Şimdi Ara

Sdramler İnternetimi Kitliyor Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Sorunum Şu:
    Bilgisayarımda 2adet aynı özelliklere sahip 100mhz 16chip 256mb sdram var.Bu iki sdram takılıyken windosu kullanıyorum,oyun oynuyorum,müzik dinliyorum vs...Ama usb modemimle internete bağlandığımda bir süre sonra özelliklede java programlarında,yada download yaparken daha sık olarak bilgisayarım kitleniyor,Bilgisayarım kitleniyor fakat mouse hareket ediyor,sadece hiç bir işlem yapamıyorum,resetlemekten başka hiç birşey çare olmuyor.Windowsu yeni kurdum olmadı,programları sorguladım olmadı,virüs taramaları yaptım bişey çıkmadı,herşey normal zaten kullanıyorum ama internete bağlandığımda anlattığım gibi bir sorun oluyor,
    Ramlerden birini çıkardım,tek 256 kullandım bu kez hiç bir sorun yaşamadım,Ramleri tek tek,ayrı slotlardada denedim tek kullanınca hiç bir sorun yok,windosta,internette sağlam çalışıyor.Ancak 2sini bir arada sadece windosta kullanabiliyorum,İnternette bilgisayarı kitliyor.Sorunum ne olabilir,
    Modem:Artes USB modem
    Anakart:FreeTech P6F201
    İşlemci:P III 550mhz

• bence modemden kaynaklı ethernet al ya ram sotlarında da problem olabilir

görmeden tam bişi denemez
  • ram slotlarındansa eğer normaldede arada sırada olsa kitlemezmi makineyi,sadece internete girdiğimde yapıyor,2ramin tüm özellikelri ayn,dikkatli aldım,aynı chip aynı mhz aynı mb,sadece markaları tutmuyor,ram uyumsuzluğu sadece internette kitlenme yaparmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.