Şimdi Ara

SE UİQ e Veda Mı Ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı yabancı kaynaklardan okuduğum bilgilere göre se artık uiq işletim sistemi yerine s60 v5 kullanacakmış

• hangisini kullanirsa kullansin yeterki hizli kullanisli ve cok uygulama ve guncellenebilir olsun :)e
  • Yabancı kaynakları verirmisin ? Bizde okuyalım.
  • Tam uiq için yeteri kadar uygulama çeşitliliğine ulaşıldı derken senin uiqden çekilmesi beni üzdü doğrusu.
  • Nokia Symbian'ın tüm haklarını satın alacaktı bildiğim kadarıyla. Belki kendi tekelini kurmayı düşünüyordur bu yüzden UIQ adına yapılacak değişiklikleri istememiştir
    (Suçu Nokia'nın üzerine attım)
  • s.e nokia.ya devretmez haklarını... bilindiği üzere sony ve ericsson un hisselerini topladığın zaman s.e en büyük 2. hissedar symbian sirketi bünyesinde yane s.e ipleri tamemen nokia.nın eline vermez...

zaten aralarında bir anlaşma var bildigim kadarıyla s.e geliştirebilir bi sistem kullanıcak nokia isegelişime kısmen kapalı bi sistem kullanıcak ancak nokia s.e ye oranla daha fazla symbian model üreticek diye biliyordum...

aralarındaki sıralama en fazla üretim yapandan en aza doğru...

nokia > sony ericsson > samsung şeklinde .... ki zaten piyasadaki modelleride incelediğiniz zamanda bu yönde üretimler ;)

nokia fazla model s.e az model ama s.e geliştirmeye daha açık bi sürüm kullanıyor...

bence bu olmaz gibime geliyor s.e UIQ.dan vazgeçerse bunca yıllık emeği heba olur...
  • @m35
    Sony Ericsson hisselerini Samsung'dan bile daha önce devretti. Nokia en son Samsung ile anlaşarak Symbian'da tek başına söz sahibi olmak istiyor. Böylece yazılım olarakta diğer büyük markalarla rekabet edebilecek.
    Symbian zaten yapısı itibariyle gelişmeye açık bir yazılımdır. Sony Ericsson ve Nokia aynı alt yapıya farklı arayüzler vs. eklediler, fark bu.
    Google Android'in kaynak kodunu yayımladı. Nokia'da yakında Symbian'ın kaynak kodunu yayımlayacak. Artık Symbian'da Nokia dışında geliştirilebilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.