Şimdi Ara

sdü yazmak isteyen Tıpçılar biraz bilgi aktardım umarım yararlı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk ve son diyeceğim size yazacagınız okulu kampüsü sehri fırsatınız varsa günübirlik gidin görün derim

Şimdi Ispartaya gelirsek ısparta insanı ögrenciyi yolunacak tavuk gib gören türleri içinde biraz bu konuda öne çıkan şehir bence.nekadara yaşanır derseniz ben apartta tek başıma kaldım 600 lira verdim yemegi isınması yolu harçlıgı 1000 lira harcadım net.(yani 400 e de apart var yok degil işin içinden 600 700 e de çıkarsın ama benim öyleydi) sonra ulaşım hiç kafana takma çok basit bir kasaba ya da şehirimsi oldugu için ıspartada ulaşım çok kolay,uniden çarşıya çarşıdan uniye 5 dkkada bir otobüs duraktan geçer seni sdü ne kavusturur,sonra sdü ye girelim ne var ne yok biraz bahsedicek olursak;okulda bogucu bir cemaat havası var(yani bu konu tartısılır kişiden kişiye de değişebilir) neyse dersler bişekilde hallolyo o msaya oturup 2hafta çalışmayla ilk seneyi bitiriirsin,b,raz ayrıntıya giricem ilk sene KADAVRA gösteryolar :D:D hatta şöyle söyliyim bu sene ilk defa uyguyladılar 1.sınıfta kemik-eklem-kas hepsini aldık biraz zordu anatomi ama halledilyo;) neyse dersleride kenara kaldıralım,kampüs olarak tıpçıları binamızı atmıişlar hastanenin dibine(normali o tamam da ) sosyalleşicek ortamlardan bihaberiz dogru düzgün kantini bile yok sdü tıbbın okulun kafelerinden uzakta yani mantık tıpçılar asosyal gerek de yok zaten onlara cafeye agaca çime eglenceye mantıgı hakim.(lanet)
    Sonra yok sevgilinle el ele tutşamassın yok öpemessin ben raslamadım öyle bi engele,alan memnun veren memnun olunca kimse takmıyo bencee:D amaaa genel olarak zihniyet kötü yobaz kesim agırlıklı,eglenicek 4 5 bar var bunlardan bitanesi 10 uzerinden 5 ,digerlerini at çöpe,sonra normal kafede bira satılmaz sokakta bira içemessin,osmanlı kahvecisi tarzı huzur irfan dolu yerler var baya,sonra hakkını yemiyeyim böyle tatlı ögrenci mekanlarıda var bikaçtane sosyalleşmek için çarşıda,okulun topluluk anlayışı sıfır,başka aklıma bişi gelmiyo gece gece:D
    dersiniz ki sn niye yazdın eve 2 saat dedik gidip gelirim haftasonu üstbaş yıkama sıkıntı olmaz dedik öyle yazmıstım :D umarım faydalı bir yazı olmustur sorularınızı musait olunca cvplarım,bu arada hepinizi başarınızdan ötürü tebrik ederim

• tşkler yazı için fakat yazdıklarından anladığım kadarıyla pek mutlu değilsin. peki birazda okulun eğitiminden zorluğundan başarından fln bahseder misin?
  • Ya bu tek kişilik yurt apart bayan için bulmak çok zor mu genelde fiyatları ne kadar ? Isparta'ya çabuk alışılıyor mu bir de yatay geçişte zorluyolar mı?
  • sondakkacı S kullanıcısına yanıt
    Ya bir de apart ta kız apartı ayrı erkek apartı ayrı mı ailem saçmasapan bir şeyler dedide
  • quote:

Orijinalden alıntı: croft9494

Ya bir de apart ta kız apartı ayrı erkek apartı ayrı mı ailem saçmasapan bir şeyler dedide
    Ben Denizli istiyordum, şimdi dershanedeki hoca Denizli olmaz diyor. SDÜ daha mantıklı diyor.
    TUS başarısı hakkında bilgi verir misiniz?
    Bi de ingilizceyi nasıl hallettiniz?
    Antalyadan mı gittiniz?
    Sistem entegre sistem bildiğim kadarıyla, sınavlar komite oluyor, 6-7 haftada bir olması bir ay yatıp son iki hafta halledebileceğimiz anlamına geliyor mu? (Gerçi olmasa bile ben büyük ihtimal bunu yapmaya çalışırım gelirsem.)
    Ev-Apart için stüdyo daireler baktım, çok uçuk geldi bana. Öğrenciye sıfır ev ilanları gördüm internette, sıkıntı çekmeyiz umarım.
    Denizlideki pdö sistemini çok beğenmiştim. Her ne kadar uygulanamadığı söylense de. Uygulanabilir gibi gelmişti bana.
    Şimdi SDÜ CBÜ OMÜ Adnan Menderes gibi tıplar araştırıyorum.

• my spot kullanıcısına yanıt
    evet mutsuzum ama napcan, arkadaşlar fln bi şekilde eglence sosyalleşmeceler bulmaya calışıyorum kendime,sistemi sdünün komite usulü pdömedeö yok,derslerime gelirsek yazıda bahsemedim mi hatırlamıyom,geçme notu 60 ben 70 ortalama yaptım,düzenli çalışmadım son 15 gün çalıştım oldu başarım da böyle s
  • quote:

Ya bu tek kişilik yurt apart bayan için bulmak çok zor mu genelde fiyatları ne kadar ? Isparta'ya çabuk alışılıyor mu bir de yatay geçişte zorluyolar mı?

bn 600 e kaldım erkek apartında tek basıma,sonra aparttan bol bişi yok orda mantar gibi heryerde hergün apart bityo,apart çok olmasına rağmn fiyatta çok fena giydiryolar bide çaylak olduğunu farketsinler tmm dikkat edin sonra evet erkek kız apartı diye saçmasapık bişi var ama her apart öyle değil kızlı erkekli kalınan apartlarda var yani

Ispartaya alışırsın ya ben alışamadım ama.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondakkacı -- 5 Temmuz 2014; 18:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sondakkacı

evet mutsuzum ama napcan, arkadaşlar fln bi şekilde eglence sosyalleşmeceler bulmaya calışıyorum kendime,sistemi sdünün komite usulü pdömedeö yok,derslerime gelirsek yazıda bahsemedim mi hatırlamıyom,geçme notu 60 ben 70 ortalama yaptım,düzenli çalışmadım son 15 gün çalıştım oldu başarım da böyle s

peki ısparataya nereden gelmiştin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: my spot

quote:

Orijinalden alıntı: sondakkacı

peki ısparataya nereden gelmiştin?

Antalya

Kaçıncı yılın
  • quote:

Kaçıncı yılın
    yobaz kesim demişsinde sokakta bira içmekmi kültürlü yapıyo sizi boşa okuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

yobaz kesim demişsinde sokakta bira içmekmi kültürlü yapıyo sizi boşa okuyorsunuz

tmm kanka he tmm he
  • eğitim kadrosunun çok geniş olduğunu duydum bununla ilgili anlatabileceğiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon ^^

eğitim kadrosunun çok geniş olduğunu duydum bununla ilgili anlatabileceğiniz var mı?

yani hocalar kadro hakkında nediyebilirim ki kaliteli hocalar var elbet 1.sınıfta derslerimize girenler içinde.Daha okulda biryıllık oldugum için de yorum yapmam pek dogru ve yeterli değil bence:)
  • sosyal imkanlar zayıf mı sence?
  • Konuyu görmedim ben de yeni başlık açmıştım.Üst dönemleri de biliyorsundur az çok, kalma oranı nasıl? Tus başarısı hakkında bir bilgin var mı bir de hocalarla öğrencilerin iletişimi nasıl? Yakınlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon ^^

sosyal imkanlar zayıf mı sence?

bnce zayıf,klüplerde sorumluluk diye bişi yok mesela,ama kampüste kocaman havuzu var sdü nün,sonra spor salonu var bitane kocaman ben başka bi sosyal imkan görmedim ama sizin imkanınınz varsa mutlaka yazıcagınız yeri yazmadan gidin görün derim yönlendirmek istemem
  • nereleregitsem N kullanıcısına yanıt
    % 15 i kalyo diyebilirim bir dönemde ortlama,tus başarısını bilmiyorum valla ama nette bulabilirsin,ha şöyle bi durum var tus başarısı bnce uniye baglı değil kendinize baglı sonra ögrenci hoca ilişkisi de hocadan hocaya değişiyor net bişi diyemem
    bende sdü hukuk düşünüyorumda apart dediniz normal öğrenciye kiralık ev yokmu
    Anladım teşekkürler sanırım ısparta yolu görünüyor bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.