|
Bildirim
|
vAsilevsky demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
1) hocam 1.2 tsi style yerine FR almak mantıklı. en başta FR a yöneldiğiniz için 1.2 tsi ın ikinci elinden daha iyi olur FR ın ikinci eli. FR ın en çok tutulanı 140 lık. çünkü act vs yok. egsoz sistemi ve yazılım değiştirince sorun çıkarmıyor. act alınca orjinal sürmek lazım 2) act aktif silindir teknolojisi. ihtiyaca bağlı olarak tork gerekmediği durumlarda iki silindire yakıt gönderimi kesiliyor ve araç iki silindirle çalışıyor. mesela sabit 90 giderken yakıt yarı yarıya düşüyor. aslında güzel teknoloji ama sürekli şehir içi ve dur kalk kullanıyorsanız etkisini çok da görmezsiniz. yakıt değerleri üç aşağı beş yukarı aynı olur. bende 140 lık manuel var. act yok. 7 lt civarı yakıt tüketimim. 5 lere düşmez :) 3) çift egsoz çıkışı fr da standart. sol arkadan çift çıkış var. ancak lip yok. hiç bir modelde yok. lip sonradan eklenen bir aksesuar. mk1 cupra lip i alınıp takılabilir. 4) fr ın en çok tutulan rengi kırmızı. eğer etrafta görmekten bunalmadıysanız alın derim :) farklı olmak istiyorsanız teknik gri veya apollo mavi de güzeldir. beyaz zaten ana renk gibi bir şey oldu :) benim uçmakla kaçmakla işim yok, ben zaten 1.2 tsi almaya odaklanmıştım ama donanım daha dolu ve fiyat makul diyorsanız 125 lik FR sizi üzmez. gidişi de duruşu da verdiğiniz paraya değer. ama ben gecelere akacam rolling yapacam yazılım atacam kimse beni geçemez diyorsanız 150 lik alın. 150 lik varken 125 lik alınmaz diye bir şey yok :) ihtiyaç neyse o alınır :) |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet312 -- 3 Temmuz 2016; 9:30:47 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 3 Temmuz 2016; 15:05:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 3 Temmuz 2016; 16:31:50 > |
|
|
|
|
|
|
|
|