Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

Orijinalden alıntı: footbomer7

Arkadaşlar Avea 1GB Aylık İnternet Paketi'ni kullanan var mı? Fiyatı nedir?

19 tl lik paketiyle 1 gb net geliyor ama hızından cok sikayetciler, direk 1gb net alırsan da 14.5 Lira

Ben kullanıyorum hızı bence gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

bugün telden kulaklıkla müzik dinliyordum denemek için kendi kulaklığı çok ses vermiyor ama mp3 çaların kulaklığını takınca çok daha iyi ve yüksek bir ses çıkışı aldım bide sürekli dinlediğim ve çok sevdiğim bu müziği hopalöründen dinleyim dedim çünkü bu müziğin kop bölümünde çalan yüksek frekanslı bölümü yani tiz sesini denediğim cihazlardan marka olarak emektar philips x5202'mden duyabiliyordum bunda nasıldır dedim ve hüsran o kısım kulaklıkta çıkmasına rağmen bunda da çıkmadı anlayacağınız üzere hoparlörü yüksek frekanslarda iş yapmıyor ama olsun çünkü bu müziği tek çalamayan bu tel değil philips dışında ki denediğim hiçbiri çalamadı.onun dışında tel harika kesinlikle tavsiye ederim.navigasyonu zorda olsa yükledim (ndrive).bir kere bile takılmadı o kadar zorladım ama biraz ısınıyor zorlayınca bu korkutmuyor değil çünkü uzun süre kasarsam elde kalır mı acaba diyorum.mesela hdmı ile tv ye bağlayıp nette girip film izlerken sorun olur mu acaba.bide son olarak bugün olmaya başladı nedendir anlamadım durduk yere tuş kilidin de iken ekran ışığı açılıp sönüyor kafasına göre acaba bişey mi demek istiyor şarj derse daha 25 var anlamadım gitti.

aşırı ısınmalar tele zarar verebilir metal kasa degil plastik kasa oldugundan ısıyı dağıtamıyor, nete girip film izlerseniz haliyle ısınır wifi veya 3g sürekli devrede olacak, ekran ısıgı yanıp sönmesi olayıda senkranizasyondan dolayı ayarlar senkranizasyondan veri alısveris iptal edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

neo v te hava durumu widget inda istanbul u tanitabilen varmi?

İnternette herhangi bir siteye girin içinde İstanbul yazan, oradan kopyalayın İstanbul kelimesini sonra gidip weather widget'a yapıştırın, sihirli bir şekilde İstanbul'un kullanılabilir olduğunu göreceksiniz.

yok ne yaptıysam olmadı:( cok enteresan baska widget da kullanabilirim gerci ama inat ettim
  • HeyPanpa cevap için teşekkürler.
    avea 3g internet için ise ben dün denemek için günlük paketi 1.5 tl ye aldım 100mb liği ama hiçbir şey yapamadım ne market tam açıldı nede ordan bişeyler indirebildim sürekli indirme sırasında bağlantı kesildi hatası veriyordu hemde çoğu zaman hspda nın kısaltması olan sandığım ki öyle olması gerekiyor H işareti çıkmasına karşın avea 3g bir hiç gibi gözüküyor bence sende denemek için günlük paket al memnun kalırsan üye ol.
  • Arkadaslar bu ekran parlaklik sensorunu nasil iptal ederiz. Parlakligi manuel olarak en ust seviye yapsamda olmuyor. Bilen varmi
  • ics güncellemesi mart sonu/nisan başı gelicek tabi türkiyeye ne zaman düşer orası belli değil

http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/12/21/ice-cream-sandwich-coming-to-2011-xperia%E2%84%A2-smartphones-from-end-marchearly-april-2012/
  • Class 10 hafıza kartı yerine class 4 veya 2 alsam hız açısından büyük bir fark olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exeque

Class 10 hafıza kartı yerine class 4 veya 2 alsam hız açısından büyük bir fark olur mu?

Tabi belkide takılmalar o yüzden oluyor. çünkü düşük veri aktarımı yüksek veri gereken prog. oyun, video v.s. donmalar yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Class 10 hafıza kartı yerine class 4 veya 2 alsam hız açısından büyük bir fark olur mu?

Tabi belkide takılmalar o yüzden oluyor. çünkü düşük veri aktarımı yüksek veri gereken prog. oyun, video v.s. donmalar yapabilir.

Pekii illa class 10 gerekli midir? Class 4 yetmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bence almışken 1 kere 10 al her işini hallet. hd video çekip izliceksin sonuçta yada oyun kurcaksın baştan sıkıntı çekme. Bende class 6 vardı wave2 varken yetiyodu. class 4 biraz düşük sanki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence almışken 1 kere 10 al her işini hallet. hd video çekip izliceksin sonuçta yada oyun kurcaksın baştan sıkıntı çekme. Bende class 6 vardı wave2 varken yetiyodu. class 4 biraz düşük sanki.

Sağol hocam. 8GB class 10 bir kart önerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

ics güncellemesi mart sonu/nisan başı gelicek tabi türkiyeye ne zaman düşer orası belli değil

http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/12/21/ice-cream-sandwich-coming-to-2011-xperia%E2%84%A2-smartphones-from-end-marchearly-april-2012/

samsungun badasına benzemesin de sonu. Wave3 çıktı, halen bada 2 yayınlanacak...

• NEO ile ilgili bir sorum var arkadaşlar

son arayan kişiyi aramak için önce kayıtlara giriyorum, sonra çağrı kaydına, giriyorum sonra arayacagım kişiye tıklayıp içine giriyorum, sonrada ara tuşuna basıyorum , bu çok uzun sürüyo daha kısa yolu varmı

eskiden telefonlarda yeşil tuşa bastıgımızda çağrı kaydına girerdi birkere daha bastığımızda ise arardı bunda böyle bişey yokmu , çok zor oluyo öbür türlü :(
  • Class 10 8 GB mı, Class 6 16 GB mı mantıklı arkadaşlar ? Zaten 1 GB'a yakın olan kısmı sistem kullanıyor anladığım kadarıyla. Onun haricinde hız, fotoğraf işleme vs çok farkeder mi ?
  • Ben Team in 8gb lık class10 kartını sipariş geçtim 1-2 saate elimde olur. Telefonla neredeyse hiç oyun oynamam. O nedenle 8 lik aldım. Direk root edeceğim zaten kart gelince. Yedekleyip şu gereksiz programlardan kurtulacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Class 10 8 GB mı, Class 6 16 GB mı mantıklı arkadaşlar ? Zaten 1 GB'a yakın olan kısmı sistem kullanıyor anladığım kadarıyla. Onun haricinde hız, fotoğraf işleme vs çok farkeder mi ?

Tam şuan yazacağım soruydu bu. 16 daha mantıklı gibi geliyor bana ama hız çok fark eder mi araştırmak lazım.
  • Aşağıdaki videoda, Aralık ayının ilk haftası itibariyle Sony Ericsson ekibinin Ice Cream Sandwich güncellemesinde aldığı yolun bir kısmı izlenebilir. Ayarlar menüsünde, tarayıcıda, mesajlaşmada ve uygulama geçişlerinde bir takım değişikliklerin yapıldığı görülüyor. Ki daha yolun başındalar...

Bu arada güncellemeyi neo V kullananlar olarak, Mart 2012 sonunda alacağımız kesinleşti. Normal neo ise bizden 2-3 hafta sonra alacak.

• quote:

Class 10 8 GB mı, Class 6 16 GB mı mantıklı arkadaşlar ? Zaten 1 GB'a yakın olan kısmı sistem kullanıyor anladığım kadarıyla. Onun haricinde hız, fotoğraf işleme vs çok farkeder mi ?

1 gb sistemin kullandığı yok kullanılanlar ise se nin ıvırzıvırları her dilde kullanıcı klavuzları video/tanıtım demoları var kartın içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

1 gb sistemin kullandığı yok kullanılanlar ise se nin ıvırzıvırları her dilde kullanıcı klavuzları video/tanıtım demoları var kartın içinde

Sonuç olarak boştan yere gidiyor. Ayrıca Android vs klasör isimleri var. Hala kararsızım kart konusunda...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.