Şimdi Ara

SEAT CORDOBA MI = YOKSA ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde 2000model uno 70sx 1.4ie var eşim sürmeyi öğrensin diye ufak bişeyden başlamak istedim.
    6 ayda yaklaşak 500tl masraf çıkartıyor tabi bu bizim hanımın sürüşündende kaynaklı problemlerde var içerisinde artık yeni bir araca geçmek istiyorum. 8500-9000tl civarında unoyu satıp üzerini 20.000tl ye denkleştirip bir araç almayı düşünüyorum.

Beklediğim özellikler
    * Sadece senelik bakım haricinde benim uno gibi ıvır zıvıra sorun vermeyecek masrafsız bir araç.
    * Benim için çok önemli bir ayrıntı olan ufakta olsa KRONİK sorunsuz bir araç. (Enjeksiyonlu ve lpg li unolarda) rolanti motoru sürekli arıza veriyor 5 usta değiştirdim yapamiyorlar 3 kezde yeni parça almama rağmen olmuyor rolanti tutmuyor, birçok şeye bahane buluyorlar, ufak bir sorun ama mide bulandıyor
    * Evliyim ve birçocuğum var ellerinizden öper spor çok yakan çok kaçan bir araç istemiyorum günlük ortalama 40km yol yapıyorum. oda ayda 1200km yapıyor benim için ekonomik olması çok önemli.
    * 1.90 boyundayım ve biraz ağrabi geçinirim. uno için bir yıldır söylenmedik şey takmadık lakap bırakmadılar benim için, şimdi ise kendime yakışır bir araç almak istiyorum.
    * Vergisi algısı çok bir araçta istemiyorum. Birazda oturaklı araçlar gözüme hoş geliyor uçurtma gibi şeylerden istemiyorum.

Bu kriterlere uygun bir günlük araştırmalarım sonucunda 2004-2005 model Cordoba TDI bana uygun gibi geldi.

Siz ne dersiniz ne tavsiye edersiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

SEAT Cordoba mı, Yoksa Alternatifler mi?

Seat Cordoba, küçük boyutlu ve uygun fiyatlı bir otomobil arayanlar için popüler bir seçenektir. Ancak alternatifleri değerlendirmek, sizin için en iyi aracı bulmanıza yardımcı olabilir.

Seat Cordoba'nın Özellikleri:

• Kompakt boyutlar
    • Uygun fiyat
    • Pratik iç mekan
    • Güvenilirlik

Alternatif Seçenekler:

Skoda Fabia: Cordoba ile benzer boyutta ve fiyata sahip bir başka hatchback modelidir. Geniş bir iç mekana ve iyi yakıt verimliliğine sahiptir.

Volkswagen Polo: Cordoba'nın kardeşi olan Polo, daha yüksek kaliteli malzemeler ve gelişmiş teknolojik özellikler sunar. Ancak fiyatı biraz daha yüksektir.

Hyundai i20: Pratikliği ve geniş iç mekanıyla bilinen bir alternatiftir. Cordoba'dan daha iyi yakıt verimliliğine sahiptir.

Kia Rio: Cordoba'ya benzer boyutlarda ve özelliklerde bir hatchback'tir. Güvenilirliği ve uygun fiyatı ile bilinir.

Seat Ibiza: Cordoba'dan daha küçük bir boyuttadır, ancak iyi bir iç mekana ve çevik bir sürüş deneyimine sahiptir.

Hangisi Sizin İçin Daha İyi:

Corboda, uygun fiyatlı ve pratik bir araba arayanlar için iyi bir seçimdir. Ancak daha iyi kalite, teknoloji veya yakıt verimliliği arayanlar alternatif seçenekleri değerlendirmelidir.

Skoda Fabia, Volkswagen Polo, Hyundai i20, Kia Rio ve Seat Ibiza, Cordoba'nın boyutuna, fiyatına ve özelliklerine benzer alternatifler sunmaktadır. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, sizin için en iyi aracı seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla yol tutuşu çok iyidir..Bana 1 bucuk senedir 200 tl yağ filtre masrafı 120 tl amortisör üst takoz ve rulmanları, başka bir sorun çıkarmadı....Sorunsuz diyebiliriz.Bagajı gayet geniş..450 lt gibi....
  • evet bende sizin gibi cok dusundun cok arastirdim gerek yakit gerek aile ve rahatlik acisindan cordobayi oneririm. oyle km sine fazla takmayin ben 190000 de aldim yakit sehir ici km 20krs sehir disi hiz sabitleyici ile 17 krs kadar dusuyor bagaj genis aile icin ihtiyac. konforu tartisilmaz tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıldır ben kullanıyorum tam bir aile arabası zaten cordoba.
    Herhangi bir kronik sorunu yok aynen yağını suyunu değiştir, mazotunu koy arkana bakma kesinlikle.
    Tek sıkıntısıaracın biraz arka diz mesafesi kısa oda kendi oturduğun koltuğun arkasına çocuk koltuunu koyunca problem olmuyor.
    Umarım temiz bir araba bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.