Şimdi Ara

Seat-İbiza mı Skoda-Fabia mı Ford-Fiesta mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze iyi günler diliyorum.. Ben 15 bin tl civarı bir araç almak istiyorum fakat o kadar kafam karışıktıki en son 3 tercihe indirdim bunlardan biri Seat İBİZA ikincisi Skoda FABİA üçüncüsü de Ford FİESTA.. Ben bu araçlara hiç binmedim ve deneyimim olmadı.. Kullanan arkadaşlar yada bilgisi olanlardan yardım istiyorum .. Bu araçlardan en iyisi sizce hangisi ? Hangisi daha az yakar hangisinde konfor daha iyi hangisi daha donanımlı ve 15 bin tl ye en temiz hangisini alabilirim ? NOT: Açıkcası ben Ford FİESTA lardan korkuyorum çünkü 15 bin tl ye alacağım araç yüksek ihtimalle kilometresi baya bi uçmuş ve muhtemelen şirket arabası olacağından uzak durmaya çalışıyorum .. SADECE BU 3 ARAÇ İÇİN YORUM İSTİYORUM .. Şimdiden herkeze teşekkür ediyorum..

• Bende araç almayı düşünüyorum daha öğrenciyim ve ilk aracım olacak 15 bin tl bütçem var aynı durumdayız. Skoda Fabia ve Ford Fiesta 1.4 comfort arasında kararsızım bende, fiesta biraz daha pahalı o yüzden skoda fabia daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
  • ıbızalar 1.6 signo tipini beğersin gerçekden çok güzel araçdır. olmazsa fabia alınmalıdr. 15 bine alınan fiestadanda fayda gelmez.
  • Fiesta eski kasalarda 15e bulunur ama işte dediğim gibi şirket arabası olur ve onun da ne kadar sağlıklı olcağı düşündürür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan5741

Fiesta eski kasalarda 15e bulunur ama işte dediğim gibi şirket arabası olur ve onun da ne kadar sağlıklı olcağı düşündürür..

temiz fabia bak derim 101 bg bulamasan ama temiz 1.4 65(tam hatırlayamadım) bulursun.
  • Bu paraya temiz fiesta ibiza bulmak zor bence ancak fiesta van olur bu paraya bunun yerine hyundai getz bakabilirsiniz örneğin:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-bayan-ilk-sahibinden-2005-model-hyundai-getz-1-5-crdi-92053826/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2004 ibiza sahibiyim, şirket aracımda 2009 fiesta ...
    gerek yol tutuşu gerek güven ve keyifli sürüş için tavsiyem ibizadan yana...
    Şirket aracımın bakımları düzenli yapılan hor kullanılmamış bir araçtır, ama ibizaya fazlasıyla güvenebilirsiniz, yıllık bakımları düşük ve sorunsuzdur..
  • bende 2001 fabia var hocam, eğer temizini bulursanız bence kaçırmayın derim, ben eski fiesta yada ibizaya binmedim ama aracımı corsalarla kıyasalayabildiğimde çok daha konforlu ve gğven hissi verdiğini söyleyebilirim. motorları deseniz 500 bine kadar sorunsuzca götürebilir ve lpg ye en uyumlu motorlardı (mpi)

fabia alıcak olursanız, aracın özellikle direksiyon hidroliğine ve cam açma kapama motorlarını özellikle kontrol ettirin. şimdiden aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum .. Benim bi sorum olacak peki bu fabia ların hangi modelini tavsiye edersiniz? (Bütce:15bin tl )

• quote:

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum .. Benim bi sorum olacak peki bu fabia ların hangi modelini tavsiye edersiniz? (Bütce:15bin tl )

herhalde bende tam bilmiyom
    1.4 comfort 65(onunda tam bilmiyom) olabilir üstatlar bi yardım bende aynı durumdayım.
  • quote:

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum .. Benim bi sorum olacak peki bu fabia ların hangi modelini tavsiye edersiniz? (Bütce:15bin tl )

herhalde bende tam bilmiyom
    1.4 comfort 65(onunda tam bilmiyom) olabilir üstatlar bi yardım bende aynı durumdayım.
  • bende fiesta 2010 var, ..tabiri caizse otoyol faresi gibi ... yakıt tüketimi çok az ..
  • +++++
  • 15 bine hem temiz olsun hem ucuz olsun diyorsanız Fabia 1.2 Classic alırsınız. Benim arabam da bu. LPG uyumlu güzel arabadır. 3 yıldır kullanıyorum.
  • +++++

• Ben fiesta tercih ederdim... Çok güzel araç eski kasaları da yeni kasalarıda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.