Şimdi Ara

Sd Kart Hazırlanıyor hataları kontrol etme Hatası (Galaxy S4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuşmayı ekran aldım bazı yerlerini gözükmesin diye mozaikleme programı aradım googleda cıktı ingilizce bir uygulama beni yönlerdirdi play storeden çince yazan bir uygulama yükledim uygulamayı açtım eve hayır gibi birşey çıktı okumadım ve hayır dedim sonra dönen bir yükleme çıktı bekledim bir süre işe yaramıyor diye sildim gece telefonu kapattım sabah açtığımda Sd kartta olan uygulamalar ve fotograflar gözükmüyordu ayarlar menüsüne filan giremiyorum hiç bir çoğu telefonda olan uygulamada hata vermeye başladı arada kendine geliyor ama gene sorun çıkartıyor nasıl çözücem bunu

• Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına almayı deneyin.
  • Fabrika ayarlarina alirsam bütün verilerim silinecektir fotoğraf vs hafiza kartinda uygulamalarinda bir kismi başka bir yolu yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yardım edicek biri simdi telefoncuya götürürüm bana kitler 50 tl

• hafıza kartını bilgisayara tak bir şey silinmediyse ordan görürsün telefonuda arkadaşın dediği gibi sıfırlarsın
  • Sifirladim hafiza kartinda birsey silinmedi whatsapp yedegini unuttum sadece ordaki fotoğraflar silindi ama kart gene okumuyor telefon bilgisayar da sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.