Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatanda 725 e kadar iniyor V indirimi bekle derim arada gelio %25 hsonu yapıolar galiba.
  • Arkadaşlar verdikleri 2gb hafıza kartı yetersiz geldi. Ben bu cihaza sdhc kart takabilir miyim class 10 olanlardan ? Takanlar ve kullananlar varsa bilgilendirsin çok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar verdikleri 2gb hafıza kartı yetersiz geldi. Ben bu cihaza sdhc kart takabilir miyim class 10 olanlardan ? Takanlar ve kullananlar varsa bilgilendirsin çok sevinirim :)

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

Sadece en alttaki kart çeşidini takabilirsin, ben class 10 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Arkadaşlar verdikleri 2gb hafıza kartı yetersiz geldi. Ben bu cihaza sdhc kart takabilir miyim class 10 olanlardan ? Takanlar ve kullananlar varsa bilgilendirsin çok sevinirim :)

Tamam da, mesela hb'da dan team class 10 kartlarının altında not var, Cihazınız sdhc destekleyebilir diye. Ben neo v sdhc model destekliyor mu diye sormuştum.

Sizin hafıza kartınız kaç gb ve markası ne ?

• quote:

quote:

quote:

Tamam da, mesela hb'da dan team class 10 kartlarının altında not var, Cihazınız sdhc destekleyebilir diye. Ben neo v sdhc model destekliyor mu diye sormuştum.

Sizin hafıza kartınız kaç gb ve markası ne ?

http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart/team-micro-sd-8gb-class-10-flash-kart.html

• Telefon bildiğim kadarıyla 32 gb'a kadar destekliyor. Normal sd'ler 4 gb'a kadar üretiliyormuş. Doğal olarak sdhc kartları destekler..

Mantık yol kısaltır dostum.. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Hepsiburada.com da 799 tl idi gece, beyaz modeli.. Worldcarda %10 worldpuan veriyordu, renk konusunda kararsız kaldıgım için gece siparişi vermedim. Şu anda beyazı 849 tl olmuş, mavisi hala 799 tl.. Ama renk konusunda hala kararsızım, yakından görmedim telefonu.. Mavi nasıl olur diye merak etmekteyim.. Fırsat bulursam bugun gidip bakıcam mavi ve beyaza..

Zevkler ve renkler sözkonusu olmaz pek ama, yinede fikrinizi almak isterim.. Beyaz ya da mavi arasında hangisi sizin tercihiniz?

evet renkler ve zenkler tartışılmaz ama bence mavi hiç iyi durmuyo beyazdan kastınız gümüşse eğer , gümüş bence en güzeli
  • ben iki rengide inceledim beyaz harika duruyor bu telefonda acayip şık bi hava katmış.mavide güzel sayılır gümüş rengi çok basit kaçmış oyuncak gibi duruyordu..tabiki herkezin zevki ayrıdır..Beyaz renk Ereyonda 12 taksit world karta % 5 indirim 759 tl.
  • maviyi tercih edeceğim gibi geliyor bana, şu anda hepsiburada da worldcard %10 puan avantajlı olarak 799 TL.. 79 TL worldpuan kazanınca 720 tl gibi bir rakam ediyor, fakat worldpuanlarımı iyi değerlendirebileceğim bir kampanya mevcutmu var mı bilginiz ??
  • Arkadaşlar ben gümüş rengini seçtim, beklediğimden daha güzel oldu. mavi-siyah da güzel ancak yan taraftaki kromajlı kısım aşırı kontrast oluşturuyor; yani çok sırıtıyor bence. fazla "ben buradayım" diyor gibi geldi. beyaz rengi de sevmiyorum. en iyisi gümüş alayım dedim kısacası, pişman olmadım. ama mutlaka almadan önce görün derim, zevk bu, belli olmaz.

ben de şunu sorayım: samsung kullanırken pil 100% olduktan sonra dahi ekranda şarj oluyor uyarısı gözüküyordu. 30 dk.sonra falan bildirim sesi geliyordu ve ekranda şarjı çıkartın uyarısı gözüküyordu. neo v için aynı şey söz konusu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 13 Aralık 2011; 21:39:49 >
  • Flaşlı çekim:

Flaşsız çekim:

• File kılıf ya da delikli kılıf denilenlerden kullanan var mı? Sanki tam kavrayamıyor cihazı. Ya da aldığım elemanınkiler çok dandik. Sanırım mecburen tpu lardan alacağım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

File kılıf ya da delikli kılıf denilenlerden kullanan var mı? Sanki tam kavrayamıyor cihazı. Ya da aldığım elemanınkiler çok dandik. Sanırım mecburen tpu lardan alacağım ben de.

Rubber kılıf kullanıyorum ben çok güzel
  • Biraz önce hepsiburada.com dan beyaz olan modelini sipariş ettim.. Umarım sorunsuz bir ürün ulaşır elime, güle güle kullanırım :D
  • quote:

quote:

File kılıf ya da delikli kılıf denilenlerden kullanan var mı? Sanki tam kavrayamıyor cihazı. Ya da aldığım elemanınkiler çok dandik. Sanırım mecburen tpu lardan alacağım ben de.

Rubber kılıf kullanıyorum ben çok güzel

Nereden aldınız? GG ise hangi satıcı? Ondan alayım olmazsa.
  • quote:

Nereden aldınız? GG ise hangi satıcı? Ondan alayım olmazsa.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-neo-sert-rubber-siyah-koruma-film-48397442

burdan aldım, jelatini beceremedim
  • Hım beyazı var mı bir bakayım. Teşekkürler.
  • neo v almak üzereyim. Ama aklımın bir köşesinde de Nokia603 var. Siz alırken hangi modellerle kıyasladınız ve bunda karar verdiniz, paylaşır mısınız?
    Dış kasanın sağlamlığı konusunda bir şüphe var mı? soyulma solma kirlenme yönünden değerlendirir misiniz? Kılıf kullanmayı sevmiyorum direkt cebime atarım bazen anahtarlarla aynı cepte taşırım çok sıkıntı olur mu çizilme açısından. bir de hangi renk?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

neo v almak üzereyim. Ama aklımın bir köşesinde de Nokia603 var. Siz alırken hangi modellerle kıyasladınız ve bunda karar verdiniz, paylaşır mısınız?
    Dış kasanın sağlamlığı konusunda bir şüphe var mı? soyulma solma kirlenme yönünden değerlendirir misiniz? Kılıf kullanmayı sevmiyorum direkt cebime atarım bazen anahtarlarla aynı cepte taşırım çok sıkıntı olur mu çizilme açısından. bir de hangi renk?
    teşekkürler

ben şahsen konuyla cok iç içe olan biri değilim.. İlk olarak SE Live with walkman almak niyetiyle SE aramaya başladım.. Sonra arasındaki fiyat farkı azdı, benimde ilk hedefim muzik olmadıgı için bu modele kaydım.. Aklımda Nokia hiç yok, nokia saçma telefonlar yapıyor bence.. Samsunglarda da cok cazip ürünler bulamadım.. HTC Desire veya Wildfire modellerinden birini almayı dusundum, şarj konusunda SE daha iyi diolar HTC ye gore, telefon şık zaten.. Bunları dusunerek sipariş ettim.. Renk olarak beyazı tercih ettim.. Mavi ile beyaz arasında cok kaldım.. 2 gun dusundum ne alim diye, en sonunda beyaz olsun ya dedim, bilmom umarım severim urunu aldıgımda :D

• 205 ekran kartı için samsung galaxy S Plus 9001 de uygulamışlar nasıl sonuç verir ki,

Orijinalden alıntı: Starforces

Arkadaşlar dün XDA nın sitesindeki 3D performans artışı için gerekli işlemleri yaptım 3d performansı %100 arttı

Nenamark 1 skoru 51 fps
    Nenamark 2 skoru 31 fps
    Antutu 3D skoru 1150

Öncelikle Galaxy S plus ın GPU sunun Galaxy S in SGX540 ından düşük sanalar aşağıdakileri yapınca şaşıracaklar SGX540 dan %20 daha hızlı hale geliyor.

Yapmanız gerekenler GPU driver 'ını değiştirmek.

En son yeni Adreno 205 GPU driver ın linki,;http://www.multiupload.com/4ZQF5F9AU0

Rootlu cihazınızda (sistem dosyalarını değiştirmek için rootlu olması gerekli)

-Linki download edip açın içinden egl klasörü çıkacak bunu telefonda internal sd karta koyun ( egl kalsörünü içindekilerle tabi)
    -Root explorer yada file explorer gibi dosya yöneticisi ile /system/lib/egl kısmındaki egl kalsörünü silip yerine yeni egl klasörünü koyun
    -Sonra cihazı kapatıp açın bukadar 3d oyunlardaki performansa şaşıracaksınız

Android 2.3.6 XXKPS de denemiştir %100 3D performansı verdi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.