Şimdi Ara

seat ibiza 1.4 mü polo 1.0 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi forumlar arkadaşlar araç almak istiyorum ancak çıkartabileceğim en fazla 37.000 tl var ve ibiza 1.4 style ve polo 1.0 motor benim bütçeye uyuyor
    clioyu listeye bile almadım kullanan arkadaşlara sormalı ibiza kullanalarda vardır illa polo 1.0 kullananda ikisinide test ettim polo rahat ibiza daha atılgan ve
    ve ilk aracım olduğu içinde üzerinde duruyorum ve aracımı kullanmak istiyorum hangisi sizce daha mantıklı ?

• ibiza her bakımdan üstün bir araç
  • Ibızanın performansı daha iyidir.
  • Yakıt tüketimini düşünürseniz polo daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibiza alın
  • işin aslı yakıt tüketimi olarak bakarsak polo daha iyi duruyor ama arabaya 4 kişi binince gaza biraz daha basmak gerekiyor ama polononun donanımı bos olmasına rağmen iyi gibi
  • Polo kullanıcısı olarak ibiza diyorum. Motordan dolayı.

1.0 polonum 2.elinin kuvvetli olacağını sanmıyorum. Piyasada 1.2 70 beygirlik çok araç satıldı. Tüketiciler 1.2yi kabul etti ancak 1.0 kabul edeceklerini sanmıyorum.

Ayrıca 1.0 motorun turbosuz ve düşük torklu olmasından dolayı türkiye pazarında çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

Son olarak aracınızla uzun yola çıkacaksanız kesinlikle ibiza diyorum. 1.4 motor oldukça keyiflidir , rampalarda bayılma vs. yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 3 Aralık 2014; 11:21:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Polo kullanıcısı olarak ibiza diyorum. Motordan dolayı.

1.0 polonum 2.elinin kuvvetli olacağını sanmıyorum. Piyasada 1.2 70 beygirlik çok araç satıldı. Tüketiciler 1.2yi kabul etti ancak 1.0 kabul edeceklerini sanmıyorum.

Ayrıca 1.0 motorun turbosuz ve düşük torklu olmasından dolayı türkiye pazarında çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

Son olarak aracınızla uzun yola çıkacaksanız kesinlikle ibiza diyorum. 1.4 motor oldukça keyiflidir , rampalarda bayılma vs. yaşamazsınız.

sizin bahsettiğniz şeyi bende fark ettim test ederken 2 kişi ile güzel gidiyor ama 2 kişi daha girince çok atak değil hatta ancak hızlanıyoprdu bide sizde aceba rac arıza verdimi yada hoşnut olmadığınız bir yeri varmı ?

• Polo 1.0 oldukça yetersiz gibi geliyor bana ve piyasada tutulacağını pek sanmıyorum.İbiza çok daha mantıklı ve iyi bir tercih olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncerdem3

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Polo kullanıcısı olarak ibiza diyorum. Motordan dolayı.

sizin bahsettiğniz şeyi bende fark ettim test ederken 2 kişi ile güzel gidiyor ama 2 kişi daha girince çok atak değil hatta ancak hızlanıyoprdu bide sizde aceba rac arıza verdimi yada hoşnut olmadığınız bir yeri varmı ?

Benim araç 4 yaşına girdi bakımdan bakıma servise gidiyor 35000 km de. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

1.4 16v vw motoru piyasadaki en sorunsuz motorlardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 3 Aralık 2014; 14:00:46 >

• Anlaşıldı sanırım ibiza alacağım wv motoru kullanıyor zaten belki birazcık chiptuning yapılırsa biraz daha canlanır dusuk butuece uygun olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.