Arkadaşlar seat ibiza almak istiyorum makyajlı halini alıcam ama markaya güvenebilir miyim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Al al
quote:
Orijinalden alıntı: PeTeR PaN
Al al
nasıl markaya güvenebilirmiyim anlamadım. bence al şık araç.
quote:
Orijinalden alıntı: fthavc
nasıl markaya güvenebilirmiyim anlamadım. bence al şık araç.
Alıntıları Göster
eskimiş
4 yıldızlı araba almaktansa
yaris ,g.punto,clio 3 gibi araçlar var 5 yıldızlı ödüllü.
onlardan birini seçsen
daha iyi olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
eskimiş
4 yıldızlı araba almaktansa
yaris ,g.punto,clio 3 gibi araçlar var 5 yıldızlı ödüllü.
onlardan birini seçsen
daha iyi olmaz mı?
Alıntıları Göster
Ya bu ncap in yıldızları çıktı mertlik bozuldu
quote:
Orijinalden alıntı: FletneR_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
akıncıl haklı aslında bi yandan. G. Puntu ,clio3 daha çıkmadı yaris çok hoş. yeni ibiza kaç yıldızlı bilmiyorum ama çok bi fark yok eskisiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: fthavc
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
akıncıl haklı aslında bi yandan. G. Puntu ,clio3 daha çıkmadı yaris çok hoş. yeni ibiza kaç yıldızlı bilmiyorum ama çok bi fark yok eskisiyle.
Alıntıları Göster
al arkadaşım sonuçta wv güvencesi var arkasında. hem şimdi s-rider donanım seviyesyle alınırsa full aksesuvar oluyo. bence ibiza iyi seçim
quote:
Orijinalden alıntı: herby
al arkadaşım sonuçta wv güvencesi var arkasında. hem şimdi s-rider donanım seviyesyle alınırsa full aksesuvar oluyo. bence ibiza iyi seçim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: herby
vw güvencesi isimde kalıyor malesef.
euro-ncap bağımsız bir kuruluş
marka ne diye bakmıyor.
29-30 milyara 4 yıldızı zor alan arabayı ben almam
almayı düşünene de daha iyisini almasını öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
quote:
marka ne diye bakmıyor.
Alıntıları Göster
bayi bana ibiza stylance modelini 25,950 ye verebileceğini söyledi geçen hafta konuşmuştum 29-30 milyar değil arabanın fiyatı... clioIII de gelecek ne yapacam kararsız kaldım yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
marka ne diye bakmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: photomania
bayi bana ibiza stylance modelini 25,950 ye verebileceğini söyledi geçen hafta konuşmuştum 29-30 milyar değil arabanın fiyatı... clioIII de gelecek ne yapacam kararsız kaldım yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
marka ne diye bakmıyor.
bence clio3 e de bi bak sonra karar ver clio3 ler 98 hp olacak ibiza 100hp zaten 0/100km ivmelenmeleri 11,2sn ve 11,3 sn motog gücü açısından pek fark yok yani ama ibiza da standart cruise control var fiyat/donanım açısından 2sini karşılaştırmanda yarar var bence
quote:
Orijinalden alıntı: dontworry
bence clio3 e de bi bak sonra karar ver clio3 ler 98 hp olacak ibiza 100hp zaten 0/100km ivmelenmeleri 11,2sn ve 11,3 sn motog gücü açısından pek fark yok yani ama ibiza da standart cruise control var fiyat/donanım açısından 2sini karşılaştırmanda yarar var bence
Alıntıları Göster
peki ikinci el seat ibiza stella'yı nasıl bilirsiniz? 2000 modeline 13250YTL istiyolar 12500'ü zorlarım pazarlıkta. arabada sağlam donanım var fiyatına göre:
peki ikinci el seat ibiza stella'yı nasıl bilirsiniz? 2000 modeline 13250YTL istiyolar 12500'ü zorlarım pazarlıkta. arabada sağlam donanım var fiyatına göre:
mayıs ayında makyajlı seat ibiza yollarda olacak o zaman fiyatı belki daha da düşebilir bekle istersen
quote:
Orjinalden alıntı: emokar
seat ibiza kullandım gerçekten güzel araç tipide ii bence clio ve ibiza arasında kalsam kesin ibiza derdim bi kere tipi her türlü daha ii clio dan
quote:
Orijinalden alıntı: dronebey
seat ibiza kullandım gerçekten güzel araç tipide ii bence clio ve ibiza arasında kalsam kesin ibiza derdim bi kere tipi her türlü daha ii clio dan
Alıntıları Göster
farları su alıyormuş diye duydum makyajlısında düzeltirler herhalde...
quote:
Orijinalden alıntı: dontworry
farları su alıyormuş diye duydum makyajlısında düzeltirler herhalde...
Alıntıları Göster
grande punto ve clioIII nasıl olacak acaba? ibizaya göre fiyat/donanım nasıl olacak merak ediyorum...
Dostum tasarım olarak hoşuna gidiyorsa alabilirsin, gerçi biraz servisleri zayıf olsa da en azından bir problem olduğunda hemen katalonya ile bağlantıya geçip problemi hallettirebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Cardealer Of Hyundai
Dostum tasarım olarak hoşuna gidiyorsa alabilirsin, gerçi biraz servisleri zayıf olsa da en azından bir problem olduğunda hemen katalonya ile bağlantıya geçip problemi hallettirebilirsin
ARKADAŞLAR BU DOĞRU MU? seat ibizada torpido ve bagaj aydınlatması yokmuş.. bu virde nasıl olur bu yaaa :( nasıl yani? gerçek olamaz yaaa??? bilenler lütfen cvplasın...