Şimdi Ara

Seagate 1,5Tb Hdd St1500Lm012 276,61 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , PS4 slim hdd kapasitesini yükseltmek için aşağıdaki siteden ürünü aldım. Elime sağlam bir şekilde ulaştı .Fiyatı gayet uygun diğer sitelerde 300 tl ve yukarısına satılıyor.ihtiyacı olanlar için iyi fırsat
    smallman.com.tr
    en ucuz seagate 1,5tb st1500lm012 128mb sata ııı 5400rpm st1500lm012 notebook harddisk fiyatı smalman.com.tr'de 276,61 TL
    https://smallman.com.tr/urun/detay/seagate-15tb-st1500lm012-128mb-sata-iii-5400rpm-st1500lm012-notebook--harddisk-54504

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathelfix -- 7 Şubat 2020; 13:36:29 >

• bu site ne zaman çıkmış?
  • Forumda aranınca bu site ile ilgili birkaç tane konu var ama nasıl bir sitedir bilmiyorum. Eptt'de falanda satış yapıyorlar.
    www.epttavm.com
    Smallmantr - ePttAVM
    https://www.epttavm.com/magaza/smallmantr
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

bu site ne zaman çıkmış?
    vardı hep. akakçe listelemede görünürdu, muhtemelen reklam parası alamayınca, çıkardılar arama listesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Şubat 2020; 12:16:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteden önceden 3-4 defa alışverişim oldu, hepsi sorunsuzdu. Tavsiye ederim. Ankara Dışkapı'dalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2tb seagate taşınabilirden söküp taktım ps4 e, 2 sene yerinden oynamayan hdd patladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimo1234

siteden önceden 3-4 defa alışverişim oldu, hepsi sorunsuzdu. Tavsiye ederim. Ankara Dışkapı'dalar
    evet bende aldım o satıcıdan o zamanki ismi küçük adam kırtasiye ve bilgisayar pazarlama idi alışverişimide hepsiburada üzerinden almıştım

Seagate 1,5Tb Hdd St1500Lm012   276,61 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 7 Şubat 2020; 12:53:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site güvenilir. Ankara ziraat mahallesinde küçükadam kırtasiye. Ankara içine kendi arabaları ile getiriyorlar. Çok alış verişim oldu.
  • Uzun süre dayanır mi arkadaşlar
    Sadece fotoğraf ve video depolayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 7 Şubat 2020; 14:21:18 >
  • Bende şu laptop var ;
    www.vatanbilgisayar.com
    ACER E5-774G CORE İ5 7200U 2.5GHZ-6GB-1TB+128GB SSD-17.3
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-774g-core-i5-7200u-2-5ghz-6gb-1tb-17-3-gtx950m-2gb-w10-bilgisayar.html

birkaç aydır hddsinden dvd okur gibi sesler gelmeye başladı, hatta geçen gün hdd bağlantıyı kesti windowsu kapayıp açınca düzeldi . garantisi de bitti .

Acaba konudaki hard diski alıp taksam uyar mı?

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Bu hdd 2,5" olduğu için laptopunuza uyar. Eğer laptopunuzda ssd yoksa performans için önceliği ssd'ye vermekte fayda var.
  • Markayı soranlar olmuş. Nacizane tecrübelerimi anlatayım. Siz kendiniz karar verin.

Kaç tane Seagate disk aldıysam bir şekilde hepsi bozuldu.Ki hani ben diskleri sürekli bağlı tutmam. Çıkartacağım zaman güvenli kaldır derim ve disk durana sesi susana kadar beklerim vs. Kısacası dikkatli kullanırım. Hadi o tamam da, disklerin çantada korumadan taşındın ondan bozulmuştur diye düşüceksiniz, o da yok.

Özetle ben Seagate markasında memnun kalmadım. Ama başkası almıştır kullanmıştır çalışıyor der, ona bir cevabım yok. İyi günlerde kullansın. Ama benimkiler bozuldu

Disk konusunda Western Digital ve Hitachi'den başka ürün almam artık. Gerçi Hitachi hgst hala disk üretiyor mu bilmiyorum.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Orijinalinde 128ssd var,o sikintisiz calisiyor.

+1 tb hdd kismi bozuldu,ordada oyunlar falan vardi.alayim o zaman bunu.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Hitachi'yi de WD satın almıştı yanılmıyorsam 5-6 sene kadar önce. Yine de üst segmentte HGST modelleri WD markası altında üretilmeye devam ediliyor.
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Hocam 480 ya da 960 SSD al direk, Hdd devri bitti artık. Tabi benim şahsi görüşüm.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra16

Hocam 480 ya da 960 SSD al direk, Hdd devri bitti artık. Tabi benim şahsi görüşüm.
    cihaz zaten fabrika çıkışlı 128ssd + 1tb hdd şeklinde

benim 1tb lık kısmı bozuldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.