Şimdi Ara

Sdü Makine Mühendisliği Kazandım Gitmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sdü makine mühendisliğini kazandım gitmelimiyim bir sürü makine mühendisi varmış işsiz bende bulamam gibi geliyor 1 sene daha hazırlanıp başka bir şeyemi yönelmeliyim
    1 sene daha hazırlansam nasıl olur 30 puan cezada var tabi
    makine mühendisliği geleceği varmı 1 sene hazırlanıp elektrik elektronik veyada bilgisayara gitmelimiyim
    cevaplarınız için teşekkürler

• İş sahası en geniş mühendisliktir dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

İş sahası en geniş mühendisliktir dostum.

öylede bir sürü işsiz makina mühendisi varmış birde gittiğim yer odtü felan değilde ondan teretdütde kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontplay

quote:

öylede bir sürü işsiz makina mühendisi varmış birde gittiğim yer odtü felan değilde ondan teretdütde kaldım

Emin ol bilgisayarda endüstride de işsiz var ama mezunu faha az oldugu için pek belli olmuyor.Makine nerdeyse bunların 2 katı mezun veriyor bide bu açıdan bak.Gittiğin ünide bence kötü değil iyi derecede dil iyi ortalama staj ve cad programları konusunda kendini geliştirirsen işsiz kalman çok çok zor.

• quote:

quote:

quote:

Emin ol bilgisayarda endüstride de işsiz var ama mezunu faha az oldugu için pek belli olmuyor.Makine nerdeyse bunların 2 katı mezun veriyor bide bu açıdan bak.Gittiğin ünide bence kötü değil iyi derecede dil iyi ortalama staj ve cad programları konusunda kendini geliştirirsen işsiz kalman çok çok zor.

çoğu kişi iş olanağı çok diyor ama elamanda çok o yüzden düşük ücretlerle çalışıcağız baya

• quote:

quote:

quote:

quote:

çoğu kişi iş olanağı çok diyor ama elamanda çok o yüzden düşük ücretlerle çalışıcağız baya

Başlarken yüksek ücretler bekleme zaten odtü mezunu bile 2nin üstünde başlayamıyor çoğu yerde ama tecrübe kazandıktan sonra cidden sağlam paralar kazanılıyor.

• tum muhendislik dallari icin turkiye gercegi su ki mesleginizde 5 seneden sonra tatminkar ucretler kazaniyorsunuz. ilk once tecrube kazanmalisiniz ve sirketinize para kazandirmalisiniz ki o da sizi el ustunde tutsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ İktisat nasıldır?
    7 ay önce açıldı
    Ktü Makine
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıkcası çok kararsızım ama büyük ihtimal gidip okurum
  • Git oku bokumde 10 prof 10 lab mudegede dahil bi bolum iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.