Şimdi Ara

Screen refresh rate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 10 pro technical preview kullanıyorum, fotoğraflarda gördüğünüz üzere sıkıntım şu
    ekran çözünürlüğünden gelişmiş ayarlara geliyorum ordan monitör diyip screen refresh rate i 75 hertz yapıyorum onaylıyorum keep changes dedikten sonra tekrar baktığımda tekrar 60 hertz olarak gözüküyor? sorun nedir sizce?
     Screen refresh rate Screen refresh rate Screen refresh rate Screen refresh rate Screen refresh rate

• kullandığın monitörün marka-modeli nedir? daha önceki işletim siteminde o frekansı kullanabilmiş miydin ?
  • philips 196E windows 7 deyken almıştım evet
  • http://www.philips.com.tr/c-p/196E3LSB_00/e-line-19-inc-41.8-cm/ozellikler ürün buysa eğer 60 Hz desteği var 75 Hz yok :S
  • dostum ürün bu fakat benim monitör led değil lcd
  • ürün kitapcığında tavsiye edilen frekans 60 hz ama 75 hz e kadar desteklediği yazıyor.. ürünün tam model numarası 196E3LSB/00 bu ise Monitor panel type: TFT-LCD Backlight: LED .. belki de windows 10 a özgü bir sorun da olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 18 Şubat 2015; 15:15:11 >
  • 1440x900 de 60 hz desteği veriyo bi tek zaten onda sıkıntı yok ben çözünürlüğü düşürüyorum 75 hertz kısmı geliyo, seçtiğimide görebiliyosunuz ama sonradan 60 a dönüyo dediğiniz gibi olabilir teşekkürler ilgilendiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    CSGO RAW İNPUT ON OR OFF
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.