Şimdi Ara

***Seat LEON 1.4 TSI*** ya da ***Yeni Opel ASTRA 1.4 Turbo***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
19.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun, çok uzun, aylardır süren araştırmalarım ve defalarca fikir değiştirmelerim neticesinde; artık Allah'ın izniyle önümüzdeki aylarda bu iki araçtan birisini alacağım. Birisi seat'ın lokomotifi olan ve wv+audi kırması LEON TSI diğeri cazibe merkezi ve son zamanların gözdesi NewASTRA 1.4 turbo.

LeoN

+Mükemmel motor mükemmel yol tutuşu ve mükemmel performans. Kendini kannıtlamış bir motor TSI zaten onu tercih edilebilir kılan en büyük özelliği TSI motoru ve tabiki harika dizaynı. Ne kadar eskirse eskisin bugüne kadar yapılan en başarılı dizaynlardan birisi. Aksini iddia eden?

-Her ne kadar yenilense de göze hoş gelmeyen iç dizaynı.
    -Kasa değiştirecek dedikoduları. Aslında dedikodudan da öte bunu hepimiz biliyoruz. Belki 2013 belki daha geç ama değişecek. Aslında leon böyle harika bir tasarıma sahipken kasa değiştirse kaç yazar? Ayrıca makyaj ona çok yakıştı.

OpeL

+Dudak uçuklatan iç mekan. Gerek malzeme kalitesi gerekse dizaynı 10 numara olmuş.
    +Henüz kasa değiştirmesi.
    +Başarılı motor.

-Kronik problemleri var, forumda da ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.
    -Nispeten yüksek fiyatı.

?????????????????? Hangisi alınmalı ??????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 25 Temmuz 2010; 21:56:52 >

• son karar senindir ama benim tercihim esp+sunrooflu beyaz leon olurdu
  • Benim tercihim Seat Leon olurdu.

1.4 TSI STYLE 38.500
    ESP&Eba, Xds, Dsr, lastik basinc sensoru 1.000 tl

Toplam 39.500e bayagi dolu bir araca sahip olursunuz.
  • aynen bende leon tercıh ederım, zaten astra bana gore leona benzetılmış bıarac dış dıyan olarak,leon en azından kendını katınlamıs bı arac astranın nelerı cıkacagı bellı olmaz yenı araç leon derım
  • Octavia Tsi da bakabilirsin
  • Leon kasa olarak 5 yaşına girecek.Mantık Astra kalp Leon der.
  • tst sürüşü yapsan kesin astra alırsın ama az daha para versen octavia 1.4 tsi alabilirsin octavia bu ikiisinden de daha evladır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Octavia Tsi da bakabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

tst sürüşü yapsan kesin astra alırsın ama az daha para versen octavia 1.4 tsi alabilirsin octavia bu ikiisinden de daha evladır

sedan araç düşünmüyorum tercihim sadece bu ikisinden biri olacak.
  • tabiki astra derim, leon çok eskidi...
  • Sedan değil zaten octavia liftback
  • astra leona benzetilmiş gibi ancak leondan çok daha güzel tasarımı var bu gerçek.iç mekanda ise fark atıyor bariz.kesinlikle astra alınmalı.seatın hali zaten iyi değil,kapatılması gündemde.

• Bir de Seat'in hali mechul kapatilacak demezler mi bisey arastirip okumadan...

Tamam cok guzel fikrini aciklamissin Astra tercih etmesi konusunda. Ama Seat'i bosver kapatilabilir. Gulerim yani sadece.
  • kesinlikle astra diyorum..leon astranın yanında B sınıfı bir araç gibi kalacaktır..her bakımdan astra üstün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
    kesinlikle astra diyorum..leon astranın yanında B sınıfı bir araç gibi kalacaktır..her bakımdan astra üstün..

Biraz detay versen de biz de anlasak neymis Astra'yi Leon'un yaninda B sinifi yapan? Hem konuyu acmis arkadasa faydan dokunur soylediklerini aciklayarak?
  • quote:

kesinlikle astra diyorum..leon astranın yanında B sınıfı bir araç gibi kalacaktır..her bakımdan astra üstün..

Çok iddialı bir cümle.Bu cümleyi söylemek için 2 aracı da çok yakından tanımak ve biraz kullanmak gerekir diye düşünüyorum.Tamam astra güzel araba ama leon da kötü değil

• quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

astra leona benzetilmiş gibi ancak leondan çok daha güzel tasarımı var bu gerçek.iç mekanda ise fark atıyor bariz.kesinlikle astra alınmalı.seatın hali zaten iyi değil,kapatılması gündemde.

dostum bu resimdeki leon'un makyajsız versiyonu. şuan satılan araçların ön konsolları, göstergeler falan çok farklı. gerçi iç mekan konusunda tartışmasız opel önde. fakat seat'ın kapatılmasıyla ilgili herhangi bir bilgi yok zaten maktıklı da değil. seat çok ciddi bir pazar payına sahip. yalnızca seat'ın başarısına gölge düşürmek için rakipleri tarafından ortaya atılan bir hurafe diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 26 Temmuz 2010; 1:25:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Çok iddialı bir cümle.Bu cümleyi söylemek için 2 aracı da çok yakından tanımak ve biraz kullanmak gerekir diye düşünüyorum.Tamam astra güzel araba ama leon da kötü değil

katılıyorum. zaten dış görünüş olarak kesinlikle leon diyorum. yeni astranın arka camları falan haddinden fazla uzatılmış araçta yandan bakınca bir stationwagon havası var. motor konusunda da tsi farkı var gene leon üstün çıkar. bence opel'in tek avantajı zengin donanımı ve kaliteli iç mekanı. leon'un kasası istediği kadar eskisin, zaten araba gelecekten gelmiş gibi duruyor.

• Ha aradaki 5 milyar farkla bir ust sinif olabilir doğru.
  • -------------motor hacmi-------HP (beygir)---------Tork (NM)-----------Devir (dk)----------0-100------max hız (km)------ağırlık (kg)---------iç---------dış---------karma

ASTRA----------1.4----------------140----------------200----------------1850-4950------------9.9-----------202------------1333------------7.8-------4.8---------5.9

LEON------------1.4----------------125----------------200----------------1500-4000------------9.8-----------197------------1249------------8.1-------5.1---------6.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 26 Temmuz 2010; 9:38:31 >
  • Astra, yol tutuş ve yalıtım olarak bi kaç gömlek üstün leondan.İmkanınız varsa test edin farkı anlarsınız.Tip olarak zaten yorum bile yapmıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.