Şimdi Ara

seagate 500gb disk hd tune verileri ve lov level ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ssd ye geçtiğim için artık 500gb lık ST500DM002-1bd142 seagate diskime ihtiyaç kalmadı aslında ama bir kaç sorum olacak:

1- Bu disk satılır mı ? Satmaya değer mi alan olur mu ?

2-İçindeki veriler satıldıktan sonra geri getirilebilir mi ?

3- Diskin ömrü hakkında belli bir süre verilebilir mi ?

4- Yeni sistemimde kullanırsam diğer hdd ve ssd ye başka parçalara zarar verir mi ?

Normalde 500gb olan bu diski işletim sisteminde kullanıyordum ancak sistem çok çabuk bozulup 5-6 ayda boot hataları mavi ekran hataları vs veriyordu.

reallocated sector count hatası sarı renkli olan artmaya başladı. Daha önceleri 100-300 lü değerlerdeydi yavaş yavaş yükselerek 640 a gelmiş şuan.

lov level format attım (yavaş olandan) ama smart değerler aynı lov levele format sonrası SS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 22 Mart 2022; 0:12:55 >

• upppp
  • low level formattan sonra verilerin geri geleceğini sanmam ama mavi ekranlar verdiriyorsa satsan bile başını ağrıtır.istersen usb bağlantılı olarak kullan.
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Daha oncede atmistim lov level ama duzelmedi. O reallocated count sari renkli sayi surekli artti

Mavi ekran geliyodu yani win kurulum yaptiktan 5 6 ay sonra sapitmaya basliyodu guncellemelerle birlikte.

Satin alan ztn bu ss leri bilerek alcak ama alan olur mu o sekilde bilmiyorum tabi.

O zaman hic satmaya degmeyecek gibi gozukyyir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Peki labratuar ortaminda kurtarilma olasigi var mi

• mob411 kullanıcısına yanıt
    sıradan birisi alırsa senin başını ağrıtır.teknik olarak uğraşan birisi alırsa zaten kurcalar ve ne aldığını bilir.haliyle fiyatı da düşük olacak.istersen sadece devre kartı için satılık deyip fiyat verebilirsin.aynı model farklı hddlerden veri kurtarma için kullanılabilir.

labaratuvarda kurtarma yapılabilir mi bilmiyorum.içinde ukde kaldı ise tam kapasite dosya ile doldur.örneğin resim video.haliyle senin veriler tamamen kaybolacaktır.
    Komple imha edecegim ama devre kartini satayim diyorum ihtiyaci olan veri kurtarmak icin alsin.

Icindeki donen diski soksem o sekilde satisa koysam ne kadara gider ? O icindeki diski sokunce sanirim verileri alamazlar. Ugrasmaya deger mi ? Yada tek devre kartini mi sokeyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sadece devre kartını neredeyse çalışan fiyatına satabilirsin
    Devre karti t6 tornavida tutturulmuş uzerindeki yesil renkli malzeme oluyor dimi ? Sirf onu söküp vericem o zaman

evet yeşil renkli kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.