Şimdi Ara

Seagate Barracuda ST1000DM003 vs. Samsung HD103SJ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adrian50

Seagate Barracuda ST1000DM003 ELİMDE 10 ADET SIFIR ARADIGIN MODEL HARDDİSK VARDIR

Seagate Barracuda ST1000DM003 : 1000 GB OLUP SIFIR 24 AY GARANTİLİ ANKARADAN SATIYORUM BİLGİN OLSUN

İNTERNETTEKİ FİYATI : KDV DAHİL : 208 TL BENİM SATIŞ FİYATIM : 170 TL GARANTİLİ VE AMBELANJINDAN ACILMAMIŞTIR

2 tane aldım satıyorum bile. Lanet olsun, bir daha Seagate almam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

Seagate Barracuda ST1000DM003 ELİMDE 10 ADET SIFIR ARADIGIN MODEL HARDDİSK VARDIR

Seagate Barracuda ST1000DM003 : 1000 GB OLUP SIFIR 24 AY GARANTİLİ ANKARADAN SATIYORUM BİLGİN OLSUN

İNTERNETTEKİ FİYATI : KDV DAHİL : 208 TL BENİM SATIŞ FİYATIM : 170 TL GARANTİLİ VE AMBELANJINDAN ACILMAMIŞTIR

yine iyi kurtarmışsın benim içinde nerden baksan 6 yıllık aile resimlerinin olduğu maxtor hdd 8 aylıkken gümledi içinde ne varsa hepsi çöpe gitti maxtoru seagate üretiyo ikiside aynı firma ikisininde Allah cezasını versin dünyada gördüğüm en berbat harddiskler , daha öncede seagate hdd kafa atıp arızalandı ,

bundan sonra ssd den başka bişey almam ve bol bol yedek ..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

quote:

yine iyi kurtarmışsın benim içinde nerden baksan 6 yıllık aile resimlerinin olduğu maxtor hdd 8 aylıkken gümledi içinde ne varsa hepsi çöpe gitti maxtoru seagate üretiyo ikiside aynı firma ikisininde Allah cezasını versin dünyada gördüğüm en berbat harddiskler , daha öncede seagate hdd kafa atıp arızalandı ,

bundan sonra ssd den başka bişey almam ve bol bol yedek ..

Aldığım HDD'lerin diğeride kafa atıyor artık. Şuanda tamamen bozulup değişimden geleni kullanıyorum. Henüz sorun çıkarmadı. 4 ay önce almıştım. Zararınada olsa satacam, yeterki şu markadan kurtulayım..
    WD Green alacam. Daha önce 2 tane kullanmıştım, hiç sorun çıkarmamışlardı..

• ST1000DM003 olan disk yada başka diskler iyi yada kötü değildir: Herkes önce bir diski hangi ortamda ve nasıl kullandığına baksın. O marka iyi bu marka kötü diye birşey yoktur.Kullanıcı hatası daha çok ön planda
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny38d

ST1000DM003 olan disk yada başka diskler iyi yada kötü değildir: Herkes önce bir diski hangi ortamda ve nasıl kullandığına baksın. O marka iyi bu marka kötü diye birşey yoktur.Kullanıcı hatası daha çok ön planda

3 adet ST1000DM003 HDD'nin 3'üde kafa atıyor. Daha önce uzun süre 2 adet WD HDD'yi RAID 0 olarak kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadı. Sabit duran disk kendiliğinden bozuyorsa hatta sıfırı ilk andan itibaren bile kafa atıyorsa bu markanın sorunudur. Zaten Seagate garanti süresini 1 yıla indirdi ama garanti süresi burada minimum 2 yıl olmak zorunda diye öyle..
  • arkadaşlar size ufak bir sorum olacak segate 1 tb hdd leri raid 0 yapıp okumada 401 mb/sn çok iyi çok güzelde yazma hız performansı nedir acaba yazma hızını da paylaşabilirmisin ?? kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denny38d

ST1000DM003 olan disk yada başka diskler iyi yada kötü değildir: Herkes önce bir diski hangi ortamda ve nasıl kullandığına baksın. O marka iyi bu marka kötü diye birşey yoktur.Kullanıcı hatası daha çok ön planda

3 adet ST1000DM003 HDD'nin 3'üde kafa atıyor. Daha önce uzun süre 2 adet WD HDD'yi RAID 0 olarak kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadı. Sabit duran disk kendiliğinden bozuyorsa hatta sıfırı ilk andan itibaren bile kafa atıyorsa bu markanın sorunudur. Zaten Seagate garanti süresini 1 yıla indirdi ama garanti süresi burada minimum 2 yıl olmak zorunda diye öyle..

hayda bende almistim bu urunden ins boyle birsey yasamam ya o kadar film dizi arsivi yapiyorum lan kafayi yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3x ST1000DM003 7200.14 tr ye ilk geldiğigünden beri kulanıyorum sata2 p45dq6 e takılı taywan st1000dm003-9yn162 fw cc4d herkese tavsiye ederim sıfır sorun, sessiz 27-30 derecede çalışıyor.
    fiyatı biraz düşsün 6x raid 0 yapacam bakalım 1000 i geçebilecekmi.
     Seagate Barracuda ST1000DM003 vs. Samsung HD103SJ
  • 2x Western Digital 2 TB WD20EARX siparişi verdim ve tekrar RAID 0 olarak kullanacağım. Amaç depolama ama hem tek sürücü olarak kullanmak hem de az da olsa performansı arttırmak için RAID 0 yapıp kullanacağım.. İyiki varsın WD..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: halugur1977

http://www.bilisimport.com/store/ProductDetails.aspx?productid=155673

Samsung Almaya Değer mi acaba?

Eğer bu disk Seagate Samsung'u almadan önce yani tamamen Samsung teknolojisiyle üretilmişse alabilirsiniz..
  • Bu ürünü Seagate üretmiştir.
  • Peki bu Toshiba HDD ler nasıl bilginiz var mı?
    Fiyatları daha makul ve hesaplı.
  • Toshiba hdd ler hakkında pek bilgim maalesef yok. Seagate diğer hdd lere göre daha yüksek teknoloji ile üretim yaptığını duydum. Ama nedir nasıl işin içeriğini tam bilmiyorum. Bununla ilgili bilgi gelecek. Geldiğinde burada paylaşım yaparım.
  • Ulan ya, yine kurtulamadım Seagate'den! Adamlar WD WD20EARX yerine Seagate ST2000DM001 göndermişler. Sordum ve 1 hafta içerisinde sorun çıkarsa geri iade alabileceklerini söylediler. Neyse artık yapacak bir şey yok. 2 HDD'ninde yazılımları eskiydi ve son sürüme güncelledim. RAID 0 kurulumu yapıp kullanmaya başladım. Bakalaım 1 hafta dayanabilecek mi...
  • Seagate Barracuda ST1000DM003 2x1TB [SATA 3'e takılı]

Seagate Barracuda ST2000DM001 2x2TB [SATA 2'ye takılı]

• quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Kişisel deneyime bakarak söyleyebilirim ki samsung'un HDD'leri seagate'ten daha güvenilir

+1
    Ayrıca çok da sessiz..
  • veri transferi/ taşıma amaçlı 2.5 inç sabit disk alacağım. usb 3.0 lı bir kutuya takacağım. yazma/hızma oranı yüksek(büyük dosya transferleri yapıyorum) maksimum 500 gb lık ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posterity

veri transferi/ taşıma amaçlı 2.5 inç sabit disk alacağım. usb 3.0 lı bir kutuya takacağım. yazma/hızma oranı yüksek(büyük dosya transferleri yapıyorum) maksimum 500 gb lık ne önerirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd5000bpkt-25-500gb-scorpio-black-sata-20-7200rpm-16mb-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=56587

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: posterity

veri transferi/ taşıma amaçlı 2.5 inç sabit disk alacağım. usb 3.0 lı bir kutuya takacağım. yazma/hızma oranı yüksek(büyük dosya transferleri yapıyorum) maksimum 500 gb lık ne önerirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd5000bpkt-25-500gb-scorpio-black-sata-20-7200rpm-16mb-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=56587

scorpion black bilgisayarımda kullanıyorum. şükür bir arzası olmadı ama çok tıkırtılı çalışıyor. hızından ödün vermeden daha sessiz bir harddisk varmı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.