Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü bimeksin internet mağasından aldım bu telefonu. Bugun geldi ve bir kaç saat kurcaladım. Öncelikle menü geçişleriçok hızlı ve eğlenceli. Ekran ışığı daha önce kullandığım samsung galaxy ace e göre çok sönük duruyo. Ace yi yarı parlaklıkta kullanıyorum neo v yi full parlaklıkta kullandım ama yine de sönük kaldı. İlk izlenimlerim bunlar ama bunlardan daha önemli sorunum var.

Yan odada bulunan wireless modeme bağlanırken sorun yaşıyorum. Sürekli bağlantı kopuyo sinyal seviyesi düşüyo yükseliyo stabil olarak kullanamadım. Bulunduğum odada laptopum 6 üzerinden 5 çubuk çekiyo, ace 3 üzerinden 1 çubuk çekiyo ve kopma olmadan saatlerce skype üzerinden konuşma yaptığımı bilirim ace ile ama bu telefonda o sorunsuz kullanımı yakalayamadım. Benim gibi bu sorunu yaşayan varmı başka?

Değişim talebinde bulundum bakalım bir de telefonu değiştirelim aynı sorunu tekrar yaşayacakmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendane -- 21 Aralık 2011; 2:29:28 >

• Ekranı pentile mi bu cihazın?
  • ekranda gıcık şekilde duran sony timesync programını nasıl iptal edeceğiz. programlardan da kaldıramıyorum
    henüz root etmek istemiyorum telefonun sorunlu olmadığından emin olmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

ben bir yakınıma bimekste indirimden aldım 730 tl idi axess sanal kart(31 aralığa kadar kampanya var) 50 tl indirimle 680 tl'ye geldi(beyaz neo V)
    bunun dışında hepsiburada hediye çeki +world %10 puan ile (799-100= 699 79.9 puan)toplamda 619.9 TL'ye maledebilirsiniz yada axess sanal kartla 649TL'ye gelir
    ama puanlar 50+50 tl olarak verilecekmiş isteyen bakabilir

Axess sanal kart ile 649'a gelir demişsiniz ya. Bunu biraz daha açıklayabilir misiniz? Ben kart falan pek kullanmam da.
    Bir yakınım bu kartı varsa hb'den sadece 649 tl ödeyer mi alacağız yoksa; daha yüksek bir fiyat ödeyip, sonra karta puan falan mı verilecek? Aydınlatırsanız sevinirim?
  • Teknosa' larda bu telefon mastercard kredi kartı kullanıcıları için %10 indirimli geri kalan tutarı da axess veya bonus a da özel 12 taksit seçeneği var telefon 760tl gibi bişeye geliyo fiyat olarak iyi bende almayı düşünüyorum sanırım bugün kampanyanın son günü sanırım.. ha bide samsung, nokia ve bütün sony telefonlarda geçerli bu kampanya almayı düşünenler varsa kaçırmasın
  • Şu yantarafları bugün beni şüphelendirdi. baya bi soyulma ihtimali var gibi geliyo. önceki sonyericsson telefonlarımıda düşünürsem çekindim almaya walla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

beyler yakın zamanda telefon alacağım ve kafama yattı bu model,ilk dokunmatik telefonum olacak ve en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum.tavsiye eder misiniz?gövde kalitesi nasıl,soyulma,gıcırdama vs. yapıyor mu?

Sol tarafındaki metalik kısım gıcırdama yapıyor, kılıf kullanınca gıcırdama kesiliyor.
    Gövde kalitesi fena değil, aslında rengi/tarzı belli olsun diye kılıf kullanmak istemiyordum ama soyulma yapar gibi geliyor bana.

@baybars
    sony timesync'ı hesaplar ve senkronizasyondan iptal edebilirsin. bi ara iptal etmeme rağmen telefonu kapatıp açtığımda uyarı veriyordu.
    ayarlarına gir iyice, her günü iptal et, güncellemeyi iptal et. zaten yakında sony timesync kalkacak siteden yapılan bilgilendirmeye göre google accounts veya benzri şeyler kullanın diyorlar.

• BABALAR!

Biri lütfen bana sim yayını, bilgi mesajlarını nasıl açacağımı göstersin.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar hafıza kartı olarak uygulamaların, hd kameranın keyfi için class 6 mı uygun olur class 10 mu demek isterim ama class 10 cevabını alacağım için demiyorum.

Bütçem 40 - 45 lira civarında ve team class 10 kartları internet haricinde bulamadım. sizce transcent, sandisk class 6 alsam ne farklılıklar yaşayabilirim ? Şuan telefonla birlikte gelen 2 gb kartı kullanıyorum.

Takan olaydı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

quote:

Orijinalden alıntı: vynym

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

kendim yine cevabi verim.
    bu durum se nin kendi sitesinde de belirtiliyor.
    If the display hangs or freezes:

Make sure that you don't cover the proximity sensors located at the top of the display. The proximity sensor turns the touch screen off when your face touches the screen during a call. For example, if using a screen protector or cover to protect your phone display.
    Remove and replace the battery, then restart your phone.

bana ilginc geldi. konusurken insanin yuzu gayri ihtiyari deger ekrana!..kutunun icinden cikan filmi yapistirdim, belki engeller durumu..

Atladığın bir nokta var, erkanın üzerindeki proximity sensorün üzerini kapatmayın, bu sensör siz telefonla konuşurken yüzünüz ekrana değdiğinde dokunmatik ekranı otomatik olarak kapatıyor diyor (yani gayriihtiyari değer yüzün acayip şeylere sebep olmasını engelliyor, uzaklaştırdığın anda da görüntü geri geliyor)

örneğin: ekran koruyucu (Film) veya kılıf kullanıyorsanız.

anladığım şu, film veya kılıf o sensörü yanlış etkilememeli.

Dogru soyluyorsun ben yanlis anlamisim.

Bizim telefonda sorun var herhalde zira devam ediyor hala ayni problem. 5-6 cagrida bir gorusme sirasinda cagri aniden kesiliyor telefon ekrani kesinlikle tepki vermiyor.Pili cikarip takmadan duzelmiyor. HB ye degisim icin form actim 48 saat icinde onaylanacakmis.
    ondan sonra yollayacagim telefonu.. esimin simcard i eski cardlardan herhalde? acaba ondan dolayi yapabilirmi boyle bir sey?

Hb sakın telefon gönderme benim ideos x5 45 gün oldu gelmadi. Hb den olabildiğince uzak dur. Direk servise kargola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 21 Aralık 2011; 12:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caner282828

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

ben bir yakınıma bimekste indirimden aldım 730 tl idi axess sanal kart(31 aralığa kadar kampanya var) 50 tl indirimle 680 tl'ye geldi(beyaz neo V)
    bunun dışında hepsiburada hediye çeki +world %10 puan ile (799-100= 699 79.9 puan)toplamda 619.9 TL'ye maledebilirsiniz yada axess sanal kartla 649TL'ye gelir
    ama puanlar 50+50 tl olarak verilecekmiş isteyen bakabilir

Axess sanal kart ile 649'a gelir demişsiniz ya. Bunu biraz daha açıklayabilir misiniz? Ben kart falan pek kullanmam da.
    Bir yakınım bu kartı varsa hb'den sadece 649 tl ödeyer mi alacağız yoksa; daha yüksek bir fiyat ödeyip, sonra karta puan falan mı verilecek? Aydınlatırsanız sevinirim?

hepsiburada'dan hediye çekiyle alınırsa 649'a geliyor
    şöyleki: hepsiburada fiyatı 799 tl(en son öyleydi)
    500 tl alışverişe 100 tl(50 ocak 50 şubat) hediye çeki veriyordu ayrıntılar sıcak fırsatlar bölümünde vardı.
    bu hediye çekini düşersek telefon 699 tl'ye geliyor
    Axes sanal kart kullananlar da 100 tl üzeri alışverişe 31 aralığa kadar % 10 indirim(50 tl ile sınırlı) alıyorlar
    bu puan olarak yansımıyor direk indirim olarak yansıyor
    böylece 699-50= 649 TL'ye telefon malediliyor ama dezavantajı 100 tl'lik çeki.Bu yöntem telefon dışında ihtiyacı olanlar için cazip olabilir.

aynı şekilde hepsiburada da % 10 world kampanyası var bunula da 799-100(hediye çeki)*79.9(world puan)=619.1 Tl'ye geliyor bunda da dezavantaj hediye çeki , indirim de puan olarak yükleniyor.

ekstra harcama yapmayacak olanlar bimeks,vatan bilgisayar..vb indirimleri takip edip axess sanal kartı kullanabilirler.
    ben bimekste 730 tl iken almıştım
    ama sanal kart kampanyası 31 aralığa kadar ve 100.000 kişi ile sınırlı

umarım bu kez daha açıklayıcı olabilmişimdir

• Beyler Beyaz Renkmi Önerirsiniz Silver Gümüş mü?
  • @baybars
    çok açıklayıcı oldun. Teşekkür ederim.
  • Beyaz renk için kılıf almış olan varsa foto koyabilir mi ?
  • sony kullanan birçok arkadaşım telefonlarının dondugunu söylüyor. Böyle bir şey var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

sony kullanan birçok arkadaşım telefonlarının dondugunu söylüyor. Böyle bir şey var mi

2-3 hafta oldu alalı, hiç donmadı.
  • temiz neo veya neo v'sini uygun fiyattan satmak isteyen varsa pm atabilir.
  • bugün telden kulaklıkla müzik dinliyordum denemek için kendi kulaklığı çok ses vermiyor ama mp3 çaların kulaklığını takınca çok daha iyi ve yüksek bir ses çıkışı aldım bide sürekli dinlediğim ve çok sevdiğim bu müziği hopalöründen dinleyim dedim çünkü bu müziğin kop bölümünde çalan yüksek frekanslı bölümü yani tiz sesini denediğim cihazlardan marka olarak emektar philips x5202'mden duyabiliyordum bunda nasıldır dedim ve hüsran o kısım kulaklıkta çıkmasına rağmen bunda da çıkmadı anlayacağınız üzere hoparlörü yüksek frekanslarda iş yapmıyor ama olsun çünkü bu müziği tek çalamayan bu tel değil philips dışında ki denediğim hiçbiri çalamadı.onun dışında tel harika kesinlikle tavsiye ederim.navigasyonu zorda olsa yükledim (ndrive).bir kere bile takılmadı o kadar zorladım ama biraz ısınıyor zorlayınca bu korkutmuyor değil çünkü uzun süre kasarsam elde kalır mı acaba diyorum.mesela hdmı ile tv ye bağlayıp nette girip film izlerken sorun olur mu acaba.bide son olarak bugün olmaya başladı nedendir anlamadım durduk yere tuş kilidin de iken ekran ışığı açılıp sönüyor kafasına göre acaba bişey mi demek istiyor şarj derse daha 25 var anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: footbomer7

Arkadaşlar Avea 1GB Aylık İnternet Paketi'ni kullanan var mı? Fiyatı nedir?

19 tl lik paketiyle 1 gb net geliyor ama hızından cok sikayetciler, direk 1gb net alırsan da 14.5 Lira
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.