE KULLANMADIĞIN ZAMAN DEŞARJ OLUR AKU SEN İYİSİMİ Bİ OTO ELEKTİRİKÇİYE GÖTÜR ONLAR ZATEN SANA SÖYLER AKUDEN OLUP OLMADIĞINI
  • saolsun
  • scooter nekadar
  • Neyi nekadar tam anlyamadım.ama fiyatını soruyosan ben sıfırını 1000 ytl ye aldım.
  • Merhaba
    Ben İstanbuldayım ve kendime Scooter almayı düşünüyorum işe gelip giderken rahatlık.... yazılanları okudum biraz kafam karıştı açıkçası Asya Motor almayı düşünüyordum ama arıza çıkarıyor deniliyor 18-19 yaşlarında racing kullanmıştım ama şimdi biraz daha güvenli bir motor istiyorum o zaman serde gençlik vardı şimdi 30 u devirdik:) Bir bayana ne tavsiye edersiniz gerçi Türkiye de bayan sürücü olmakda zor ama bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba
    Ben İstanbuldayım ve kendime Scooter almayı düşünüyorum işe gelip giderken rahatlık.... yazılanları okudum biraz kafam karıştı açıkçası Asya Motor almayı düşünüyordum ama arıza çıkarıyor deniliyor 18-19 yaşlarında racing kullanmıştım ama şimdi biraz daha güvenli bir motor istiyorum o zaman serde gençlik vardı şimdi 30 u devirdik:) Bir bayana ne tavsiye edersiniz gerçi Türkiye de bayan sürücü olmakda zor ama bakalım ne olacak
  • honda today 50 veya mondial 150 R veya 150RE ne dersiniz.
  • honda today 50 veya mondial 150 R veya 150RE ne dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stephanıe

honda today 50 veya mondial 150 R veya 150RE ne dersiniz.

Ben ve eşim 4 yıldır scooter kullanıyoruz.
    Eşim bir bayan olarak bazen zorlanıyor kullanırken.
    Ama keyfi değer.
    Bütçenizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.
    Saygılar.
  • Merhaba Cevap verdiğiniz için teşekkürler en fazla 2.000 YTL ye kadar düşünüyorum.
  • hiç uğraşma servise gotur derim....
  • öyle yapacağım zaten yoksa işin içinden çıkamıyacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: göktuğ1453

Arkadaşlar scooterı 2 haftadır kullanmıyodum geçen ayak marşıyla çalıştırdım bayada kullandım fakat el marşı bir türlü çalıştırmıyor sorun aküdemi ? Bide benzin göstergesi hep bitik gösteriyor ama depo dolu bununda aküyle ilgisi olabilirmi eğer sorun aküdeyse aküyü yeniden şarj ettirebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler

Kardeş bende de oyle bi sorun oldu.Bu akunun üstünde sigortası var o yandığı için değiştirmek gerekiyor.Problemin çözümü bu.Zaten aku bölmesinde bulunan bu kablonun yedek sigortası vardır uzerinde bunu kullanabilirsin.Kolay gelsin...
  • saolasında ben bunu servisine götüreim en iyisi
  • o ne kine?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.