daha önce yazmıştım fakat sorun yeniden oluştu;şöyle p3 500 e seagate 80gb önce tanıtamadım.32 gb limtli olarak tanıdı.xp kurdum normal fat 32 ile herşey normal.şifrelemeyi kullanmak için ntfs ile baştan kurayım dedim makine ntfs ile açılışta kilitleniyor.sistem disketi falan çalışmıyor.sonra başka makinede fat 32 ile format attım ve çalıştı.seagate in kendi programıyla format atayım dedim hd 80 gördü.30 a 50 böldüm 98 se yükledim herşey güzel.bios 32 görüyor win98 30+50.200 yüklemek için tekrar format attım ntfs ile formatlayayım deim sonuç baştaki gibi oldu.diğer makinede p2 o da 32 tanıtıp formatlayabiliyorum.ama yine de80 gb görmüyor.neden ntfs sorun çıkarıyor anlamadım.32 kullanmak önemli değil ama inat ettim.görüşler ve yardımlar için teşekkürler
dostum bu eski sistemlerin hepsinde böyledir standart 32 gb görür biostan kolayca ayrlanır ama pc bayağı bi yawaşlio die duydum
ayarlayamadım gitti işte.yani stabil bir ayar bulamadım desem daha açıklayacı olur.tanırım tanımam matığı ile hareket ediypr bu anakart
dostum jumper ayarlarından yapabilirsin onu ama, limit olayını yani..
limit ayarlıyorum ama 32 gb bir kere 80 olarak kullandığım için zor geliyor.bir kere oldu şimdi olmuyor
alla alla, nasıl olmaz ki ya.. bi araştırım ben şu olayı..
nerden biliyon benim efesçi olduğumu bakim. çok mu belli ediyom yaw
anakartının modeli ne peki? eski bir anakart büyük ihtimalle o yüzden yapıyor olabilir. vede sana bios uptade önerebilirm. bios uptade son çıkan teknolojileri anakrtın tanıması içindir..
2 şişe oldu
yaw 2 sn farkla senden önce atmışım mesajı
bi oku belki 3 olur.
4 son yanında leblebi şirketten
yaw geyik oldu iyice yafs
olsun ısmalarım hakikaten
sorunu tam anlayamadim ama win98 ntfsyi görmez.
fat32 şeklinde formatlarsan win98 yükleyebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme