Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P < (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
14.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1: Ön kamera açılımı,normal kamrayı aç ayar kısmından direk ön kameraya geçiş var

2: 3D yok aslında 3B var ponaramik çekiyor

3: arkadaşın dediği gibi mart nisanda inşallah ( sitesinde yazıyor )
  • Arabanın üstünden geçmesi ve üstüne sorun çıkarmaması çok güzel yalnız falçata ile yapılan testte aklım ermedi o ekran nasıl çizilmez arkadaş? Sadece değdiriyor mu acaba bide bana versinler ben test edim tabi abartmadan.
  • bunun ekrani gorilla glass mi yoksa baska birseymi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

bunun ekrani gorilla glass mi yoksa baska birseymi

dragontail glass mış
  • Cumartesiden beri kullanıyorum telefonu. Çok hoş. Zaten uzun zamandır sahip olmayı planlıyordum. Yukardaki arkadaşın dediği gibi ışık sensörü biraz sorunlu sanırım, yukarda çözümü verildiği gibi kapatmadım, güncelleme ile düzeltileceğini düşünüyorum, alıştım çünkü. Çok nadir bir şekilde durmaksızın titriyor telefon çok tuhaf bir şekilde. Bu da düzeltilecektir. Ayrıca şunu merak ediyorum: 1200 mAh yerine daha yüksek kapasiteli bir batarya kullanımı söz konusu olabilir mi?
  • Yeni video var arkadaşlar
  • arkadaşlar ben bu xperia active almayı düşünüyorum ama şarjı kaç gün gidiyor acaba kullananlar ayrıntılı olarak yazarsa sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisikopusht

arkadaşlar ben bu xperia active almayı düşünüyorum ama şarjı kaç gün gidiyor acaba kullananlar ayrıntılı olarak yazarsa sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler

internetten film izlersen yarım gun
    oyun vs. dersen 1 gun
    biraz az oyun biraz internet 1.5 gun
    arasıra int.. gorusme. 2 gun sadece gorusme 4 gun. ıcınde hat olmadan alarm yerine kullanmak 14 gun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisikopusht

arkadaşlar ben bu xperia active almayı düşünüyorum ama şarjı kaç gün gidiyor acaba kullananlar ayrıntılı olarak yazarsa sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler

sana doya doya 1 günü rahat çıkarır belkide 1.5 gün kardeşimde var
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. SE Xperia™ Active hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Yorumları okudum fakat tam olarak anlayamadım açıkçası.
    Bu telefonu "GARMİN FORERUNNER 305" gibi kullanabilir miyim ve ne kadar sağlıklı ölçümler alırım.

Bu programdan beklentim google map gibi bir bilindik harita üzerinde cizilen rota,nabız atışı, saatteki hız, ortalama hız, toplam alınan yol , rakım ve süre gibi bilgileri harita üzerindeki bir noktayı tıkladığımda o andaki nabız atışımı hızımı ve buna benzer bilgileri görmeyi amaçlıyorum.
    GPS kaydı yapan arkadaş varsa paylaşabilir mi ?

Cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
  • ant+ ile yapabilirsin galiba
  • Arkadaşlar telefonun yanındaki metal kısım yere düşerken ezildi ve arkasi çizildi acaba yanındaki metal kısım değisirmi
  • kullananlardan biri video inceleme yapsa fena olmaz aslında türkçe inceleme videosu yok hiç cihazın
  • keşke kullanan arkadaşlar bi inceleme yapsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak04

keşke kullanan arkadaşlar bi inceleme yapsa.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_active_review-review-671p2.php
  • teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu telefonu en uygun nereden alabiliriz?
  • Bunu yurt içinden alabileceğimiz bir yer yok mu vatan gibi ?
  • Alınık aramaktayım; 650 TL ye sıfır veya sıfır ayarında.Satmak isteyen varsa mail'le ulaşabilir.
  • Arkadaşlar android 4 yükleyip kullanan oldu mu? Ne tip değişiklikler var?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.