Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbm333

dün bende bimeksten aldım 730tl. şu saklama birimi olarak direk sd kartı nasıl seçiyoruz var mı böyle bişey yoksa tel hafızası sonrada ordan taşıyarak mı yapabiliyoruz.

seçiliyor mu bilmiyorum ama su yöntemi kullanıyorum mecburen, markette app 2 sd diye bir program var arka planda acık ram ve pil isgal etmeden yükledigin her program icin bildirim sunuyor hafıza kartına tasıman icin tıkladıgın zaman SD Taşı seçenegini seciyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor_r

Arkadaşlar bi kaçtane resim paylaşırsanız alcak arkadaşlar fikir edinmiş olur.Gördüğüm kadarıyla resim performansı pek iyi değil gibi..5mp lik bi kameradan mükemmel resimler beklememek lazım ama gördüğüm resimler sanki 2 mp lik resimler.Sony 5mp nin hakkını vermiyor bu telefonda eğer böyleyse

otomatik sahne tanıma kapatılınca resimlerde bariz iyileşme var.
  • quote:

dün bende bimeksten aldım 730tl. şu saklama birimi olarak direk sd kartı nasıl seçiyoruz var mı böyle bişey yoksa tel hafızası sonrada ordan taşıyarak mı yapabiliyoruz.

nasıl 730 ? ben bugün bimeks e baktım 860 felandı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Arkadaslar bilirsinizki neo nun ekran renkleri cok soluk duruyor. Neo v ile bu durumu karsilastiran varmi? Yada neo v ile arc renklerini karsilastircak olan..

bende çok merak ettim :)

arc ı hiç kullanmadım ama neo v için benim görüşüm renkleri parlak ve canlı

Arkadaslar cidden merak ediyorum. X10 da kullandim onunlada karsilastirabilirsiniz ekrani.

wave 2 ile karsılaştırdım dostum, wave 2 daha parlak ve canlı, neo v de ısık sensörü yok deniyor ama günes ısıgı florans ısıklı ortamda kendinden ısıgı yükseltiyor ekranda titreme yapmasıda bu yüzden. floranslı ortamda ekranı parlaklıgı cok daha iyi oluyor mesela

Ekranın parlaklığınun düşük olduğunu ben de çok okudum. Parlaklığı en sona bile getirseniz diğer telefonlardan daha az olduğu söyleniyor. Ama renklerin canlılığı gayet iyi bence. Bravia Engine teknolojisi var zaten, ancak parlakığın düşük olması renkler solukmuş izlenimi uyandırıyor insanlarda. Parlaklık ile renk zenginliğini karıştırmayalım lütfen.

haklısın parlaklıgı düsük demem lazımdı. ama sen anlamıssın ne demek istedigimi. sorumun cevabını aldım tesekkürler.

telefon bimeks te 730 lira..

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=121061

• quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

quote:

nasıl 730 ? ben bugün bimeks e baktım 860 felandı fiyat

hocam bimekste 2-3 gün önce indirim vardı bende neo alcaktım 930 tl idi bugün gittim 1213 tl ama nette neo v hala 730 buyrun link tıkla

• Telefonu neyle silmeliyim ?

Birde kılıf / kapak alanlardan fotoğraf bekliyorum. Özellikle beyaz renk alanlar koyarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 17 Aralık 2011; 18:02:19 >
  • arkadaşlar birisi incelemesinde şarj %100 olunca led ışık sönüyor yazmıştı bende %100 yazsa da yeşil ışık yanmaya devam ediyor bu sadece bende mi böyle yoksa yazan arkadaş mı yanlış yazmış?
  • quote:

arkadaşlar birisi incelemesinde şarj %100 olunca led ışık sönüyor yazmıştı bende %100 yazsa da yeşil ışık yanmaya devam ediyor bu sadece bende mi böyle yoksa yazan arkadaş mı yanlış yazmış?

İlk aldığımda %80'in üstünde olduğunda yeşile dönüp, dolduğunda sönüyordu. (Yanlış mı gördüm acaba diye düşünüyorum?) Şimdi %90'ın üstüne çıkınca yeşile dönüyor. Bekletiyorum şu an tam dolmasını ki size tam bir sonuç söyleyebileyim sönüp sönmediğiyle alakalı.
  • Bu arada, Wi-Fi kullanımı inanılmaz batarya farkı yaratıyor. İmkanı olanlar minimum 250-500 mb'lık bir internet paketi alırlarsa çok hayırlı olur yani. Ev/iş yeri içinde tabii ki Wi-Fi kullanılır fakat ne kadar az Wi-Fi, o kadar çok pil ömrü kesinlikle.
  • kutusundan HDMI kablosu çıkıyor mu. kulaklık kalitesi nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

Bu arada, Wi-Fi kullanımı inanılmaz batarya farkı yaratıyor. İmkanı olanlar minimum 250-500 mb'lık bir internet paketi alırlarsa çok hayırlı olur yani. Ev/iş yeri içinde tabii ki Wi-Fi kullanılır fakat ne kadar az Wi-Fi, o kadar çok pil ömrü kesinlikle.

aynen wi-fi baya şarj yiyor
  • hdmı kablo çıkıyor,kulaklık pek iyi değil diyorlar ama ben denemedim ondan bişey diyemeyecem.
    benim neo v hakkında bir sorum olacak.ben neden oyun veya uygulama yükleyemiyorum!! apk dosyalarını sd karta atıyorum ama gözükmüyor.bunun gözükmesi için dosya yöneticisi yüklemem gerek diyorlar ama oda apk olduğu için onuda görmüyor ve yükleyemiyorum.bide bende uydu net var kablolu modemle kullanıyorum ben usb ile bilgisayara bağlayıp telden internete girebilirmiyim olursa nasıl?
  • quote:

quote:

arkadaşlar birisi incelemesinde şarj %100 olunca led ışık sönüyor yazmıştı bende %100 yazsa da yeşil ışık yanmaya devam ediyor bu sadece bende mi böyle yoksa yazan arkadaş mı yanlış yazmış?

İlk aldığımda %80'in üstünde olduğunda yeşile dönüp, dolduğunda sönüyordu. (Yanlış mı gördüm acaba diye düşünüyorum?) Şimdi %90'ın üstüne çıkınca yeşile dönüyor. Bekletiyorum şu an tam dolmasını ki size tam bir sonuç söyleyebileyim sönüp sönmediğiyle alakalı.

Evet %100 oldu fakat yeşil ışık sönmedi. Valla o zaman niye öyle yazmışım bilmiyorum ama o yazıyı editleyeyim.

• quote:

hdmı kablo çıkıyor,kulaklık pek iyi değil diyorlar ama ben denemedim ondan bişey diyemeyecem.
    benim neo v hakkında bir sorum olacak.ben neden oyun veya uygulama yükleyemiyorum!! apk dosyalarını sd karta atıyorum ama gözükmüyor.bunun gözükmesi için dosya yöneticisi yüklemem gerek diyorlar ama oda apk olduğu için onuda görmüyor ve yükleyemiyorum.bide bende uydu net var kablolu modemle kullanıyorum ben usb ile bilgisayara bağlayıp telden internete girebilirmiyim olursa nasıl?

Telefondaki Market uygulamasından markete girip Astro File Manager gibi ücretsiz bir dosya yöneticisi yüklemelisiniz. Sonra zaten o program vasıtasıyla sd karta attıklarınızı görebilir ve yükleyebilirsiniz.

İnterneti o şekilde paylaştırmak hakkında ne yazık ki bilgim yok.

• anladım şimdi bende de kablosuz modem olmadığına göre uygun bir yerde yapmam gerek teşekkürler bide bu cihazdaki uydudan konum bulma içindeki navigasyon programı ile nasıl bulunur.çünkü uyduyu kullan dediğimde arıyor uydu da bulmuyor.acaba yüklü gelen program gerçek bir navigasyon programı olmadığı için mi bulmuyor yoksa internete bağlanmadan hiçbir türlü konum bulmuyor mu?
  • quote:

anladım şimdi bende de kablosuz modem olmadığına göre uygun bir yerde yapmam gerek teşekkürler bide bu cihazdaki uydudan konum bulma içindeki navigasyon programı ile nasıl bulunur.çünkü uyduyu kullan dediğimde arıyor uydu da bulmuyor.acaba yüklü gelen program gerçek bir navigasyon programı olmadığı için mi bulmuyor yoksa internete bağlanmadan hiçbir türlü konum bulmuyor mu?

ndrive programını öneririm. full halini yüklerseniz internete gerek kalmadan türkce sesli bir sekilde navigasyon cihazı olarak kullanabilirsiniz telefonu.
  • quote:

quote:

quote:

Evet %100 oldu fakat yeşil ışık sönmedi. Valla o zaman niye öyle yazmışım bilmiyorum ama o yazıyı editleyeyim.

teşekkürler yardımınız için

• quote:

quote:

quote:

quote:

%100 yazsa bile tam olmuyor bende şarjdaydı %100 yazıyordu yeşil ışıkta yanıyordu sabah baktığımda yeşil ışık sönmüştü.

• quote:

quote:

Bu arada, Wi-Fi kullanımı inanılmaz batarya farkı yaratıyor. İmkanı olanlar minimum 250-500 mb'lık bir internet paketi alırlarsa çok hayırlı olur yani. Ev/iş yeri içinde tabii ki Wi-Fi kullanılır fakat ne kadar az Wi-Fi, o kadar çok pil ömrü kesinlikle.

aynen wi-fi baya şarj yiyor

Sömürüyor. 5 dk'da %2 düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

quote:

quote:

quote:

%100 yazsa bile tam olmuyor bende şarjdaydı %100 yazıyordu yeşil ışıkta yanıyordu sabah baktığımda yeşil ışık sönmüştü.

Belki dolduktan bir muddet sonra sonuyordur. Ki buyuk ihtimalle oyledir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.