Şimdi Ara

Çözüldü Sd Karta Kopyaladığım Dosyalar Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözüldü Sd Karta Kopyaladığım Dosyalar GörünmüyorMazot Kaçakçısıyoutube
    Kod: attrib -h -r -s /s /d *.* Devamı Oku: http://www.mazotkacakcisi.com/usb-bellek-dolu-ama-icindeki-dosyalar-gozukmuyor-kesin-cozum/ Flash Bellekte bulunan dosyalarınız veya klasörleriniz görünmüyorsa, kaybolduğunu düşünüyorsanız üzülmenize gerek yok. Bu problemin sebebi dosyalarınızın ya da klasörlerinizin gizlilik özelliğinin değiştirilmesi yani bir nevi virüs. Etiket: Flash bellekte dosyalar görünmüyor,flash bellekte dosyalar görünmüyor programı,görünmüyor dosyası,flash belleğimdeki dosyalar gözükmüyor,smart flash recovery,flash bellekte görünmeyen dosyalar,flash bellek dosyalar görünmüyor attrib,Flash bellek dolu ama içindeki dosyalar gözükmüyor ve Flash Diskte Kısayol Oluşturan Virüsten Kurtulmak, Usb bellek dolu ama içindeki dosyalar gözükmüyor, usb bilgiler görünmüyor çözümBu yazıda Flash Bellek İçeriği Görünmüyor, flash belleği bilgisayara taktım ama Flash Bellekteki Dosyalar Görünmüyor !!! gibi sorunlarınçözümü anlatılmaktadır. Maalesef ki bazen flash belleği bilgisayarınıza taktığımız zaman, flash belleğin içi bomboş gözükmektedir. Usb bellek dolu ama içindeki dosyalar gözükmüyor. Usb belleğime virüs bulaştı.
    https://www.youtube.com/watch?v=IIh-b3wLPXg&feature=youtu.be

Arkadaslar merhabalar bugun hafiza kartima bir klasorun icine yeni klasor acip toplam 10 gb lik dosyalar yukledim. Ardindan once usb kart okuyucusunu sonra da hafiza kartini kart okuyucudan cikarip telefona taktim ve bir de baktim kooyaladigim dosyalar yok. Tabi oncesinde hafia karti bos degildi. Butun hersey eskisi gibi duruyor. Eski dosyalar falan ama kopyaladigim dosyalar yok. Sanki hic kopyalama yapmamisim gibi. Isin tuhaf tarafi depolama alani kullaniminda yani kalan hafiza boyutu da 10 gb kadar azalmis. Ne yaptiysam dosyalari bulamadim. Windowa 10 da klasor secenekleinde gizli dosya ve klasorleri goster ile korunan isletim dosyalarini gizle falan bunlari denedim. Yukaridaki video vardi cmd ye komut giriyorduk onu dendim olmadi. Android telefonda yeni file menager indirip baktim. Simdi de easeus data recovery ile bilgisayarda silinmis dosyalari tariyorum. Herhangi bir onerisi olan var mi? Bu arada hafiza kartim sandisk 32 gb. Yillardir kullanirim bir sorun cikarmadi. Yeni usb kart okuyucu almistim kesin ondan boyle birsey olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 28 Ekim 2023; 0:33:55 >

• Çözüldü Sd Karta Kopyaladığım Dosyalar Görünmüyor

Çözüldü Sd Karta Kopyaladığım Dosyalar Görünmüyor

Tamam sorunu çözdüm. Easeus data recovery ile hafıza kartını taratıp tarama bitmesini bekledim. İlgili dosyaları orjinal dizini kaybolan dosyalar başlığı altında easeus ile buldum. Bunun haricinde hafıza kartında Lostdr diye klasör oluştu ve klasörün içinde de resimdeki dosyalar vardı. ve bu klasörün boyutu 10 gb idi. herhalde kopyaladığım dosyalar farklı formata falan mı dönüştü anlamadım. biraz ilginç bir durum oldu. Neyse dosyaları kurtardıktan sonra easeusu kapattım hafıza kartından lostdr klasörünü sildim. sonrasında easeusu tekrar son kurtarma işlemini geri getirmeyi denedim ama olmadı. Sanırım lostdr kılasörü benim kopyaladığım dosyaların yedeği gibi birşeydi herhalde. Aynı sorunla karşılaşıp bendeki gibi dosyaların bir kısmı gözüküp bir kısmı gözükmüyorsa ve lostdr gibi bir klasör varsa kesinlikle silmelerini tavsiye etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.