Şimdi Ara

'SD Card beklenmedik şekilde çıkarıldı' hatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
54.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de aynı sorun başıma geldi. Kingston 32 gb micro sd class 10 kullanıyordum. Hafıza kartı beklenmedik şekilde çıkarıldı uyarısını 18 saat içinde 5-6 kez aldım, canımı sıksa da çok öenmsemedim. Ancak sonunda telefon kartı hiç görmez oldu. Yalnız benim sorunum daha da kronik, zira hafıza kartını bilgisayar da görmüyor. Kartta da sorun olabilir yani. Malesef faturayı da bulamıyorum. Olan oldu artık.

Forumda okuduğum kadarıyla Samsung Class 10 model micro sd kartlar kullanmak gerekiyormuş Note 2'lerde. Class 4 türden bir hafıza kartı almak da bir başka çözüm tabii. Şöyle bir şey buldum internette:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/32gb-samsung-micro-sd-hc-hafiza-karti-86725576

Bu ürün orijinal mi bilmiyorum. Kullanan var mı aranızda? Almaya değer mi? Yoksa class 4 bir hafıza kartı mı almak gerekiyor acaba?
    Fikirlerinizi bekliyorum.

• Selamlar yeni Note II kullanıcısıyım ama baya bir araştırma yaparım telefon hakkında ilginç belkide saçma bir çözüm var aynı hatayı bende lexar diye bi markada 16gblik sd kartta yaşıyordum taaki yarım saat öncesine kadar telefonun arka kapağını çıkardım yarım saattir vermedi sd kart hatasını bekliyorum verir mi diye.

Bir de bende hatayı sadece telefonun açma kapama tuşuna basıp tuş kilidini açarken verirdi belki 45 dakika oldu hala hata almıyorum. Acaba arka kapat sıkıştırıp temassızlık yapıyor ve sonra iki elle tutunca sıkışma geçiyor olabilir mi ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakturk

Selamlar yeni Note II kullanıcısıyım ama baya bir araştırma yaparım telefon hakkında ilginç belkide saçma bir çözüm var aynı hatayı bende lexar diye bi markada 16gblik sd kartta yaşıyordum taaki yarım saat öncesine kadar telefonun arka kapağını çıkardım yarım saattir vermedi sd kart hatasını bekliyorum verir mi diye.

Bir de bende hatayı sadece telefonun açma kapama tuşuna basıp tuş kilidini açarken verirdi belki 45 dakika oldu hala hata almıyorum. Acaba arka kapat sıkıştırıp temassızlık yapıyor ve sonra iki elle tutunca sıkışma geçiyor olabilir mi ?

Saygılar

Ben tam tersini deneyip kart yuvasına kağıt sıkıştırdım ama fayda etmedi.
  • Merhaba

Galaxy Note N7000 4.0.4 versiyon kullanıcısıyım. Geçen hafta Official 4.1.2 güncellemesi yaptım ve bir gün kullandıktan sonra "Hafıza kartı çıkarıldı" uyarısı almaya başladım. Benimde hafıza kartım Sandisk 32GB Class 10 Android Edition. 3 gün bu hata ile kullandıktan sonra tekrar official 4.0.4 versiyona geri döndüm ve günde 10-15 kez aldığım uyarı, üzerinden 2 gün geçmesine rağmen yok oldu. Bence sorun tamamen ilgili versiyon ile kartın uyuşmazlığı ile alakalıdır. Ben bu kartı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve cihaza attığım official ve unofficial veriyon sayısı 15-20 çok rahat olmuştur. Hiç birinde böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Hala sorun yaşayan arkadaşlara tavsiyem kartları bozulmadan farklı bir ROM yüklemeleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeThAsOuR

s4'te de oldu üstelik telefona kartı tekrar taktım bu sefer görmedi bile... kartın markası lexar...

Aynı sorun bende de var malesef :S
  • Aynı sorun bendede var sd kerd takılı değil mesajı çikinca yukardan assagi cekiyorum mesajin ustune basiyorum uyari mesaji gibi birsey cikiyor onun ustune basiyorum bir sayfa geliyor durmaya zorla ya basiyorum mesaj gidiyor ve sd ye kaydediyorum orda programi kaldir yeride var ama cesaret edip basmadim selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy NoteII kullanıcısıyım , cok kişide olduğu gibi Sandisk 32 GB Class 10 kartta aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 4.1.2 sürümü problemi giderdiği söylenmişti. Ama güncelleme sonrasında sıkıntı devam ediyor.
  • bence sandisk e özel bir hata değil bu, ben ve eşim samsung s3 kullanıcısıyız. benim sd kartım toshiba 32 gb, eşimin sd 16gb tdk. benim ki 2 hafta önce ilk kez bu hatayı yaptı, işin ilginç tarafı bugün ikimizin telefonu aynı hatayı tekrar verdi ve telefonlarımız sd kartları sıfırlanmış olarak görüyor. kartları pc ye taktım ikisinin içinde de tüm bilgiler duruyor. sandisk te yapıyor olabilir tabii tabi ama dediğim gibi bizmkiler toshiba 32g ve tdk 16gb olmasına rağmen aynı haltı yedi. okuduğum kadarıyla çözümü yok. ne sama sapan iş bu anlamadım. tüm dosyaları pc ye yükleyecem, kartı telefonda formatlayıp oradan geri atacam. samsung bu pisliğe nasıl çözüm bulacak merak ediyorum.
  • şimdi denediğim birşeyi paylaşmak istedim. daha önce yazdığım gibi benim ve eşimin sdler aynı anda pert olmuştu, "beklenmeyen şekilde....." yazan hatayı veriyordu. benim sd kartı pc ye taktığımda görebiliyordum. bir forumda okuduklarımı yaptım. sd kart, sim kart ve pili çıkartıp 15 dakika bekledim. bu arada sd karta pc den chkdsk yaptım (hata mata bulamadı), daha sonra hepsini geri taktığımda sd kartı tekrar tanıdı ve içindeki veriler aynen telefonda görünmeye başladı. ne kadar uzun vadeli bir çözüm bilemem ama sonucu paylaşmak istedim. eşimin kartı pc de hiçbir şekilde görmüyor. bakalım aynısını ona da deniyorum. olumlu olursa yazarım.
  • oha. eşimin sd kartı komple uçurmuş, telefon kartı görmüyor bile.
    sağda solda samsung sd kart işe yarar diyorlar bir de onu alıp deneyelim. durduk yere masraf anasını satayım...
  • Telefondan biçimlendirince hiç bir problem olmadan sorunsuz çalışıyor sd card.
  • Samsung 32gb sd kart aldim, telefondan bicimleme yaptim. 4gundur sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

aynı şekilde sandisk 32 gb uhs kart kullanıyordum, aynı şey benimde başıma geldi araştırdım, genellikle sandisk 32 gb c10 larda bu sorun oluyor, umursamazsanız bir süre sonra kart kullanılamaz hale geliyor. Yani meselenin donanımsal bir boyutu olduğu aşikar. Kartı tamamen ölmeden çıkardım fotograf makinmda kullanacağım, sd kart olarak. Onun yerine 8 gb idareten bir kart taktım, aklıma geldikçe de 32 gb düşük hızlı kart bakıyorum, bakalım artık.

Lexaar 32gb class 10 galaxy s3 problemsiz

• 64gb sandisk class 10 kullanıyorum. Son güncelleme den sonra hata almiyorum. Telefon galaxy s4.

• samsung 32 gb uhs 1 kart aldım ebayden yaklaşık bir aydır sorunsuz kullanıyorum, telefonda hata veren 32 gb sandisk uhs 1'i ise sorunsuz şekilde tablette kullanıyorum.
  • Uygulamalardan "Media Storage"'ı kapattım, stock galeri ve video uygulaması çalışmıyor ama en azından artık sd kart çıkartıldı hatası almıyorum...
    Zaten stock galeri ve video uygulamalarının benzerleri markette mevcut...

Şu ana kadar test ediyorum, bir sıkıntı olmadı.

Sıkıntı olursa tekrar yazarım...
  • bende yaklaşık 10 aydır kullandığım Sandisk Class10 MicroSD 32 GB kartım Türkiyeye gelen geçen ayki performans güncellemesinden sonra SD KART BEKLENMEDİK ŞEKİLDE ÇIKARILDI. Hazırlanıyor.. gibisinden hatalar almaya başladım ve sd kartın adaptörünü kontrol ettiğimde sorunlu üretim olan Eylül 2012 olduğunu gördüm. Bugün sandisk tr dispritörü Arena bilgisayara faturanın bir suretiyle birlikte Sd kartımı kargo yaptım değişim yapmaları için. bakalım değişim mi yapacaklar yoksa problem yok deyip gerimi yollayacaklar.. onlar yollasın ben tekrar yollarım bu işin peşini bırakmayacağım ama şu bir gerçekci samsung yaptığı güncelleme ile sandisk kartlarının biçim formatına uygun yapmamış bu kartlar diğer telefonlarda çalışıyormuş çok ilginç..
  • bu arada benim sorunlu sandisk microsd 32 gb class10 kartımı arena bilgisayara önyazı ile kargo yaptım faturanın bir suretinide koyarak android uyumsuzluğu nedeniyle değişmesini talep ettim ve onayladılar. yeni kartım geldi şuan kart uyumlu gayet güzel çalışıyor maşallah.. problemli kartlarınız var ise arena bilgisayar teknik servis-depo adresi varhttp://www.arena.com.tr/Iletisim.aspx adresinde burdan kargo ücretini ödeyerek ürünü yollayın.
    Not: MNG kargo firmasından kargo almıyorlar. yurtiçi yada ups ile gönderiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micyot

bu arada benim sorunlu sandisk microsd 32 gb class10 kartımı arena bilgisayara önyazı ile kargo yaptım faturanın bir suretinide koyarak android uyumsuzluğu nedeniyle değişmesini talep ettim ve onayladılar. yeni kartım geldi şuan kart uyumlu gayet güzel çalışıyor maşallah.. problemli kartlarınız var ise arena bilgisayar teknik servis-depo adresi varhttp://www.arena.com.tr/Iletisim.aspx adresinde burdan kargo ücretini ödeyerek ürünü yollayın.
    Not: MNG kargo firmasından kargo almıyorlar. yurtiçi yada ups ile gönderiniz.

Kargo parasini niye biz ödüyoruz? Ödemeli gönderelim

• barsoy kullanıcısına yanıt
    kabul etmiyorlar. kargo size geri iade edilir bu kez kargocu parayı sizden tahsil eder. o kadarına bakmayın bence.. ben 6 tl kargo verdim bu problemden kurtuldum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.