Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum class 10 nun aman aman bi ihtiyaci olcani dusunmuom ben:) sonucta telefon bu:) ama 16 gb class 6 bi kart fazlasiyla isini gorucektir:) hemde film muzik vs. 2 kat daha fazla atabilirsin;) bu arada arkadaslar kullandiginiz kiliflarin resimlerini atabilirmisiniz bakalim nasil duruolar:) bende alicam ama suan karar veremedim:( konuyu biraz renklendirelim yaaa:D boyle bi telin konusu canli olmali:D haydi gelsin resimler en yakisiklisindan:D
    Buda oyun performansi telefonumuzn:D
    m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=-3V77RuJYww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 24 Aralık 2011; 22:27:55 >
  • buda oyun performansi neo v nin:)

m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=-3V77RuJYww
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Hala net bir cevap veren olmadı. 16 gb class 4 veya 6 mı mantıklı, 8 gb class 10 mu ?

Ben 8gb class 10 aldım kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Hala net bir cevap veren olmadı. 16 gb class 4 veya 6 mı mantıklı, 8 gb class 10 mu ?

yeterli mi peki ? oyun müzik durumunuz ne ?
  • quote:

quote:

quote:

yeterli mi peki ? oyun müzik durumunuz ne ?

Bana yetiyor. hiç 16 gb alıpta tamamını kullanan görmedim. zaten yeni oyun müzik video geldikçe eskileri kullanmıyosun. bu yüzden bence 8gb gayet yeterli... Bana fazlasıyla yetiyo yani...

• bu se nin pc suite gibi kies gibi bir uygulama programı mevcutmudur?
  • quote:

bu se nin pc suite gibi kies gibi bir uygulama programı mevcutmudur?

Sony Ericsson PC Companion var
  • Arkadaşlar bende bugün neo v kervanına katılmış bulunmaktayım vatandan %25 indirimli 10 taksit 725 tl ye lacivertini aldım cihaz gerçekten harika e72 den sonra afalladım açıkçası bukadar iyi olacağını düşünmüyordum adamlar ekran koruyucusuna kadar koymuşlar yapıştırırken 1-2 ufak balon oldu ama idare edeceğiz biraz önce race of champions u yükledim 250 mb civarında 1 saate yakın sürdü ama değdi inanılmaz güzel grafikleri var tavsiye ederim
  • Kılıf işini hallettim. Pazartesi geliyor.
  • arkadaşlar bu tel.yeni aldım.
    faturamın yüksek gelmemesi için telefonun hangi kısmından ayar yapmam lazım.şebeke kısmını iptal etmek istiyorum
    sadece wifi yi kullacam evdeki modem aracılıgıyla.tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

arkadaşlar bu tel.yeni aldım.
    faturamın yüksek gelmemesi için telefonun hangi kısmından ayar yapmam lazım.şebeke kısmını iptal etmek istiyorum

daha önce de yazıldı cevapları biraz okursanız görecektiniz ama bakmak yerine sanırım direk sormayı tercih etmişsiniz.
    Ayarlar-Kablosuz ve ağ ayarları-Mobil ağlar-veri etkin kısmını kapatarak sadece wi-fi üzerinden internete girebilirsiniz
  • Arkadaşlar aydınlatma ayarı yokmu bu telefonda ekran ayarlarına girdiğimde parlaklık var sadece aydınlatması az geliyor nasıl yükselteceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

ısınma bende de oluyor şimdiye kadar sorun yaratmadı bu her halde bilgisayar işlemcisi gibi düşünürsek bir yere kadar limiti var ama kaç derece onu bilmiyorum.
    navigasyon olarak ndrive kullanıyorum ve ilk kuruşta biraz sürdü ama sonra 10-20 sn arasında buluyor ama sen evde veya kapalı bir havada denersen uydu bulması biraz zorlaşır ve uzun sürer mesela ben evin içinde iken 3-5 dakka sürüyor ve 20-30 metre sapma oluyor ama dışarıda nokta atış gibi doğru sonuç veriyor.

Bu programı kullanırken ücretlendirme oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

o sadece güncelleme yapmak için değil mi? Bana çok ayrıntılı gelmedi...
  • quote:

quote:

quote:

içerisinde şunlar var:

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

quote:

quote:

içerisinde şunlar var:

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^

Bende yükledim ama bende ilk ikisi gözüküyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

arkadaşlar bu tel.yeni aldım.

daha önce de yazıldı cevapları biraz okursanız görecektiniz ama bakmak yerine sanırım direk sormayı tercih etmişsiniz.
    Ayarlar-Kablosuz ve ağ ayarları-Mobil ağlar-veri etkin kısmını kapatarak sadece wi-fi üzerinden internete girebilirsiniz

Edge veya 3G'den internet'e giriyorsanız Ayarlar > Hesaplar & Senkranizasyon bölümünde "Arka Plan Veri Trafiği" işaretini kaldırın ve Arkaplanda Çalışan programların veri alış verişini kesin bu sayede internet faturanız azalacaktır ve sınırlı kotanızdan gitmeyecektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Beyaz rengin arkasına siyah rubber kılıf olur mu acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-neo-sert-rubber-siyah-koruma-film-49443431

Çoğu kişi görüntüyü bozmasından şikayetçi. Rubber kılıf iyi güzel ama orjinal güzelliğini bozuyor telefonun. Yine de seçim senin..

Bende kılfı düşünüyodum ama sonra vazgeçtim. Telefonu değilde kılıfı kullanıyomuşuz gibi geldi. Ölümlü dünya biz eskiyoz da telefonda eskisin. En azından zevkle kullanırız dedim vazgeçtim. Kılıfsız kullanmanın zevki bi başka...

• Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama benim aklıma 320 mb storage takıldı bu hafıza yeterlimidir.Fabrika çıkışı kaç mb hafıza boş olarak gozukuyo soylıyebilirmisiniz? SD kart la çözebilirsiniz diceksiniz ama bazı programlar sadece cihaz hafızasını kullanıyo ve bir süre sonra sorun yaratıyo.Bugun telefonu almayı düşünüyorum cvp verebilirseni çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.