Bildirim
Se W705 Yardımlarınızı bekliyorum
ATEngeus Elektrikli Toz Üfleyici, Kademesiz Hızlı Sıkıştırılmış Hava Silgi, 100500RPM LED Işıklı Sıkıştırılmış hava üfleyici, PC, Klavye, araba, ev için : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPP5KLV9
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
f/p olarak bence çok başarılı bir tel.Java tabanlı işletim sistemi olduğu için bir çok oyun mevcut.Pro da mevcut fakat pek işe yarar bişey yok java prolarda.
Oyun için ekran biraz küçük kaçabilir o kadar. -
oyunlar konusunda kafanda soru işareti olmasın w910 kullanıcısıydım ve 150 ye yakın oyun vardı tel.de çoğuda 3d kaliteli oyunlar prog. konusunda fazla bişey bkleme ama o müzik zevkine değer w715 galaktik siyah almanı öneriyorum -
Arkadaşım aslında İphone bile alabilirimde ailemle bu aralar biraz sorunum var ve b.b bozuldu iyice sinirlendiler vatan computerde son gün yarın kampanya var kdv indiri onun için w705 düşünüyorum Ve bana pm atarmısınız oyun bulabileceğim siteler hakkında -
bence oyun meraklısı isen iphone'dan şaşma derim.Geç olsun işine yarar birşey olsun bence -
w705 yerine w715 DAha iyi olabilir gps önemmli degil diyorsan f/p olarak -
Ya 2.döneme yada 2.dönem ortalarına gene alırım telefonumu istediğim sadece 6-7 aylık bi telefon olarak kullanıcam ve sonra karne hediyesi olarak küçük kuzenime vericem gps önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertodinho -- 19 Ağustos 2010; 17:08:22 > -
w 705 alacaksın o zaman gps önemli ise -
Önemli değil kardeşim yanlış yazıp düzelttim ama Gps de olabilir yani Fazla bir zararı olmaz D -
GPS TE İSTİYOSAN W715 O ZAMAN -
quote:
Orijinalden alıntı: sensonic
GPS TE İSTİYOSAN W715 O ZAMAN
w715 de gps yok -
nasıl yok w715 te agps var w705 yok sana iyice araştır ondan sonra yorum yap -
Arkadaşlar Siparişimi verdim Şu an topkapıda -
Hayırlı olsun dostum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- iphone 14 alınır mı
- samsung türkiye garantili ne demek
- asker telefonu internetli
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X