Şimdi Ara

'SD Card beklenmedik şekilde çıkarıldı' hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
54.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orientem

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Ben de 32 gb sandisk class 10 kullanıyorum sorun yok canavar gibi

Nezamandır kullanıyorsunuz? Telefon hangi model?

Telefon s3 meyiletişimden almıştım bi sorunu yok 2-3 ay oldu

Bu meyiletisim gittigidiyordaki meyiletişim mi? Adamların kendi siteleri de var gerçi... Herneyse bende aynı satıcıdan 32gb sandisk alacaktım, ne kadar uyumlu olduğunu bilsemde cihazımla, yine de emin olayım, bir bildiği vardır diye sormadan almayım dedim, cihazımın note 2 olduğunu ve almak istediğimi söylediğim de sandisk lerde satış sonrası birkaç müşterisinden sürekli şikayet geldiğini ve biraz daha üst bütçeli toshiba almamın daha uygun olacağını söylemişti... Bu aralar toshiba almadan önce kampanya , fırsat vs. var mı diyte bakarken, note 2 hafıza kartı için acaba ne daha iyidir diye bu başlıkta takılırken konuyu gördüm... Şimdi yukarıda yazılanlara göre team veya sandisk 32gb almamak en uygunu, peki toshiba exceria type HD olanlarda böle bi durum mevcut mu? Hiç toshiba kullanan yok mu?

Bu arada bende 8gb class 4 microsd toshiba kullanıyorum, gerçi orjinal toshiba olmadığını düşünüyorum, ama şu ana kadar ard arda sıralı çekim yaparkende , video kaydı yaparken de, veya oyun uygulama açıkkende en ufak bir takılma, donam yaşamadım, tabi telefon daha 20 gün olmadı alınalı, onun da etkisi var mı bilemiyorum ancak dediğim gibi sorunsuz bir şekilde class4 microsd canavar gibi çalışıyor.... Cihaz rootsuz, herşeyiyle orjinal, paralı bir ton da uygulama yüklü, hani 1gb ile 2gb arası oyun ve uygulamalardan bahsediyorum, sorunsuz bir şekilde de çalışıyor....

• Sandiskler genelde daha iyi deniyor yalnız bi partisi sorunlu olmuştu sonra değişim yaptılar sorunlu kartları şuan sorun yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka kaynaklı olabilir telefonda kronik bir sorun olacağını sanmam başka marka denedinizmi???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 21 Nisan 2013; 19:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

marka kaynaklı olabilir telefonda kronik bir sorun olacağını sanmam başka marka denedinizmi???????

Sandisk'in 4 yıl önce aldığım 1 GB microsd kartını taktım çalışıyor,hiç hata vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 21 Nisan 2013; 21:14:11 >
  • quote:

Sandiskler genelde daha iyi deniyor yalnız bi partisi sorunlu olmuştu sonra değişim yaptılar sorunlu kartları şuan sorun yok diye biliyorum

O parti sorunlu olduysa ilan verip geri çağırmaları lazım müşterilerinden. Yani ciddi bir firma öyle yapar.
  • quote:

quote:

Sandiskler genelde daha iyi deniyor yalnız bi partisi sorunlu olmuştu sonra değişim yaptılar sorunlu kartları şuan sorun yok diye biliyorum

O parti sorunlu olduysa ilan verip geri çağırmaları lazım müşterilerinden. Yani ciddi bir firma öyle yapar.

Hatayı kabul etmişlerdi gönderenlerin kartlarını değiştiriyolardı bildiğim kadarıyla

• quote:

quote:

marka kaynaklı olabilir telefonda kronik bir sorun olacağını sanmam başka marka denedinizmi???????

Sandisk'in 4 yıl önce aldığım 1 GB microsd kartını taktım çalışıyor,hiç hata vermiyor.

yüksek kapasiteli olunca hata oluyor sanırım ama note 2 64 e kadar destekliyor....merak ettim şimdi çözümü bulursanız lütfen paylaşın
  • quote:

quote:

quote:

yüksek kapasiteli olunca hata oluyor sanırım ama note 2 64 e kadar destekliyor....merak ettim şimdi çözümü bulursanız lütfen paylaşın

Şimdilik çözüm sadece tüketici mahkemesi gibi görünüyor; aslında şimdilik değil-bir çözüm bulup bişey yapacak olsalar şimdiye kadar yaparlardı. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi bilgisayara takıp sağlammış bişey yok diyip geri gönderiyorlarsa bize de tüketici haklarına başvurmak düşer. Vaktim olunca gidip başvuracağım. Az para değil 70 liraya aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdilik çözüm sadece tüketici mahkemesi gibi görünüyor; aslında şimdilik değil-bir çözüm bulup bişey yapacak olsalar şimdiye kadar yaparlardı. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi bilgisayara takıp sağlammış bişey yok diyip geri gönderiyorlarsa bize de tüketici haklarına başvurmak düşer. Vaktim olunca gidip başvuracağım. Az para değil 70 liraya aldım.

hocam hakkınızı sonuna kadar savunun

• s3 kullanıcısıyım. telefonu ilk aldığımdan beri sandisk 32gb c10 kullanıyordum. android 4.0.4, 4.1.1 versiyonlarında herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat 4.1.2 güncellemesinden sonra aynı sorunları yaşadım. Derhal araştırmaya başladım fakat çözümü olmadığını anlayınca kartı çıkardım zarar görme olasılığına karşı. 4.2 güncellemesini bekliyorum. inşallah sorun giderilmiş olur...
  • Sadece Galaxy S2'de değil,Galaxy S Wifi 3.6'da da aynı hatayı alıyorum.Meyiletişim'den almıştım.Ne yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orseras

Sadece Galaxy S2'de değil,Galaxy S Wifi 3.6'da da aynı hatayı alıyorum.Meyiletişim'den almıştım.Ne yapmak gerekiyor?

Android güncellemesini bekleyin, yada meyiletişimle irtibat kurun.
  • quote:

quote:

Sadece Galaxy S2'de değil,Galaxy S Wifi 3.6'da da aynı hatayı alıyorum.Meyiletişim'den almıştım.Ne yapmak gerekiyor?

Cevabınız için teşekkür ediyorum.Hafıza kartına mı Android güncellemesi gelecek?
  • quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkür ediyorum.Hafıza kartına mı Android güncellemesi gelecek?

Hayır telefona android güncellemesi geldiğinde sd kartın unmount sorununun çözüleceğini umut ediyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır telefona android güncellemesi geldiğinde sd kartın unmount sorununun çözüleceğini umut ediyoruz

Anladım,teşekkür ediyorum.

• genel olarak Samsung markasını sevmem fakat hediye gelen Note 2 de çöpe gitmemeli :) Samsungun binbir çeşit telefonu olduğundan stabilliğinden şüphe etmişimdir. LG L2 telefon almıştım. telefon 2 gb kapasiteli olduğu için Micro sd kart alayım demiştim. Araştırdım, Lexar güney kore malı diye 16 gb ve class 10 kart aldım. LG ile bir kere bile sorun yaşamadım. kartı Note 2ye taktım, o da ne, kartı görmedi, çıkarttım taktım olmadı. LGye takıyorum anında görüyor. sonra PCye bağladım, onda da sorun yok. ardından biçimlendirdim ve öyle taktım note 2ye gördü. aradan 1 hafta geçmedi, bu forum konusundaki hata ortaya çıktı. galaxy s4e taktım, görmedi. bu forumdaki konuyu görmesem telefonu istanbula garantiye gönderecektim boş yere. samsungun tekelcilik yaptığı kanısındayım. apple firmasının dava ettiği kadar var

• Bende aynı sorun oluştu. Bu sorun yüzünden Note2'nin medya uygulaması sürekli çalışıyor. Pil ömrü 48 saatten 10 saate kadar düştü.
  • Sandisk Aralık-2012 öncesi ürettiği ürünleri değiştiriyormuş. Ben Türkiye'dekilere gönderiyorum SD kartı.
    Değiştirsinler, böyle rezalet olmaz.
  • Android'in resmi forumlarında alttaki bilgiler paylaşılmış.
    https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41922
  • s4'te de oldu üstelik telefona kartı tekrar taktım bu sefer görmedi bile... kartın markası lexar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.