Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine bilmeyenlere minik tüyo: Cihazı kullanırken herhangi bir ekranda "seçenekler" (en sağdaki tuş) tuşuna uzun süre basarsanız direk cihaz içi veya web'de Google arama ekranına ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

kutu içerisinden software cd si çıkmadı bilgisayara bağladığımızda hangi software yazılımını kullanmamız gerekiyor ?

hafıza kartı icinde pc companion var, eger ki o hafıza kartıyla pc ye baglarsanız telefondan uyarı geliyor pc ye programı yükleyelim mi diye
    eger yoksa hafıza kartında takılıysa hafızadan alabilirsin istersende
    ayarlar / sony ericsson / baglantı ayarlarından secenegi değiştirip pc ye bagladıgında yüklenmesini sağlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion_gimlie

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion_gimlie

merhaba dostlar bende bugun beyaz neo v sahibi oldum gerçekten etkileyici bir telefon zaten sony ericsson hastasıydım..
    size bir sorum olacak bugun baya bir uygulama oyun yukledim ve farkettimki hafıza kartı yetersiz kalacak ve 16 gb hafıza almayı dusunuyorum,,ben yeni hafızayı alınca eskisinin içindekileri kopyala yapıştır desem olurmu yoksa ne yapmalıyım
    cewabınızı merakla bekliyorum...

dostlar varmı bu durumu bilen????

Evet, eskisinin içindekileri tamamıyle kopyala yapıştır yapmalısınız, windows'tayken klasör seçeneklerinden "gizli dosyaları göster" seçeneğinin açık olduğundan da emin olun bu işlemi yaparken.

çok teşekkurler dostum:)

• Bu telefonun özelikleri ideos X5 den iyimi ?

en uygun fiyata nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

Bu telefonun özelikleri ideos X5 den iyimi ?

karşılaştırma için:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4122&idPhone2=3596

en uygun fiyata darty nin %20 indiriminde 680 e geliyordu cihaz. ancak yılbaşı indirimleri de olacaktır ilerideki günlerde.
  • resim upload edecek kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

karşılaştırma için:

en uygun fiyata darty nin %20 indiriminde 680 e geliyordu cihaz. ancak yılbaşı indirimleri de olacaktır ilerideki günlerde.

ben darty den aldım 680 e göndermedile o yüzden bir daha olursa sakın bulaşmayın

• beyler opera ile youtube dan video izleyrmeyen bi benmiyim...bu arada alet cok guzel yalniz pil canavari...
  • quote:

quote:

karşılaştırma için:

ben karşılaştırmadan pek anlamadım telefonlarda teknik içerige hakim degil.

o yüzden fiyat haricinde hangisi teknik donanım olarak iyi ? ideos X5 mi Xperia neo v mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikonx -- 18 Aralık 2011; 16:54:42 >

• quote:

quote:

quote:

karşılaştırma için:

ben karşılaştırmadan pek anlamadım telefonlarda teknik içerige hakim degil.

o yüzden fiyat haricinde hangisi teknik donanım olarak iyi ? ideos X5 mi Xperia neo v mi ?

Neo V daha yeni ve teknik olarak daha ustun ideos'tan.

• Edge veya 3G'den internet'e giriyorsanız Ayarlar > Hesaplar & Senkranizasyon bölümünde "Arka Plan Veri Trafiği" işaretini kaldırın ve Arkaplanda Çalışan programların veri alış verişini kesin bu sayede internet faturanız azalacaktır ve sınırlı kotanızdan gitmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

kullanılan batarya Lityum polimer imiş İnternette araştırdım iyimi kötü mü bilemedim. Ion değil. Peki kaç saatte tam şarz oluyor bilginisi olan var mı.

Bu konuya bir açıklık getirir misiniz? L Ion polimer mi? Bilen birisi mutlaka konuyu aydınlatmalı diye düşünüyorum? Patlamadan falan bahsediliyor. Cidden bir açıklık getirin konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 18 Aralık 2011; 19:22:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner282828

quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

kullanılan batarya Lityum polimer imiş İnternette araştırdım iyimi kötü mü bilemedim. Ion değil. Peki kaç saatte tam şarz oluyor bilginisi olan var mı.

Bu konuya bir açıklık getirir misiniz? L Ion polimer mi? Bilen birisi mutlaka konuyu aydınlatmalı diye düşünüyorum? Patlamadan falan bahsediliyor. Cidden bir açıklık getirin konuya.

su ile temas halinde ve aşırı sıcakta patlama tepkisi gösterir diye internette yazıyor. ama ion mu polimer hangisi daha iyidir bilmem ama polimer daha maliyetli imiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghoose -- 18 Aralık 2011; 20:22:30 >
  • adobe flash player 11 güncellemesini yapıp sıkıntı yaşayanlar oldu mu?
  • SE ilk kez kullanmıyor Li-po bataryaları cihazlarında. Endişe edecek bir durum yok.
  • Beyler bimeksten alanlardan biri de benim. Telefon beni benden aldı özellikleriyle. Fiyatı çok uygun geldi bana. Hele ki bir de 4.0 gelecekmiş daha ne olsun.
  • Arkadaşlar hafıza kartı olarak uygulamaların, hd kameranın keyfi için class 6 mı uygun olur class 10 mu demek isterim ama class 10 cevabını alacağım için demiyorum.

Bütçem 40 - 45 lira civarında ve team class 10 kartları internet haricinde bulamadım. sizce transcent, sandisk class 6 alsam ne farklılıklar yaşayabilirim ? Şuan telefonla birlikte gelen 2 gb kartı kullanıyorum.
  • vallahi cihaz aynı bilgisayar gibi oyunları harika ,nette dolaşmak bile çok rahat diziport tan film bile izledim o kadar çoğunda oluyor mu bilmiyorum ama diziporttan film izletemeyen androidler var bunda öyle sıkıntı yok(samsung age 2.3 sürümle izletemedi).ama benim ilk android telim çok zorlanıyorum resmen yeni bir bilgisayarda yeni bir işletim sistemi öğrenmek gibi tabi bu cihazlar artık telden çıktı bilgisayar oldu ama çok sıkıntım var artık zamanla bunuda hallederiz.bide bu navigasyon nasıl yükleniyor onu da bulsam iyi işime yarayacak.bide astro ile sd karta attığım resimler yine tel hafızasında kalıyor onu da silmem mi gerek teli rahatlatmam için yoksa atmayı beceremedim mi?çünkü galeriden siliyorum astrodan baktığımda da sildiğim gözükmüyor.
  • en uygun fiyata nereden alabilirim ?
  • vatan ve bimeksin genelde hafta sonları indirimi oluyor onları takip et.730-750 tl ye kadar indiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.