Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P < (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
14.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün sipariş verdim. 5 Gün içinde kargoya verecekler, cihaz tedarik sürecinde.
  • 800TL ye insinde alalım
  • Kaan nerden aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romanya

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 8 Haziran 2012; 20:16:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigarayı bıraktım alkolü de bırakırsam bu telefonu kesin alıcam. Daha önce hiçbir elektronik aleti bu kadar istememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Sigarayı bıraktım alkolü de bırakırsam bu telefonu kesin alıcam. Daha önce hiçbir elektronik aleti bu kadar istememiştim

Bende ilk gördüğümde aynen böyle hissetmiştim sonra isteğim biraz yatıştı ama ilk fırsatta alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Sigarayı bıraktım alkolü de bırakırsam bu telefonu kesin alıcam. Daha önce hiçbir elektronik aleti bu kadar istememiştim

Bende ilk gördüğümde aynen böyle hissetmiştim sonra isteğim biraz yatıştı ama ilk fırsatta alıcam.

Yalnız ben 5 senedir çok beğendiğim bir model çıkmadığı için S500 kullanıyorum öyle de bir durum var İşte bir Xperia Active çıktı o da benim telefona vereceğim maksimum paradan çok daha pahalı olduğu için almadım. S500 artık makineye bağlı yaşıyor beyin ölümü gerçekleşsin gözümü karartıp Xperia Active alıcam.

• Daha önce Nokia 6250 Kullanıyordum:

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P <

Şuan halen kullandığım ise Samsung B2100:

Sony Xperia Active için siparişi ise 2 gün önce verdim. 970 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Kamera : 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash Touch-focus, geo-tagging, face detection, image stabilization

Video : 720P - HD

2.kamera : Var

Yahu bazı alışveriş sitelerinde 2.kameraya var diyor, bazı siteler yok diyor.

Ön tarafta galiba 3-4 tane nokta var. Işık sensörü falandır da acaba ön tarafta kamerası varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Kamera : 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash Touch-focus, geo-tagging, face detection, image stabilization

Video : 720P - HD

2.kamera : Var

Yahu bazı alışveriş sitelerinde 2.kameraya var diyor, bazı siteler yok diyor.

Ön tarafta galiba 3-4 tane nokta var. Işık sensörü falandır da acaba ön tarafta kamerası varmı?

2. kamera yok bu arada telefonu iyice test ettim su altinda cok iyi

• Anaa, wiber tango whatsup falan kurup görüntülü görüşemeyecek miyiz cidden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Anaa, wiber tango whatsup falan kurup görüntülü görüşemeyecek miyiz cidden?

arka kamerayla yapabilirsin
  • Neyse sağlam olsun 2.kameraya gerek yok

• küçük boyutlu bi android telefon arıyodum, bu telefonun özellikleri çok farklıymış gerçekten. baya ilgimi çekti, fiyatı yüksek gibi ama olsun.

telefonla ilgili beni düşündüren noktalar, ekran çözünürlüğü ve telefonun kalınlığı (ki bukadar sağlam bi telefonun kalın olmasını yadırgamam)

• Arkadaşlar önceki sayfada belirttiğim gibi kardeşimde var kullanıyor gerçekten kalite bakımından 10 numara bir cihaz. ses desen dahada bir başka ona direk 20 veriyorum geçengün akvaryumun içine attık 3-5 dakika felan durdu cihaz harika zaten elinize aldığınızda ilk dikkati çeken malzeme kalitesi oluyor

Ama SONY sitesine bir bakın bakalım ben sanki yeni bir cihaz gördüm ingilizce sıfır anlayamadım,belki o cihazda su geçirmez modellerinden olabilir
  • Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.Telefon beklemedeyken ekran karardıktan sonra sonra tekrar arka ışık açılıyor ve sönüyor ama bu devamlı oluyor bazen bir kaç dakika birşey olmuyor ama sonrasında bu olay tekrarlamaya başlıyor tabiiki benim şarjım da çabucak bitiyor:(.Acaba sizlerin telafonuda bu durumdan muzdarip mi?Bir de arada sırada ekranda hiç bir işlem yapamıyorum ana ekrandayken herhangi bir ikona basınca o işlemi açar gibi oluyor ama hemen ana ekrana geri dönüyor(kapama işlemi bile olmuyor)Çok severek almıştım bu telefonu ama soğumaya başladım,umarım bu sorunları çabuk çözülür de bende tekrar ilk günkü zevkle kullanmaya devam ederim....İyi forumlar herkese...
  • ilk aldığından berimi bu şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volga tuygun

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.Telefon beklemedeyken ekran karardıktan sonra sonra tekrar arka ışık açılıyor ve sönüyor ama bu devamlı oluyor bazen bir kaç dakika birşey olmuyor ama sonrasında bu olay tekrarlamaya başlıyor tabiiki benim şarjım da çabucak bitiyor:(.Acaba sizlerin telafonuda bu durumdan muzdarip mi?Bir de arada sırada ekranda hiç bir işlem yapamıyorum ana ekrandayken herhangi bir ikona basınca o işlemi açar gibi oluyor ama hemen ana ekrana geri dönüyor(kapama işlemi bile olmuyor)Çok severek almıştım bu telefonu ama soğumaya başladım,umarım bu sorunları çabuk çözülür de bende tekrar ilk günkü zevkle kullanmaya devam ederim....İyi forumlar herkese...

Ben ışık olayının problem olduğunu sanmıyorum,kardeşime cihazı aldığımızda ilk gözümüze çarpan olay o oldu. Yeni güncelleme ile düzelir umuyorum ama sönsörün o şekilde çalışmasının normal olduğunuda düşünüyorum.denize havuza girerken güneş ışığına mağruz kalmaması için sensör işini hızlıca yapıyor diye düşünüyoruz renkler çarpışmasın diye.

Telefona marketten ÖNBELLEK temizliyici bir program onu kurmanı öneririm oldukça rahatlatıyor cihazı, senin cihazınında bir problem veya sorun teşkil ettiğinide sanmıyorum ben RAY kullanıyorum kardeşim ACTİVE aynı işlemci ve ram kullanmasına rağmen ACTİVE daha seri ve güçlü bir cihaz.

Ve son olarak cihazı PC'ye bağladığında H.kartındaki gereksiz verileri temizleyip (DATA Gibi) H.kartinı birleştirmenizi tavsiye edebilirim.Birde bulabilirseniz H.kartının C10 (class 10) bulup takarsanız cihazdaki hızı bariz görebilirsiniz.

kurmuş olduğun programları cihazın hafızası yerine H.kartına taşımanda çok rahatlatacaktır

Ben C10 dediğimiz kartı bimeks mağazasında buldum ve aldım 16GB C10 HP marka 74 tl cihazı gerçekten çok hızlandırıyor

Cihazına güzel bakım ve ayar yaptıktan sonra gerçekten kullanıcısını memnun ediyor Xperia serileri bir yana ACTİVE bir yana

• Yardım için teşekkürler ama telefonu servise verdim ışıktan ayrı olarak bu devamlı titremesi ve menüden herhangi bir yere gidememem(devamlı geri dönmesi)yüzünden verdim servise herhalde bu ışık olayı da çözülür olmazsa tavsiye ettiğin formülü uygularım
  • Arkadaşlar bende bu telefona gönül verenlerdenim. Tarımla tarlayla ugrastıgım icin tam istedigim gibi telefon ama fiyat konusundan dolayı hep vazgeciyorum. Bir türlü fiyatıda düşmediNe dersiniz sınırları iyice zorlayıp sadece internet kullanımı icin alınır mı bu telefon
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.