Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysakay

Beyler hizlial.com ya da ereyon.com dan alıcam hangisini tavsiye edersiniz? Bu Firmaların Ürünlerinin Garantisi TR midir Distbritörmi?

internetten almada başka ne yaparsan yap ben hepsiburada dan aldım 1 hafta bekledim göndermediler darty den aldım %20 indirim kampanyasından 1 hafta bekledim benden habersiz siparişi iptal ettiler birde 8 taksit olarak aldığım için 8 ayda parayı taksit taksit geri ödücekler elime ürün geçmediği halde!! onlarıda tüketici haklarına verdim sonra hizlial dan aldım %6 indirim vardı aynı gün kargo yazıyordu 2 gün geçti daha ödeme onayı verilmemişti!! oradanda iptal ettim sonra sinirlendim hepsine bi güzel sövdüm bostancı ya gidip vatan dan direk mağazadan aldım dahada internetten telefon almam

• quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

quote:

Beyler hizlial.com ya da ereyon.com dan alıcam hangisini tavsiye edersiniz? Bu Firmaların Ürünlerinin Garantisi TR midir Distbritörmi?

internetten almada başka ne yaparsan yap ben hepsiburada dan aldım 1 hafta bekledim göndermediler darty den aldım %20 indirim kampanyasından 1 hafta bekledim benden habersiz siparişi iptal ettiler birde 8 taksit olarak aldığım için 8 ayda parayı taksit taksit geri ödücekler elime ürün geçmediği halde!! onlarıda tüketici haklarına verdim sonra hizlial dan aldım %6 indirim vardı aynı gün kargo yazıyordu 2 gün geçti daha ödeme onayı verilmemişti!! oradanda iptal ettim sonra sinirlendim hepsine bi güzel sövdüm bostancı ya gidip vatan dan direk mağazadan aldım dahada internetten telefon almam

bende sıcak bakmıyorum aslında ama mağazalarda 150 tl fark ediyo hocam 50 falan olsa alıcam gözüm görmüycek

• arkadaşlar wifi ile bağlandığınızda GMSARENA daki videoları 720 P de izleyebildiniz mi. Performans açısından soruyorum.
  • Bugün itibarı ile aranıza katılmış bulunmaktayım. NEO SE ciler grubu
  • Böyle de güzel kullanım süresi sağlar kendisi.

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ready2strike -- 20 Aralık 2011; 16:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

kendim yine cevabi verim.
    bu durum se nin kendi sitesinde de belirtiliyor.
    If the display hangs or freezes:

Make sure that you don't cover the proximity sensors located at the top of the display. The proximity sensor turns the touch screen off when your face touches the screen during a call. For example, if using a screen protector or cover to protect your phone display.
    Remove and replace the battery, then restart your phone.

bana ilginc geldi. konusurken insanin yuzu gayri ihtiyari deger ekrana!..kutunun icinden cikan filmi yapistirdim, belki engeller durumu..

Atladığın bir nokta var, erkanın üzerindeki proximity sensorün üzerini kapatmayın, bu sensör siz telefonla konuşurken yüzünüz ekrana değdiğinde dokunmatik ekranı otomatik olarak kapatıyor diyor (yani gayriihtiyari değer yüzün acayip şeylere sebep olmasını engelliyor, uzaklaştırdığın anda da görüntü geri geliyor)

örneğin: ekran koruyucu (Film) veya kılıf kullanıyorsanız.

anladığım şu, film veya kılıf o sensörü yanlış etkilememeli.

• Ben eski sdcardtakileri hiç kopyalama yapmadım sanırım
    direkt yeni sdcard takıp oradan takılıyorum, bi sorun görmedim daha.

Benim için gayet önemli bir sorun var şu an, X10 mini pro'da da aynı dert vardı, BİLGİ MESAJLARI!!!!
    özellikle maç için, nasıl açacağız bu ayarı?? nokia e50 kullanırken açıktı mis gibi bunda bulamadım.

Hat Turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: footbomer7

Arkadaşlar Avea 1GB Aylık İnternet Paketi'ni kullanan var mı? Fiyatı nedir?

Ben kullanıyorum. 1 Gb internet + 1000 sms heryöne + 1000 dk yada 500 dk konuşma hatırlayamadım. 19 Tl.
  • ben bir yakınıma bimekste indirimden aldım 730 tl idi axess sanal kart(31 aralığa kadar kampanya var) 50 tl indirimle 680 tl'ye geldi(beyaz neo V)
    bunun dışında hepsiburada hediye çeki +world %10 puan ile (799-100= 699 79.9 puan)toplamda 619.9 TL'ye maledebilirsiniz yada axess sanal kartla 649TL'ye gelir
    ama puanlar 50+50 tl olarak verilecekmiş isteyen bakabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

ben bir yakınıma bimekste indirimden aldım 730 tl idi axess sanal kart(31 aralığa kadar kampanya var) 50 tl indirimle 680 tl'ye geldi(beyaz neo V)
    bunun dışında hepsiburada hediye çeki +world %10 puan ile (799-100= 699 79.9 puan)toplamda 619.9 TL'ye maledebilirsiniz yada axess sanal kartla 649TL'ye gelir
    ama puanlar 50+50 tl olarak verilecekmiş isteyen bakabilir

Advantage icin bi kampanya lazim
  • dun gorustum bimeks musteri hizmetleri ile, yrn gondericem urunu degisim talebi ile...okumayan vardir belki ekranin dokunmatigi stabilitesini kaybetti, kendi kendine basili kalio alalade kafasina gore...bugun artik hepten gitti hicbi tepki vermiyor artik dokunmaya...herseyde bi hayir vardir yapcak bisiy yok....bu arada batarya yuzde 80 den sonra saha yavas sarj oluyo sizdede boylemi acaba...
  • Teknosa hsbc advantage a 5 taksit yapiyor. 849 TL. Hediye ceki veriyormu peki?
  • Teknosa bu gibi telefonlarda her zaman en pahalı olandır... En uygun bu aralar bimekste sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Teknosa bu gibi telefonlarda her zaman en pahalı olandır... En uygun bu aralar bimekste sanırım.

Bimekste kdv kadar indirimle 824 lira. Ama advantage a taksit secenegi sanirim yok ve webe ozel diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vynym

quote:

kendim yine cevabi verim.
    bu durum se nin kendi sitesinde de belirtiliyor.
    If the display hangs or freezes:

Make sure that you don't cover the proximity sensors located at the top of the display. The proximity sensor turns the touch screen off when your face touches the screen during a call. For example, if using a screen protector or cover to protect your phone display.
    Remove and replace the battery, then restart your phone.

bana ilginc geldi. konusurken insanin yuzu gayri ihtiyari deger ekrana!..kutunun icinden cikan filmi yapistirdim, belki engeller durumu..

Atladığın bir nokta var, erkanın üzerindeki proximity sensorün üzerini kapatmayın, bu sensör siz telefonla konuşurken yüzünüz ekrana değdiğinde dokunmatik ekranı otomatik olarak kapatıyor diyor (yani gayriihtiyari değer yüzün acayip şeylere sebep olmasını engelliyor, uzaklaştırdığın anda da görüntü geri geliyor)

örneğin: ekran koruyucu (Film) veya kılıf kullanıyorsanız.

anladığım şu, film veya kılıf o sensörü yanlış etkilememeli.

Dogru soyluyorsun ben yanlis anlamisim.

Bizim telefonda sorun var herhalde zira devam ediyor hala ayni problem. 5-6 cagrida bir gorusme sirasinda cagri aniden kesiliyor telefon ekrani kesinlikle tepki vermiyor.Pili cikarip takmadan duzelmiyor. HB ye degisim icin form actim 48 saat icinde onaylanacakmis.
    ondan sonra yollayacagim telefonu.. esimin simcard i eski cardlardan herhalde? acaba ondan dolayi yapabilirmi boyle bir sey?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

quote:

bende sıcak bakmıyorum aslında ama mağazalarda 150 tl fark ediyo hocam 50 falan olsa alıcam gözüm görmüycek

Demek ben şanslıyım. Bugün kargoya verildi. Yarın elime geçiyor. Pazar günü siparişimi vermiştim. :)

• beyler yakın zamanda telefon alacağım ve kafama yattı bu model,ilk dokunmatik telefonum olacak ve en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum.tavsiye eder misiniz?gövde kalitesi nasıl,soyulma,gıcırdama vs. yapıyor mu?
  • neo v te hava durumu widget inda istanbul u tanitabilen varmi?
  • 4.0.2.A.0.62 yazılımı yolda sertifikası alınmış 2012 başında güncellemeye sunarlar

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20188
  • quote:

neo v te hava durumu widget inda istanbul u tanitabilen varmi?

İnternette herhangi bir siteye girin içinde İstanbul yazan, oradan kopyalayın İstanbul kelimesini sonra gidip weather widget'a yapıştırın, sihirli bir şekilde İstanbul'un kullanılabilir olduğunu göreceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.