Şimdi Ara

***Seat LEON 1.4 TSI*** ya da ***Yeni Opel ASTRA 1.4 Turbo*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
19.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhilleus
    Astra, yol tutuş ve yalıtım olarak bi kaç gömlek üstün leondan.İmkanınız varsa test edin farkı anlarsınız.Tip olarak zaten yorum bile yapmıyorum

Leon'un yol tutstaki basarisini hic okumadiniz sanirim cunku kullanmis olsaydiniz boyle yazmazdiniz. Leon ile Astra arasinda yol tutusta birkac gomlek yazacak kadar fark yok hemen hemen ayni yol tutusta basarilari.

Ha yalitim olarak Astra biraz daha basarili tabi ama yine birkac gomlek degil. Cok cok lastik sesinde biraz daha basarilidir cunku Leon biraz asfalt sesi aliyor tirtirkli asfaltta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

Astra, yol tutuş ve yalıtım olarak bi kaç gömlek üstün leondan.İmkanınız varsa test edin farkı anlarsınız.Tip olarak zaten yorum bile yapmıyorum

Leon'un yol tutstaki basarisini hic okumadiniz sanirim cunku kullanmis olsaydiniz boyle yazmazdiniz. Leon ile Astra arasinda yol tutusta birkac gomlek yazacak kadar fark yok hemen hemen ayni yol tutusta basarilari.

Ha yalitim olarak Astra biraz daha basarili tabi ama yine birkac gomlek degil. Cok cok lastik sesinde biraz daha basarilidir cunku Leon biraz asfalt sesi aliyor tirtirkli asfaltta.

leon nun yol tutuşu başarılı ona lafımız yok ama astra kesinlikle daha başarılı.

• quote:

quote:

eminim yeni astra sürmüşsündür sen.seatın sahibiymişsin gibi konuşuyorsun.

• Yeni Astra varken asla Leon düşünmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

quote:

quote:

eminim yeni astra sürmüşsündür sen.seatın sahibiymişsin gibi konuşuyorsun.

Yeni cikan her arabayi gider test ederim. Basit konusmaktansa burda dogru duzgun fikrimi yazmak icin iskembeden sallamamak icin.

Seattan banane VWden banane Opelden banane arkadasim. Her marka konusunda yorumum var sacma sapan konusma. Her fikrim olan konuya yorum yapiyorum. Bu konuda da iki araci cok yakindan taniyorum ve bildiklerimi yaziyorum.

Benimle dalga gecmeye calisacagina yorum yap da dolulugunu goster. Hicbir faydan yok suan konuya.

• quote:

Bir de Seat'in hali mechul kapatilacak demezler mi bisey arastirip okumadan...

Tamam cok guzel fikrini aciklamissin Astra tercih etmesi konusunda. Ama Seat'i bosver kapatilabilir. Gulerim yani sadece.

http://forum.donanimhaber.com/m_39761340/mpage_1/key_isler%2Ciyi%2Cgitmiyor/tm.htm

al oku.
  • Yeni Astra varken Leon'un konuşulmaması lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

quote:

astra leona benzetilmiş gibi ancak leondan çok daha güzel tasarımı var bu gerçek.iç mekanda ise fark atıyor bariz.kesinlikle astra alınmalı.seatın hali zaten iyi değil,kapatılması gündemde.

***Seat LEON 1.4 TSI*** ya da ***Yeni Opel ASTRA 1.4 Turbo***

***Seat LEON 1.4 TSI*** ya da ***Yeni Opel ASTRA 1.4 Turbo***

dostum bu resimdeki leon'un makyajsız versiyonu. şuan satılan araçların ön konsolları, göstergeler falan çok farklı. gerçi iç mekan konusunda tartışmasız opel önde. fakat seat'ın kapatılmasıyla ilgili herhangi bir bilgi yok zaten maktıklı da değil. seat çok ciddi bir pazar payına sahip. yalnızca seat'ın başarısına gölge düşürmek için rakipleri tarafından ortaya atılan bir hurafe diye düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_39761340/mpage_1/key_isler%2Ciyi%2Cgitmiyor/tm.htm sende oku kardeşim.bilgi varmı yokmu.

• Bir leon kullanıcısı olarak yol tutuş, aktarma organları,şekil,sağlamlık sorunsuzluk,motor, performans,konfor diyorsan leon.İç tarafta kalite, şekil,ve yakıtta lpg tasarrufu,spor sürüş istiyorsan astra derim.Aslında her iki araçta arkadan yandan önden birbirine benziyor ama leon bu konuda ilk göz ağrısıdır.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum kaliten belli gerci belli olacak da bir kaliten ve seviyen yok o ayri konu. Hadi eyvallah...

kalitemle boğarım seni hadi.....

Neyse gerekli sikayetler yapildi. Burasi senin artislik yapma yerin degil haddini bil. Zaten yorumlarindan anlasiliyor ne oldugun. Konuyu acan arkadasa umarim yardimci olmusumdur. Bildigim herseyi yazdim daha detay isterseniz PM atabilirsiniz bura temizlenir biraz sonra adminler tarafindan.

aferin sana.

• Kesinlikle Astra alırdım. Leon'un kasası ömrünün sonuna geldi.
  • 2008 leon tsi sahibi olarak Astranın içinden etkilendim.
    Ancak arabamı değişterecek olsam yine Leon alırım
  • Performansları aynı fakat

Astranın içi leona göre daha geniş , leondan daha az yakar , güncel kasa olması ve 2.el piyasası olarak daha iyi mantık kesinlikle Astra...
  • Beyaz sunrooflu Leon.
  • astra
  • LEon!
    Astra gereginden fazla pahali sinifina gore! Leon, iç dizaynindaki eksikligi, gerek konfor gerek ise sürüş özellikleriyle perdelemekte ve tasarimiyla bir adım önde olmakta bence.
  • Leon kasa değiştirecek gibi Astra'da yeni olduğu için biraz pahalı. Bravo, golf, megane 3, i30, ceed, auris, focus hb vs. bunlarıda bi araştır.
  • hic dusunmeden LEON ki para varsa cupra alcan var mi ustune ya
  • arkadaşlar herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ediyorum ama lütfen biraz daha açıklayıcı olun yani neticede anket yapmıyoruz. astraysa neden astra daha mı güzel görünüyor ya da neden leon daha mı iyi motoru var. biraz daha ayrıntıya inin lütfen.

hala çok kararsızım. arada da kafadan 3 bin tl fark var. ne yapalı ne yapmalı
  • öncelikle astra teknolojik açıdan çok yeni bir araç. diğer taraftan leon ömrünü tamamlamış bir model. seneye yeni kasası gelecek. marka değeri olarak da astra, leon dan önde. seat her ne kadar vw şemsiyesi altında olsa da bir opel gibi dayanıklı ve ikinci elde de prim yapan araçlar üretemiyor.

bana kalırsa leon un tek avantajı biraz da kasa yenilenmesinin yakın olmasının da etkisiyle, fiyatı.

yani kısaca, kesinlikle astra.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.