Şimdi Ara

Seat Cordoba 1.9TDI MÜKEMMEL BİR ARRAÇ TAVSİYE EDERİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir önceki aracım Seat Leon'du 2.0 ve Turbo inanın bir impreza kadar yakıyordu ve sattım şimdi yine bir Seat Cordoba 1.9TDI SPORT aracım 130hp gücünde fakat turboyu modifiye ettik ve şu an 147hp güç üretiyor.En sevdiğim özelliği ise çokkkkk geniş bagaj hacmi var.6 ileri vitese sahip ve çok ekonomik bir araç fabrika max. hız değeri 209
    fakat çok rahat 220 yapılıyor inşallah bir resim koyacam yakında.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Araç alacak herkese tavsiye ederim 1.4TDI versiyonuda performanslı ve ekonomik onu da tercih edebilirsiniz.

• o aracın 1.4 ü inanılmaz gürültülü çalışıyor benim getz den bile fazla.ayrıca arkası inanılmaz dar ve boğucu insanın nefesini kesiyor valla.o yüzden ben pek tutmadım hatta arkadaşın altındada var şirket verdi oda aynı şeyi söylüyor valla.bizde almayı düşünüyoduk donanımı cezbetmişti ama hiç tavsiye etmedi bizde almadık.
  • abi bu aracın arka tipine uyuz oluyorum yawww
  • quote:

o aracın 1.4 ü inanılmaz gürültülü çalışıyor benim getz den bile fazla.ayrıca arkası inanılmaz dar ve boğucu insanın nefesini kesiyor valla.o yüzden ben pek tutmadım hatta arkadaşın altındada var şirket verdi oda aynı şeyi söylüyor valla.bizde almayı düşünüyoduk donanımı cezbetmişti ama hiç tavsiye etmedi bizde almadık.
    quote:

Kardeş bu araç evt 1.4'ü sesli çalışıyor ama 2. vitesi geçtiği zaman gürültü fln kalmıyo ortada eğer aracın bagajını görmediyseniz konuşmayın boşuna
    arka koltuklarıda gsyet geniş bence (binecek arkadaş kaç kilo bilemiycem ama) ben görüşlerimi yazdım sizlerede teşekkür ederim görüşlerinizden dolayı..
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAYGILARIMLA.............

• yaw bişey demedik.görüş tabi bunu söyleyen arkadaş 1.65 boyunda ve 47 kg.bagaja bişey demiyorum sonuç olarak bagajda oturmuyoz değilmi.ve motor sesi 100 le de giderken bizlen geliyodu yani.
  • Önden tipi çok dandik onun dışıdna güzel araba...

Bir de Cdti değil oradan kaybediyor, J.D. nin dediği gibi...

Bu arada J.D yeniden foruma dönmüş hoşgelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.