Şimdi Ara

seagate barracuda 1tb pc taktım görüntü yok yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hali hazırda 500gb m2ss kullanıyorum 3 ay boyunca internet 500mbs hızında 1 tb hdd alayım bari oyunları depolıyayım dedim .
    Sıfır bir dhh aldım.
    Pc taktım kasanın ışıkları yanıyor ama Kesinlikle monitöre görüntü gelmiyor aynı zamanda klavye ve mause enerji gelmiyor lütfen yardım edin
    Bilgisayar tamirci si 50tl istiyor yapmak için

Not: hdd sata 6 ya takmış tım bütün sata ları tek tek denedim olmadı hdd soktum denedim.
    Bu sefer m2ss çalışmadı hiç bir şekilde kasadan monitör enerji gitmiyor aynı şekilde mause klavye de gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 24 Aralık 2019; 14:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows kendini yeni taktığın HDD üzerinden BOOT etmeye çalışıyordur hocam ya da M2 nin kullandığı veri yoluna bağlı SATA girişine takmışsındır HDD'yi.

Farklı bir SATA girişine takın HDD'yi.
  • Hdd soktum yine pc açılmıyor çok şaçma bir şekilde
    Hdd sata 6 ya takmış tım bütün sata ları tek tek denedim olmadı hdd soktum denedim olmadı asus tuf gaming anakart kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 24 Aralık 2019; 14:26:35 >
  • Pc acikken hdd yi takmaya calistiysan hdd kesin.
    Sata port ve konttolcu yongaucmus olabilir.
    Salakmiyim demeyin
    Binlerce yapani var.dalginlikla 3kez bendeyaptim..
    Kapaliyken denediysen biosunu sifirlayip pc yi acarsan biostan m2 ssd den bootetmeyecalis..

• Malesef pc açık değildi çünkü sharkoon tg5 kasa kullanıyor dum hdd yuvasını sokmuş tüm güç kaynağı kablosu rahat girsin diye hdd satın aldıktan sonra hdd yuvasını takmak için kasayı prizden çekip odanın ortasına aldım öyle montaj yaptım.
    Ayrıca bios pilini çıkarıp 3 dk falan bekledim sonuç yine aynı işin kötü tarafı hdd tamamen iptal ettim sace m2ssd takılı yine enerji monitör ve klavye ye gelmedi

• ReDLaX kullanıcısına yanıt
    sistemi komple söküp montaj yapabilirsiniz..
  • Son olarak öyle yapıcam bi yolunu bulmaz sam burdaki bilgisayar tamirci leri çok yüksek fiyat veriyorlar Çerkezköy küçük bir yer haliyle 3 5 tamirci var ve hepsi bir bir leri ile anlaşmalı lar büyük ihtimalle bir bir şeye zam yaptığında hepsi yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Son olarak öyle yapıcam bi yolunu bulmaz sam burdaki bilgisayar tamirci leri çok yüksek fiyat veriyorlar Çerkezköy küçük bir yer haliyle 3 5 tamirci var ve hepsi bir bir leri ile anlaşmalı lar büyük ihtimalle bir bir şeye zam yaptığında hepsi yapıyor
    Güç kaynağın nedir hocam bu arada?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Amd Ryzen 5 2600 3.4GHz AM4 Soket
    16MB bellek 65W İşlemci

G.SKILL Ripjaws V 16G(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram (F4-3000C15D-16GVRB)

Asus TUF B450-Plus Amd Anakart

INNO3D GeForce GTX 1660 Ti Twin X2 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı

Adata 512 GB XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-512GT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W KIRMIZI/SİYAH MidT ATX KASA
    Not. Kasayı sarkon t5 ile değiştirdim

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Acil yardım siz haklıymış sınız m2ss soktum bu sefer rest
    Tuşuna bastım bios menüsüne geçti pc taktığım hdd birincil hdd olarak görüyor %100sorun bu şimdi bios ekranında nasıl bunu 2ci olarak yapıcam m2 SSD birinci

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Acil yardım siz haklıymış sınız m2ss soktum bu sefer rest
    Tuşuna bastım bios menüsüne geçti pc taktığım hdd birincil hdd olarak görüyor %100sorun bu şimdi bios ekranında nasıl bunu 2ci olarak yapıcam m2 SSD birinci
    Hocam sorun çözüldüyse orası kolay :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.