Şimdi Ara

Seagate Barracuda ST1000DM003 vs. Samsung HD103SJ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kullandığım ST1000DM003-1CH162 CC47 firmware li diskim var buna firmware update yapmalımıyım? firmware update nasıl yapılıyor? windows modundamı . boot ekranındamı yapmak daha sağlıklı? daha önce firmware update yapmadığım için yanlış yapmak istemiyorum . bilgisayarımda deepfreze var devre dışı bırakmak gerekiyormu deepfrezeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 14 Nisan 2014; 20:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar kullandığım ST1000DM003-1CH162 CC4 firmware li diskim var buna firmware update yapmalımıyım? firmware update nasıl yapılıyor? windows modundamı . boot ekranındamı yapmak daha sağlıklı? daha önce firmware update yapmadığım için yanlış yapmak istemiyorum . bilgisayarımda deepfreze var devre dışı bırakmak gerekiyormu deepfrezeyi

Cc47 mi chrome ile seagatenin sitesinden türkçe dile çevrilsin mi diyor ordan bakabilirsin google'a seagate firmware yaz bak ordan hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar kullandığım ST1000DM003-1CH162 CC4 firmware li diskim var buna firmware update yapmalımıyım? firmware update nasıl yapılıyor? windows modundamı . boot ekranındamı yapmak daha sağlıklı? daha önce firmware update yapmadığım için yanlış yapmak istemiyorum . bilgisayarımda deepfreze var devre dışı bırakmak gerekiyormu deepfrezeyi

Cc47 mi chrome ile seagatenin sitesinden türkçe dile çevrilsin mi diyor ordan bakabilirsin google'a seagate firmware yaz bak ordan hocam

pardon evet CC47 firmwareli miş bendeki. yeni firmware varda . en basit kolay nasıl firmware yi yüklerim onu bilmiyorum

• 2012 senesinin konusunu mezarından uyandırıp 2014 senesinde tekrar gün yüzüne çıkarmışsınız. Sonunuz "Mumyanın dönüşü" ndeki gibi olacak karışmam
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Üstat Seagate ten, özellikle Barracuda dan uzak durmanı tavsiye ederim.
    ben yandım sen de yanma.

http://forum.donanimhaber.com/m_97687381/f_//tm.htm#98054614
  • Konuyu açalı 2 sene oldu ve ben çoktandır bu markadan uzak duruyorum. O kadar uzak duruyorum ki bedavaya verseler makineye takmayı bırakın eve bile sokmam. 2 kere arşivim gitti. Yani abartmıyorum..
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Şimdi ne kullanıyorsunuz?
  • Western Digital 4TB WD40EZRX kullanıyorum. Titreşimli çalıştığından dolayı pek tavsiye etmiyorum ama bu titreşimin bir kısmı da kasadan kaynaklanıyor. Daha iyi bir kasada bu kadar titreşim yapacağını sanmıyorum..
  • Arkadaşlar, ekimden bu yana NAS için western red kullanıyorum, şuan için mükemmel çalışıyor.
    Seagate bir daha asla almam, data recovery firmalarının hepsinin önerisi western yönünde, media sayısı vs.. çok daha iyi diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.