https://www.qp.com.tr/scythe-fuma-2-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucu Neredeyse Noctua nh-d15 ayarında bir soğutucu. Fanların çalışması gayet sessiz diye biliyorum. Fiyat iyi gibi. Değerlendirmek isteyenler olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunvadeliyatirimci -- 23 Kasım 2020; 0:53:32 > |
Scythe Fuma 2 Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu 499 TL
-
-
Dusunmeden alin gecin.harika bi sogutucu. Asiri sessiz. Kendim kullaniyorum. -
500 liraya uyduruk sıvı soğutucu almayı düşünenler pompa sesi çekeceğine bu canavarı alsınlar komple odayı soğutsunlar sessiz bir şekilde
Teşekkürler -
Çok güzel ürün, NH-U12S olmasa direkt alırdım. -
Ryzen 9 5900x icin yeterli bir ürün müdür?
-
Kuzenim kullanıyor fazlasıyla yeterli
-
Biraz küçük yapsalar bu soğutucuları süper olurdu. -
Piyasadaki en kompakt, tüm kasa ve anakartlarla uyumlu sayılı kule tipi soğutuculardan hocam.
Hatırladığım kadarıyla Ryzen 7 3800x ve Ryzen 9 3900x gibi yüksek ısı açığa çıkaran işlemcileri soğutmada yetersiz kalıyordu. Ryzen 7 2700 ile kullanıyorum ve memnunum ama Noctua D15 ile muadil demek yanlış olur.
İnternette bahsini ettiğim testlerin olması lazım, satın almak isteyen arkadaşlar kontrol etsin derim. -
Kullanıyorum imzamdaki sistemde sessizlik önemliyse öncelikle öneririm.
-
Kaçırmayın , tavsiye ederim harika bir ürün
-
Bende bunu NH-U12S 3600 ile kullanıyorum gayet memnunum
-
3700x stock sogutucudan buna geçmek oc potansiyelini değiştirir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajea- -- 26 Kasım 2020; 2:58:43 > -
Arctic Freezer 34 E-sports Duo kullanıyorum geçmeye değer mi sizce?
-
hangisi seçilmeli ben de merak ettim -
Noctua 12, Arctic Freezer 33-34, CM Hyper 2** gibi soğutuculardan bir tık daha iyi, ama değiştirmeye değmez, elinizdeki soğutucu eşik değerinin altında bırakmıyorsa.
Ancak yeni alacaklar için, bu fiyata kesinlikle kaçmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 26 Kasım 2020; 12:10:38 > -
Fuma 2 - 154,5 mm yükseklik, kullanıyorum çok memnunum, gece el-ayak çekilip, tüm pwm-fanlar en düşüğe alındığında , ekran kartı fanı ve psu fanı da stop haldeyken kesinlikle sizi rahatsız etmiyor.
Kaynak Techpowerup : 8700K 4.8 OC testi. Biz genellikle, 30 cm den daha uzakta duracağımız ve günlük kullanımlarımızda bu kadar yüklenmeyeceğimiz için ses haliyle daha az ve sıcaklıklar daha düşük olacaktır, aynı zamanda fiyat ve ebat .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 26 Kasım 2020; 20:5:49 >
-
3900X ile kullanıyorum , biraz ayarlama yaparsanız gayet yeterli. 360 radyatörden sonra tabi daha sıcak ama kasa havalandırmanız da güzelse hemen her psu yu kullanırsınız sorunsuzda soğutur. Sessiz kasa kurdum o sebeple aldım, Gayet sessiz.
-
Ürün stokta yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: R-10Ürün stokta yok
Bizdehesapli sitesinde 570tlden sonuncuyu ben aldim :D cumartesi 2tane vardi, yattim gece ruyama girdi sabah kalkip bi baktim 1tane kalmisti ben aldim. ^^ vurcam kirbaci, vurcam kirbaci :D
-
Hayırlı olsun bende Noctua U12S modeli aldım beklemekten soldum resmen
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- burger crush
- vodafone numara taşıma faturalı
- osse mi rayban mi
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X