Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xpreia-neo-beyaz-rubber-kilif-film-48295078?pnv=1

bu ürünü tavsiye ederim arkadaşlar. Az evvel teslim aldım hemen taktım telefona. Malzeme kalitesi fena değil. Tam oturuyor cihaza. File kılıflardan almıştım lakin rezaletti hemen iade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

quote:

Orijinalden alıntı: unLuckyCoder

quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

merhaba. benim beyaz neo v bugün geldi, telefon ilk açtığımdan beri bir kaç dakikada bir kapanıyor. şarjı az olduğundandır diye şarja taktım, şarjdan çıkardığımda 2dk sonra yine kapanıyor. ne biçim iştir anlamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı?

sorunun neden kaynaklandığını buldunuz mu? ciddi bir durum gibi görünüyor

sürekli birşeylerden şüpheleniyorum fakat henüz sonuca ulaşamadım. telefonu sıfırladım olmadı, yazılım güncelledim olmadı, en son hafıza kartını ve sim kartı çıkartıp telefonu kapatıp kartları takıp açtım , uzun bir süre (1 saat falan) kapanma olmadı, sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. bugün de bir defa karşılaştım aynı sorunla. şuan şarjda, tam dolduktan sonra bütün gün test sürecinde olacak telefon. en az bir defa daha karşılaşırsam direk geri gönderiyorum bimekse.

sorun sim kartınızda da olabilir. daha önce samsung gio kullanıyordum. benim başıma gelmedi ancak sim karttan dolayı resetler ve kapanmalar yaşanabiliyordu. sanırım 64kb-128kb (tam da bilmiyorum bu olayı) ile ilgiliydi.

• Bu telefon internet canavarı çıktı hiç birşey yapmadan kendi kendine internet'e giriyor. Durup dururken şebekeden mesaj geldi 2 mb'ye ulaştınız diye 12 TL kitledik diyor.

Ark planda internet'e hangi uygulamalar giriyor ve bunları nasıl iptal edebiliriz.

Iphone da aynısı olurmuş birçok arkadaşım bu konudan sıkıntılıydı şimdi aynısı benim başımda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

Bu telefon internet canavarı çıktı hiç birşey yapmadan kendi kendine internet'e giriyor. Durup dururken şebekeden mesaj geldi 2 mb'ye ulaştınız diye 12 TL kitledik diyor.

Ark planda internet'e hangi uygulamalar giriyor ve bunları nasıl iptal edebiliriz.

Iphone da aynısı olurmuş birçok arkadaşım bu konudan sıkıntılıydı şimdi aynısı benim başımda :(

ayarlardan veri iletimini kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

Bu telefon internet canavarı çıktı hiç birşey yapmadan kendi kendine internet'e giriyor. Durup dururken şebekeden mesaj geldi 2 mb'ye ulaştınız diye 12 TL kitledik diyor.

Peki hangi uygulamaların internete girebileceğini hangilerinin giremiyeceğini ayarlayabileceğimiz bir program var ?
  • Arkadaslar bilirsinizki neo nun ekran renkleri cok soluk duruyor. Neo v ile bu durumu karsilastiran varmi? Yada neo v ile arc renklerini karsilastircak olan..
  • akşam standart çekim-flaş açık

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Arkadaslar bilirsinizki neo nun ekran renkleri cok soluk duruyor. Neo v ile bu durumu karsilastiran varmi? Yada neo v ile arc renklerini karsilastircak olan..

bende çok merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

Arkadaslar bilirsinizki neo nun ekran renkleri cok soluk duruyor. Neo v ile bu durumu karsilastiran varmi? Yada neo v ile arc renklerini karsilastircak olan..

arc ı hiç kullanmadım ama neo v için benim görüşüm renkleri parlak ve canlı
  • selam arkadaşlar bende aranıza katıldım neo v aldım bugün bimeks indiriminden beyaz olanı cihaz gerçekten harika hdmi olayı tv de denedim iyi sonuç verdi

bir de birşey sorcam benim cihaz direkt 2.3.4 yüklü geldi sizdekilerde o şekilde mi yoksa 2.3.3 olarak mı aldınız
  • bende bugün neo v aldım şarjı bitene kadar kullandım ve şimdi şarjda ama ben bi türlü wi-fi bağlantı yapamadım tarıyor diyor bağlantılar çıkmıyor.yoksa yapmam gereken ayarlar mı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

quote:

quote:

Arkadaslar cidden merak ediyorum. X10 da kullandim onunlada karsilastirabilirsiniz ekrani.
  • bimekste indirim var mı ? kaça aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

bende bugün neo v aldım şarjı bitene kadar kullandım ve şimdi şarjda ama ben bi türlü wi-fi bağlantı yapamadım tarıyor diyor bağlantılar çıkmıyor.yoksa yapmam gereken ayarlar mı var.

wifi acabilirsiniz ama etraftaki wifi ağlarını göstermiyor sağ tuş ayarlar / kablosuz baglantı / acık yapın ve burada cıkan herhangi birini secip şifresini girerek kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar cidden merak ediyorum. X10 da kullandim onunlada karsilastirabilirsiniz ekrani.

wave 2 ile karsılaştırdım dostum, wave 2 daha parlak ve canlı, neo v de ısık sensörü yok deniyor ama günes ısıgı florans ısıklı ortamda kendinden ısıgı yükseltiyor ekranda titreme yapmasıda bu yüzden. floranslı ortamda ekranı parlaklıgı cok daha iyi oluyor mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün bende bimeksten aldım 730tl. şu saklama birimi olarak direk sd kartı nasıl seçiyoruz var mı böyle bişey yoksa tel hafızası sonrada ordan taşıyarak mı yapabiliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

Peki hangi uygulamaların internete girebileceğini hangilerinin giremiyeceğini ayarlayabileceğimiz bir program var ?

Ayarlardan veri iletimini kapattım fakat bu tamamen internet'i kesiyor ama sorun yok her seferinde açıp kapatağız artık.

Dün birde Ayarlar > Senkranizasyon bölümüne girince orada arka planda çalışan uygulamaların veri trafigini kesen bir aayar vardı onuda kapatım sanırım artık görünmez uygulamalar kendi kendine internet'e giremiyecek çünki Market'e girmeye çalıştığımda bu söylemiş olduğum ayarı aktif hale getirmemi istedi internet'e girebilmesi için. Manuel internet'e girdiğiniz programlarda zaten sorun.

Fotograf kalitesini beğenmedim, bende Samsung omnia i900 var onun çektiği resimlerle karşılaştırıyorum samsung daha iyi resim çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsetur -- 17 Aralık 2011; 11:27:32 >

• Arkadaşlar bi kaçtane resim paylaşırsanız alcak arkadaşlar fikir edinmiş olur.Gördüğüm kadarıyla resim performansı pek iyi değil gibi..5mp lik bi kameradan mükemmel resimler beklememek lazım ama gördüğüm resimler sanki 2 mp lik resimler.Sony 5mp nin hakkını vermiyor bu telefonda eğer böyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

quote:

quote:

quote:

wave 2 ile karsılaştırdım dostum, wave 2 daha parlak ve canlı, neo v de ısık sensörü yok deniyor ama günes ısıgı florans ısıklı ortamda kendinden ısıgı yükseltiyor ekranda titreme yapmasıda bu yüzden. floranslı ortamda ekranı parlaklıgı cok daha iyi oluyor mesela

Ekranın parlaklığınun düşük olduğunu ben de çok okudum. Parlaklığı en sona bile getirseniz diğer telefonlardan daha az olduğu söyleniyor. Ama renklerin canlılığı gayet iyi bence. Bravia Engine teknolojisi var zaten, ancak parlakığın düşük olması renkler solukmuş izlenimi uyandırıyor insanlarda. Parlaklık ile renk zenginliğini karıştırmayalım lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.