Şimdi Ara

Seat İbiza 1.0 ecoTSİ ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2014 Renault Clio GT line EDC aracımı 58.000TLye sattım.
    8 Nisan tarihinde sıfır olarak Başaran'dan 53.000TL'ye kampanyalı aldım.Metalik boya farkı da kampanya dahilinde alınmadı,pazarlıkla park sensörü de taktırdım.Aracı 1 hafta önce test sürüşü yapmıştım.Çekişi ve sessizliği hoşuma gitmişti.Diğer alternatifim de Skoda 1.2 TSİ 110hp DSG'ydi.
    Skoda 56.500TL'den 55.000TL'ye indi.Onu da test ettim.

Skoda'nın iç mekanı daha kaliteli duruyor.Daha yeni bir kasa olmasının da etkisi var.Anahtarsız çalıştırma,tavan yüksekliği ve bagaj genişliği de İbiza'dan daha iyi.

Seat'ın motoru kesinlikle daha sessiz ve motor çok daha diri. Bu motor 200NM tork çeviriyor ve VW Golf'de yurtdışında kullanılıyor.aten satınalma sebebim aslında bu motor.Yine yakıt tüketimi olarakSkoda 6lt Seat 5,3 şehir içi tüketimi var.

Şu anda şehir içi 7lt ile geziyorum.Şimdilik memnunum.Bu fiyata sıfır,otomatik 110hp,200NM tork alternatifi yok duruyor.

İleriki dönem izlenimlerimi de paylaşacağım.
     Seat İbiza 1.0 ecoTSİ ilk izlenimler

• Bende FR almayı düşünüyordum aynı motora sahip, ivmelenme nasıl?
  • İbizaya o para verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

İbizaya o para verilmez

Gecen gun dacia ya veriyorlardi dizel otomatik diye onu napacan?
  • Clioyu neden sattınız aynı sınıf bir araç almışsınız tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Clioyu neden sattınız aynı sınıf bir araç almışsınız tekrardan.
    1.3 üstü motorların yıllık vergisi 1000TLye çıktı.Bu nedenle daha düşük motor hacimliler mantıklı geldi.
    Clio'nun bakım zamanı da gelmişti (400TL) . Bir yıl kullanıp üstüne 2000TL de kar edince işime geldi.
    Evimi de taşıdığım için eskisi kadar yol yapmıyorum.O yüzden dizelin mantığı kalmadı.
  • Ben fabia 1.2 tsi dsg den daha memnun kalmıştım. İç mekan daha yeni daha çekici. Gidişi de çok hoş.
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    ne kadar verilir? Bu paraya ne alınır?

-SIFIR OLACAK
    -OTOMATİK OLACAK
    -MİNİMUM 110 HP OLACAK
    -200NM TORK
    -ŞEHİR İÇİ 5,3 yakacak
    -elektronik diferansiyel kilidi
    -4disk fren
    -cruise
    -deri direksiyon
    -park sensörü
    -aluminyum alaşım jant
    -LED far
    -Dönüşe duyarlı sis
    -hill holder
    -yol bilgisayarı v.s.
  • onu da beğendim.Ama fiyatı 2.000TL daha fazla,İbiza'nın motoru hem tutumlu hem de daha hızlı
  • Edizedgu E kullanıcısına yanıt
    0-100km 9,3,bayağı iyi gidiyo.
    FR çok havalı duruyor,ama 3 kapılı bana uymuyor.
  • Bence şu an sıfır piyasasında seat f/p markası. Ben de cuma günü 1.2 leon aldım 55.500 e. Park sensoru+metalik renk dahilinde. Bu arada sizin aldığınız arabayı tanıdık vasıtasıyla 48.000 tl ye teklif etmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb66333

1.3 üstü motorların yıllık vergisi 1000TLye çıktı.Bu nedenle daha düşük motor hacimliler mantıklı geldi.
    Clio'nun bakım zamanı da gelmişti (400TL) . Bir yıl kullanıp üstüne 2000TL de kar edince işime geldi.
    Evimi de taşıdığım için eskisi kadar yol yapmıyorum.O yüzden dizelin mantığı kalmadı.

kardeşim ben anlamıyorum yepyeni araba,bakımı geldi diye satılır mı hem de dizel otomatik
    edc gibi bi şanzımanıbırak dsg al benzinli ibiza... Bi de clio gt line en fullü, bu style ibiza. çok yanlış iş yapmıssın ama hayırlı olsun ne diyelim
  • Hayırlı olsun aracınız.

İşin içinde otomatik olduğu zaman fiyatlar uçuyor malesef. Aracınızın motoru çok iyi ancak sanzimandan ötürü almazdım.

Kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Hayırlı olsun aracınız.

İşin içinde otomatik olduğu zaman fiyatlar uçuyor malesef. Aracınızın motoru çok iyi ancak sanzimandan ötürü almazdım.

Kazasız belasız sürüşler.
    Güzel tercih,Hayırlı olsun.Bol fotoğraflı ilk izlenim ve inceleme bekleriz..
  • Gt-Line ve EDC-Dci kombinasyonlu Clio satıp Ibiza almak neyin kafasıdır çok merak ediyorum.
  • Yahu adam alayım mı dememiş ki, aldım demiş nedir bu taşlama. Motoru gelecekte oldukça yaygınlaşacak bencede, fr versiyonu cezbedici bir araç. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah.Kötü yorumlara aldırış etmeyin almışsınız geriye bakmaya gerek yok otomatik ve turbo 53.000 0 km gayet uygun sanırsam.Tabi DSG olayı da var inşallah başınıza bir dert açmaz.
  • quote:

İbizaya o para verilmez

Evet verilmez gidilir 62 ye clio alınır. Peynir tenekesi hissiyle gezilir.
  • Clio gt line dci edc ibizanın herhalde 3 kere içinden geçer
    Çok enteresan bi seçim olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armut Bey

quote:

İbizaya o para verilmez

Evet verilmez gidilir 62 ye clio alınır. Peynir tenekesi hissiyle gezilir.

ibiza ne tank falan herhalde.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.