Arkadaşlar Avea 1GB Aylık İnternet Paketi'ni kullanan var mı? Fiyatı nedir?
Ben kullanıyorum. 1 Gb internet + 1000 sms heryöne + 1000 dk yada 500 dk konuşma hatırlayamadım. 19 Tl.
Arkadaşım avea da sıkıntı varmı turkcel den geçmeyi düşünüyorumda kararsızım
Ben kartalcell in kampanyadayım yani avea bir sıkıntı yaşamadım (1gb lık paket içinde malum)
quote:
Orijinalden alıntı: HoT_JaZz
kulaklık girişinde problem yaşayan varmı sürekli oynatmam gerekiyor ses bi gidiyor bi cızırtı yapıyor hafif oynadığında ses değişiyor ?
Hafif oynatınca düzeliyorsa problem kulaklığınızdadır muhtemelen.
quote:
Orijinalden alıntı: abdülcanbaz
Tüketici hakları konusunda biraz hatalı bilgiler verilmiş.
Gerekçe göstermeksizin iade ve bunun ile ilgili bahsi geçen 1 haftalık süre, mesafeli satışlarda geçerli. Sorun yaşayan arkadaş, malı teknosa mağazasından satın almış. Bu nedenle bu kapsamda değil mevzu.
Diğer 15 gün olarak sözedilen süre 30 gün olup malın ayıplı olması durumunda sözkonusu olmakta. "Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür." Ki arkadaşın durumu bununla alakalı.
Yalnız teknosa bu konuda oldukça problemli. Servis raporu istiyor. Ancak servise cihazı verirken ürünün yeni alındığı, 30 günlük sürenin henüz dolmadığı belirtilirse süreç hızlandırılıp 1-2 günde servis raporu düzenlenebiliyor. Bilginiz olsun. Ben sony servisinden 1 günde servis raporu aldım bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Beyaz rengin arkasına siyah rubber kılıf olur mu acaba ?
Çoğu kişi görüntüyü bozmasından şikayetçi. Rubber kılıf iyi güzel ama orjinal güzelliğini bozuyor telefonun. Yine de seçim senin..
Bence bozmuyor görüntüyü. Ama tabi beğeni subjektif bir olgu. Benim cihaz beyaz. Beyazından da aldım o kılıfın oldukça güzel duruyor. Tavsiye ederim alacak olanlara.
Bu satıcıdan almıştım iletişime geç istersen, ben satın aldığımda da beyazını bir tek o satıyordu. Getirir muhtemelen.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: gstmr
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: footbomer7
Arkadaşlar Avea 1GB Aylık İnternet Paketi'ni kullanan var mı? Fiyatı nedir?
Ben kullanıyorum. 1 Gb internet + 1000 sms heryöne + 1000 dk yada 500 dk konuşma hatırlayamadım. 19 Tl.
Arkadaşım avea da sıkıntı varmı turkcel den geçmeyi düşünüyorumda kararsızım
Sıkıntı yok. Rahatça girebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: barisunsal
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
quote:
Orijinalden alıntı: barisunsal
Az önce Teknosa'ya değişim için ürünü verdim, kutusuz mutusuz öylece aldılar aleti, bir gün öncede teknik servise gidişini görmüştüm başka bir cihazın lastikleyip veriyorlardı kuryeye şimdi olduda bu ürün bana aynen geri geldi örneğin yazılımını vs. yeniden yüklediler.. Benim içime sinmez ki ve çalışacağınıda düşünmüyorum..
Kullanışlı süper bir ürün, bozuk çıkma ihtimali gördüğümüz gibi var, teknosa'dan alışveriş yapmayın...
Kafanızı şişirdim.. İyi günler.
Sıkıntı neydi?
7-8 mesaj yukarıda yazdığım gibi, kapanıp duran, kendini yeniden başlatan bir telefona sahibim...
Umarım sorununu bir an önce çözersin. Teknosa ya benimde pek güvenim yok. Nasıl sipariş veriyor bilmiyorum.
Bu da batarya ömrünü uzatmak için bir kaç bilgi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_legant -- 23 Aralık 2011; 23:10:50 >
güncelleme için tetikte olun bölge bölge başlamışlar tr ye düşer yakında ama ufak hataları gidermek için çıkarılmış gene de hiç yoktan iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
güncelleme için tetikte olun bölge bölge başlamışlar tr ye düşer yakında ama ufak hataları gidermek için çıkarılmış gene de hiç yoktan iyidir.
bir kaç ay ics gelene kadar günceleme yapmam sanırım
Bu ara ciddi ciddi bu telefon ile ilgileniyorum. Eldeki telefonu (Turkcell T20) babaya devredip seviye atlamayı düşünüyorum. Vatan B.'da bu hafta sonu 725 TL. Axess kartta var, 10 taksit var, Mart 2012'ye erteleme var. Sanal kart %10 indirimi var ama internetten almayı hiç gözüm yemiyor. Parasını verdiysem hemen elimde olacak, yoksa uyuyamam.
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Bu ara ciddi ciddi bu telefon ile ilgileniyorum. Eldeki telefonu (Turkcell T20) babaya devredip seviye atlamayı düşünüyorum. Vatan B.'da bu hafta sonu 725 TL. Axess kartta var, 10 taksit var, Mart 2012'ye erteleme var. Sanal kart %10 indirimi var ama internetten almayı hiç gözüm yemiyor. Parasını verdiysem hemen elimde olacak, yoksa uyuyamam.
Bizde perşembe verdik bimeks e siparişi. Hala belge düzenlendi diyo metropol şubesinde duruyo kargo
Arkadaşlar navigasyonun konumu ne kadar surede saptaması gerekiyor baya bekledim bulamadı o yüzden merak ettim. Navigasyonu daha önce kullanmadım çok iyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: abdülcanbaz
Tüketici hakları konusunda biraz hatalı bilgiler verilmiş.
Gerekçe göstermeksizin iade ve bunun ile ilgili bahsi geçen 1 haftalık süre, mesafeli satışlarda geçerli. Sorun yaşayan arkadaş, malı teknosa mağazasından satın almış. Bu nedenle bu kapsamda değil mevzu.
Diğer 15 gün olarak sözedilen süre 30 gün olup malın ayıplı olması durumunda sözkonusu olmakta. "Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür." Ki arkadaşın durumu bununla alakalı.
Yalnız teknosa bu konuda oldukça problemli. Servis raporu istiyor. Ancak servise cihazı verirken ürünün yeni alındığı, 30 günlük sürenin henüz dolmadığı belirtilirse süreç hızlandırılıp 1-2 günde servis raporu düzenlenebiliyor. Bilginiz olsun. Ben sony servisinden 1 günde servis raporu aldım bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
quote:
Beyaz rengin arkasına siyah rubber kılıf olur mu acaba ?
Çoğu kişi görüntüyü bozmasından şikayetçi. Rubber kılıf iyi güzel ama orjinal güzelliğini bozuyor telefonun. Yine de seçim senin..
Bence bozmuyor görüntüyü. Ama tabi beğeni subjektif bir olgu. Benim cihaz beyaz. Beyazından da aldım o kılıfın oldukça güzel duruyor. Tavsiye ederim alacak olanlara.
Ben trexta kılıf aldım bu modelde bence daha hoş duruyor trexta
Arkadaşlar bir de oyun oynarken veya internete girerken falan telefonun üst kısmı ısınıyor ve ısınma hem ekran yüzeyinden hem de arka kapaktan hissedilecek düzeyde oluyor. Bunu sizler de yaşıyor musunuz ve telefona bir zararı olur mu? Şimdiden teşekkürler :)
ısınma bende de oluyor şimdiye kadar sorun yaratmadı bu her halde bilgisayar işlemcisi gibi düşünürsek bir yere kadar limiti var ama kaç derece onu bilmiyorum. navigasyon olarak ndrive kullanıyorum ve ilk kuruşta biraz sürdü ama sonra 10-20 sn arasında buluyor ama sen evde veya kapalı bir havada denersen uydu bulması biraz zorlaşır ve uzun sürer mesela ben evin içinde iken 3-5 dakka sürüyor ve 20-30 metre sapma oluyor ama dışarıda nokta atış gibi doğru sonuç veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fbm333
ısınma bende de oluyor şimdiye kadar sorun yaratmadı bu her halde bilgisayar işlemcisi gibi düşünürsek bir yere kadar limiti var ama kaç derece onu bilmiyorum. navigasyon olarak ndrive kullanıyorum ve ilk kuruşta biraz sürdü ama sonra 10-20 sn arasında buluyor ama sen evde veya kapalı bir havada denersen uydu bulması biraz zorlaşır ve uzun sürer mesela ben evin içinde iken 3-5 dakka sürüyor ve 20-30 metre sapma oluyor ama dışarıda nokta atış gibi doğru sonuç veriyor.
Teşekkürler yardımınız için :)
HTC Desire S vs. Sony Ericsson Xperia neo
Hala net bir cevap veren olmadı. 16 gb class 4 veya 6 mı mantıklı, 8 gb class 10 mu ?