Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P < (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
14.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi çok net geliyor benimki boğuk gidiyor.Bu sorunu yaşayan varmı?
  • Hocam merhabalar,
    ben de yeni aranıza katılanlardanım cihaz yurtdışı fakat öyle bir şey geldi ki başıma inanazsınız:D
    aldım teli hattı taktım tak güncelleme var dedi doğal olarak bağladım wifi ile yap dedim güncellemeyi bir de ne göreyim tel kapadı kendini açmadı bir daha :( açma tuşuna basıyorum bu sol üstte yeşil bi ışık var yanıp sönüyor başka bir çey yaptığı yok . telefoncuya götürdüm bi kaç yöntem var dedi belki olur ama umut yok gibi dedi yıkıldım..
    başına böyle bir şey gelen veya tavsiye edeceği bir şey olan varsa her şeye açığım resmen..
    iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemiKurdu

Hocam merhabalar,
    ben de yeni aranıza katılanlardanım cihaz yurtdışı fakat öyle bir şey geldi ki başıma inanazsınız:D
    aldım teli hattı taktım tak güncelleme var dedi doğal olarak bağladım wifi ile yap dedim güncellemeyi bir de ne göreyim tel kapadı kendini açmadı bir daha :( açma tuşuna basıyorum bu sol üstte yeşil bi ışık var yanıp sönüyor başka bir çey yaptığı yok . telefoncuya götürdüm bi kaç yöntem var dedi belki olur ama umut yok gibi dedi yıkıldım..
    başına böyle bir şey gelen veya tavsiye edeceği bir şey olan varsa her şeye açığım resmen..
    iyi günler..

geçmiş olsun pilini çıkart bekle 3-5 dakika
  • Yok hocam farketmedi yahu aynı , tepki yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemiKurdu

Hocam merhabalar,
    iyi günler..

Aşağıdaki linkten Sony Update Service programını indirin ve güncellemeyi tekrar yükleyin Güncelleme seçeneklerinde telefonu sıfırla çıkarsa onu da işaretleyin

http://www.modbile.com/pc-programs/sony-ericsson-update-service.html

• program görmüyor ki telefonu , birkaç kişiye sordum telefonun durumunu yazılım olarak hiç bir şey yok telefonda dedi sıfırdan yazılım atılması lazımmış :( , o kadar bekledik aleti 10 dk kullanabildik yahu artık vereceğim işi bilen birine yapsın..
  • Android 4 ü yükleyebilen oldu mu?
  • Arkadaslar bu telefon Almanya da daha mı ucuzdur? Oradan getirmeye deger mi? Aradaki fark için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Arkadaslar bu telefon Almanya da daha mı ucuzdur? Oradan getirmeye deger mi? Aradaki fark için ?

400-450 lira arası fiyatı var +100 lirada vergi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghane

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Arkadaslar bu telefon Almanya da daha mı ucuzdur? Oradan getirmeye deger mi? Aradaki fark için ?

400-450 lira arası fiyatı var +100 lirada vergi.

ben o zaman oradan alacağım.
    hamburga gidiyorum.
    tam olarak nereden alabilirim?
  • ebaydan felan bakarsın yada elektronik mağazalarına bak istersen.
  • SKANDAL!

Beyler telefonumla denize girdim ve bozuldu. Kesinlikle girmeyin! Az önce mahalledeki tamirciye verdim, hiç açılmıyordu, o birşeyler yapıp telenu çalıştırdı ama şimdide dokunmatiği kafayı yemiş gibi. Geri tuşu çalışmıyor.

YANİ GÖZÜNÜZDE CANLANDIRDIĞINIZ GİBİ DEĞİL Bu telefon!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

SKANDAL!

Beyler telefonumla denize girdim ve bozuldu. Kesinlikle girmeyin! Az önce mahalledeki tamirciye verdim, hiç açılmıyordu, o birşeyler yapıp telenu çalıştırdı ama şimdide dokunmatiği kafayı yemiş gibi. Geri tuşu çalışmıyor.

su altinda cektigim videolari eklerim birazdan telefon banamisin demiyor aynen calisiyor..

not: denizde cektim tuzlu suda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 16 Temmuz 2012; 19:47:52 >
  • Merhaba bende yaklasik 2 ay once telefonu aldim su sizdirmaklik konusunda bir sorun yok yalniz bisey farkettim pusula calismiyor hardware test programini kurdum magnatic sensor yok diye hata verdi sizdede boyle birsey soz konusumu acaba android 4.0 yuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

SKANDAL!

Dostum bende telefon yok ama, 2 tane tıpa tarzı şey var onları açık bırakmış olabilir misin? Kaç farklı video var havuzda, denizde, tatlı suda çekilmiş. Eğer tıpalar kapalıysa muhtemelen üretimsel bi hata vardır telefonunda. Keşke telefoncudan önce garantiye verseydin. Garantisi vardıysa da garanti dışı olmuştur şimdi
  • merhaba arkadaşlar. benim sorum bu telefonun türkiyede ki kutu içeriğinde bileğe takılan küçük ekranı yani live view olup olmadığı. yurt dışı sitelerinde yanında ücretsiz veriyorlar ama hepsiburada.com da kutu içeriğinde yok. türkiyede bu parça varmı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboy135

merhaba arkadaşlar. benim sorum bu telefonun türkiyede ki kutu içeriğinde bileğe takılan küçük ekranı yani live view olup olmadığı. yurt dışı sitelerinde yanında ücretsiz veriyorlar ama hepsiburada.com da kutu içeriğinde yok. türkiyede bu parça varmı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

Hocam o bileklikleri vs. pazar payına göre veriyorlar.benim kardeşe rusyadan geldi kutu içeriği full'du içinde yok yok.Gerçi türkiyeye gönderseler bile disribitörler kutuyu açıp içeriği ile oynama hakkına sahip,Anlayacağın türkiyede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Orijinalden alıntı: magicboy135

merhaba arkadaşlar. benim sorum bu telefonun türkiyede ki kutu içeriğinde bileğe takılan küçük ekranı yani live view olup olmadığı. yurt dışı sitelerinde yanında ücretsiz veriyorlar ama hepsiburada.com da kutu içeriğinde yok. türkiyede bu parça varmı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

Hocam o bileklikleri vs. pazar payına göre veriyorlar.benim kardeşe rusyadan geldi kutu içeriği full'du içinde yok yok.Gerçi türkiyeye gönderseler bile disribitörler kutuyu açıp içeriği ile oynama hakkına sahip,Anlayacağın türkiyede yok

abi haksızlık bu yaaa, çok saçma gerçekten, bazen lanet ediyorum böyle olaylara, neden türkiye de olmaz anlamıyorum. hayret bişi yaaa.

• iPhone 3gs ve xperia active arasında kararsız kalıyorum yaa
  • eğer dağa taşa dayanıklı olsun yağmur çamur demesin sağlam olsun dersen kesinlikle active. 2 gün önce suya attım makine taş gibi. su altında video ve foto çektim. telefon boğulmadan alnının akı ile çıktı :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.