Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama benim aklıma 320 mb storage takıldı bu hafıza yeterlimidir.Fabrika çıkışı kaç mb hafıza boş olarak gozukuyo soylıyebilirmisiniz? SD kart la çözebilirsiniz diceksiniz ama bazı programlar sadece cihaz hafızasını kullanıyo ve bir süre sonra sorun yaratıyo.Bugun telefonu almayı düşünüyorum cvp verebilirseni çok sevinirim.
Yeterli Zaten micro sd kart kullanacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
quote:
Orijinalden alıntı: barıs akdag
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama benim aklıma 320 mb storage takıldı bu hafıza yeterlimidir.Fabrika çıkışı kaç mb hafıza boş olarak gozukuyo soylıyebilirmisiniz? SD kart la çözebilirsiniz diceksiniz ama bazı programlar sadece cihaz hafızasını kullanıyo ve bir süre sonra sorun yaratıyo.Bugun telefonu almayı düşünüyorum cvp verebilirseni çok sevinirim.
Yeterli Zaten micro sd kart kullanacaksın.
Peki fabrika çıkışı kalan hafıza kaç mb?
quote:
Orijinalden alıntı: barıs akdag
SD Karta tek tıkla taşıyabiliyorsun, 1 GB hafızaya sahip ama sen 320mb kullanabiliyorsun.
pc companion dan anlayan var mı? bende çok sadec bi program çıktı. yani bi itunes,kies veya pc suite gibi değil. Daha ayrıntılı yapılabiliyor mu yoksa ben mi eksik kurulum yaptım.
Bu hafta aranıza katılıyorum. Neo almaya niyetlendim, bir ay boyunca aradım, bulamadım. Artık Neo V alacağız.
quote:
pc companion dan anlayan var mı? bende çok sadec bi program çıktı. yani bi itunes,kies veya pc suite gibi değil. Daha ayrıntılı yapılabiliyor mu yoksa ben mi eksik kurulum yaptım.
program basit ve sadece Support Zone : yazılım güncelleme onarım bakım icin çevirim icin yardım mevcut Contact Setup : telefon kayıtlarını içe dışarı aktarmak icin MediaGo : müzik video icin ki kies ovi ile aynı özellikler bundada mevcut... eger tıklarsanız internet üzerinden indirecektir kurup calıstırabiliyorsunuz daha sonra Sync Go: ayarları içe dışarı aktarmak icin Dosya Aktarımı : hafıza kartına erişim icin // bilgisayarım ile aynı.
Arkadaşlar telefonda nfs shift oynuyorum ancak sensorle oynandigi için uzun bir süre ekrana dokunmayınca ekran kararmaya başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler :)
Arkadaslar ben de bu telefonu almayı dusunuyorum.Yalnız yorumlara felan bakınca ıcım karardı.Gerı ıade edenler dıs tasarımda renk kaybı cızık felan yasayanlar.Sankı cok sorunlu gıbı geldı.I phone 3gs 8 gb neo v arasında kararsız kaldım acıkcası.
i phone tavsiye ederim. 3gs gayet hızlı ve güzel bir cihaz. Ancak sıfırının bulunulabileceğini sanmıyorum.
arkadaşlar bende bugün aranıza katılmaktan şeref duyarım:) vatan dan 725 tl ye beyaz rengini aldım henüz çok kurcalayamadım ama bir türlü evdeki wireless modem aracılığıyla internete giremiyorum, evdeki modemi buluyor wifi şifresini yazıyorum bağlandı dior ama tarayıcıyı açıyorum bekliyor biraz ve sonra sayfa görüntülenemiyor çıkıyo bilmediğim bişi mi var yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: HeyPanpa
quote:
program basit ve sadece Support Zone : yazılım güncelleme onarım bakım icin çevirim icin yardım mevcut Contact Setup : telefon kayıtlarını içe dışarı aktarmak icin MediaGo : müzik video icin ki kies ovi ile aynı özellikler bundada mevcut... eger tıklarsanız internet üzerinden indirecektir kurup calıstırabiliyorsunuz daha sonra Sync Go: ayarları içe dışarı aktarmak icin Dosya Aktarımı : hafıza kartına erişim icin // bilgisayarım ile aynı.
Bende o kadar ayrıntılı çıkmıyo işte... Ya da biz biyerde hata yapıyoruz ya bakalım...
An itibari ile ben aranızdayım en cok korktuğum olay şarj ve storage olayı inş beni yanıltır bideç.İCS guncellemesi geldiğinde orjinal android arayuzunu kullanırsa tadından yenmez valla :=)
Bu telefonun fiyatı 600 civarına gelir mi?Gelirse ne zaman gelir?
wireless bağlanıyo internete giremiyorum arkadaşlar üründen şüphelenmeye bağladım :) bilen var mı?
600 civarına gerilemesi zor gibi görünüyor. Ancak vatan bilgisayarın %25 indirimleri oluyor. Kartınızda bulunan puanları da kullanırsanız çok daha ucuza alabilirsiniz.
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum..Tasarımı renkleri daha da çok hoşuma gitti... Yanlız özelliklerinde xperia mini'de ki gibi uygulamaları hafıza kartına atmak için hafıza kartını ikiye bölme,cihazı root'a çevirme gibi değişiklikler yapıyormuyuz...Bi yerde ona gerek yok direk uygulamayı hafıza kartına atmak gibi bi seçenek varmış diye duydum ama tam emin değilim,zaten cihaz Android 2.3.4 (Gingerbread) ile geliyo...Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi...
quote:
Orijinalden alıntı: Prophecies
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum..Tasarımı renkleri daha da çok hoşuma gitti... Yanlız özelliklerinde xperia mini'de ki gibi uygulamaları hafıza kartına atmak için hafıza kartını ikiye bölme,cihazı root'a çevirme gibi değişiklikler yapıyormuyuz...Bi yerde ona gerek yok direk uygulamayı hafıza kartına atmak gibi bi seçenek varmış diye duydum ama tam emin değilim,zaten cihaz Android 2.3.4 (Gingerbread) ile geliyo...Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi...
Dediğin gibi, Cihaz estetik ve güzel 2.3.4 sürümle geliyo ayrıca resmi ics 4 alacak telefonların başında geliyo. fiyatına göre en uygun tercih... Ben çok memnunum ve bu kadar kullanımı güzel olacağı aklıma gelmemişti gerçekten zevk...
Telefon çalarken titreşim açmayı bilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ercan-792
wireless bağlanıyo internete giremiyorum arkadaşlar üründen şüphelenmeye bağladım :) bilen var mı?
wifi baglanmayı secebilirsiniz ama etrafta ki wifileri göstermiyor bu yüzden ayarlardan kablosuz bölümünden wifi secmek zorundasınız.
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
Telefon çalarken titreşim açmayı bilen var mı ?
Ayarlar > Ses > istege baglı titresim ayarı o menüde mevcut