Şimdi Ara

Seat İbiza 1.0 ecoTSİ ilk izlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polo 1.2. TSİ ın motoruyla bu motor çok farklı. İbiza 1.0 tsi 20 beygir daha güçlü.Tork olarak 40NM daha güçlü,0-100 9,3 sn İbiza,10,4sn Polo,
    yakıt tüketimi ibiza5,3 şehiriçi 6lt polo.

2.el olarak çok kar beklentiniz yoksa bu motor yaygınlaşacak.Skoda ve VW'nin de 1.0 motorları gelince bilinirliği artacak.
  • 1.0 motor çok az değil mi araca 5 kişi otursa birde bagaj olsa basmaya çalışşanız ne olur o motorla turbonun hali ? merak ediyorum.
    gerçi günümüz mühendisliğinde artık motorlar çook daha fazla dayanıklı...
  • Tsi gerçekten çok başarılı bir motor ve sürekli gelişiyor. 1.4 leon kullanıyorum 3 yıla yaklaştı. Performansı ekonomisi sessizliği çok çok iyi. Sonra 150 hp yaptılar act koydular. Hem daha güçlü oldu hem daha ekonomik.kazasız belasız kullanın inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    önemli olan TORK ve Beygir gücü.Piyasadaki birçok 1,6 ve 1,4 motordan çok daha güçlü
  • mb66333 M kullanıcısına yanıt
    ona lafim yok hocam lakin atmosferik motora göre daha fazla yorulmayacak mı bu motor... turbo surekli devrede vs.
    demek istediğim...
  • Hayırlı uğurlu olsun SCT'ye üye olmaya bekleriz sizi

Bende de İbiza Kupiş var . Gerçekten bu araca 1.0 Tsi bile yeter dediğim anlar oluyor . Araç hafif olduğu için 1.0 - 1.2 hatta 1.4 150 bile değil 125 olsa yine fena yürür bu araba .

Benimki fena gidiyor ama 70 e kadar sarmadan etmiyor . Bu aracın tek sevmediğim yönü bizim kasada İç donanım berbat . Bakıma gittiğimde Yeni İbizalara da baktım yok vallahi yok Vag grubu VW yi öne çıkarmak için Seat'a ucuz havası verdirtiyor .

O ekranın duruşu bana emanetmiş gibi geldi sanki her an düşecek gidecek gibi .

Renk olarak da güzel tercih yapmışsınız ama Kırmızı candır gerisi heyecan 16 inç bir jant bulup çift kollu plasti dip yaptırabilirsiniz çok yakışır bu renge .

Şehir içi tüketimlerimiz benziyor benim de 7-8 civarında dolaşıyor .

• Bu rengi seviyorum ben. Mis gibi araba işte. Önceki arabalardan gördüğümüz üzere isinizi bilen birisiniz zaten. Hayirli ugurlu olsun allah bana da nasip etsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mis gibi araba, o motor şanzıman kombinesi o paraya şu an ideal. Tamam tipsiz, içi kalitesiz falan ama ne kadar ekmek o kadar köfte olayı.
  • Çok yol yapmayanlar için en ideal araçlardan birisi bence de.

Dsg ye rağmen alınabilitesi yüksek.

• Şehir içi tüketim değerlerini yazabilir misiniz ? Ben de alırken bu 1.0 eco kafamı kurcaladi ama üst segment daha ağır bastı leon aldım. 7.4 civarı geziyorum istanbul da 20 km ile.

• Dsg şanzuman olmasa alınır

• hayırlı olsun
  • istanbulda en düşük teklif eden bayi hangisi acaba
  • arka dizmesafesinden niçin bahsetmedin. cliodan inilip ibizaya binilmez kısaca maksatlı bir konu açmışsın sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam, araç güzel de 2014 model 2. eli daha iyi bir dizel aracı satıp bunu almak biraz saçma olmuş.
  • Tork konvertör yoksa gerek yok,dikkat ederseniz PSA grup vs hepsi tam otomatiğe geçmeye başladı , otomatiklestirilmiş manüel sanzimanlar her zaman sorun cikartmaya müsait, her ne kadar çift kavrama sanzimanlar.hizli vites degistirsede asla tam otomatik sanziman kadar tutarli vites değiştirmiyor, küçük hacimli turbo motorlar tamam ama dağ EDC tarzi sanzimnalar biraz sikintili

• 400 liralık bakımı geldi diye 58 bin liralık aracı satmak :)
  • merhaba,
    araç şu anda 600km.de Şehir içi 7,2lt ile geziyorum. Ev ofis arası 800metre,haftada 2gün böyle,motoru kapatana kadar 11lt.oluyor.Motor ısınınca ortalama hızla düşüyor.Daha şehir dışına çıkamadım.Rodaj önerisine uygun kullanıyorum.İlk 1500km.düşük devirle geziyorum.Motorun sessizliği ve canlılığı hoşuma gitti.

Skoda Fabia 1.2 TSI ile de test sürüşü yaptım.1. Motor daha gürültülü 2- 110HP olabilir ama tork olarak 1.0TSİ çok daha iyi testte daha net çıktı,fabrika verilerini de inceleyebilirsiniz3-Daha pahallı 55.000TL nin altına vermediler(2,500TL daha pahallı)

DSG için artık birşey yazmayacağım,Forum Donanım'da bu konunun hastaları var.Bu arada bilmem kaçıncı milyon DSG satıldı.Bunlar hala alınmaz ,binilmez modunda,

Renault Clio'yu sattım 2014 model'di 58.000TL'ye sattım.Şu anda sıfır otomatik Türkiye'deki en yeni motorlu arabayı aldım,5.000TL de cebimde,ben her yıl araba değiştiriyorum,yukarıda yazdım kullandığım arabaları.

• murat hocam polo gti'ı yağ yaktığı için mi sattınız? bende de 2013 model 4 kapı gti var.
  • 1kere yağ eklemek zorunda kaldım.çünkü uyarı ışığı çıktı.O dönemde benzin fiyatı birden artmıştı,ben de fazla km.yapıyordum.Satıp dizel araç almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.