Bildirim
Seat Leon 1.6 Sport UP mu ? Opel Astra 1.6 Cosmo mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bembeyaz bir leon derim -
Yardımcı olucak kimse yok mu ¿ ?quote:
Orijinalden alıntı: ba2khan
bembeyaz bir leon derim -
Seat sürmedim bilmiyorum. Kullanılan malzeme kalitesinden şikayet edenler görmüştüm.quote:
Orijinalden alıntı: Bestlove
Yardımcı olucak kimse yok mu ¿ ?
Alıntıları Göster
Astra kullandım. İyi biliyorum. Öneriyorum. -
YARDIMquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Seat sürmedim bilmiyorum. Kullanılan malzeme kalitesinden şikayet edenler görmüştüm.
Astra kullandım. İyi biliyorum. Öneriyorum.
Alıntıları Göster
-
SEAT LEON çok hoşuma giden bir araç olmasına rağmen astra diyorum ben.quote:
Orijinalden alıntı: Bestlove
YARDIM
Alıntıları Göster
çünkü hem cosmo,hem 16 v,hem siyah hemde xenon farlı::TADINDAN YENMEZ!
A s t r A
-
sen 2 de birde yardım yardım dersen alır ban ı oturursun bence.millet yardım ediyor işte!quote:
Orijinalden alıntı: casio1948
SEAT LEON çok hoşuma giden bir araç olmasına rağmen astra diyorum ben.
çünkü hem cosmo,hem 16 v,hem siyah hemde xenon farlı::TADINDAN YENMEZ!
A s t r A
Alıntıları Göster
-
opel fiyatları iyice düşürdü, seat ise tam tersi arttırdı.quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
sen 2 de birde yardım yardım dersen alır ban ı oturursun bence.millet yardım ediyor işte!
Alıntıları Göster
eskiden enjoy sport paket astra ile aynı donanımdaki leon dan 3-4 bin ucuzken şimdi sport up ile cosmo aynı fiyata gelmişler.
astra pahalıyken bile leona göre içinin daha güzel olması ve motorunun çok daha verimli olması (yüz km de2 litre daha az yakar) tercih edilen bir otomobildi.
şimdi tartışacak hiç bir şey kalmadı,kesinlikle astra diyorum.
-
Siyah Astra Cosmo !quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
opel fiyatları iyice düşürdü, seat ise tam tersi arttırdı.
eskiden enjoy sport paket astra ile aynı donanımdaki leon dan 3-4 bin ucuzken şimdi sport up ile cosmo aynı fiyata gelmişler.
astra pahalıyken bile leona göre içinin daha güzel olması ve motorunun çok daha verimli olması (yüz km de2 litre daha az yakar) tercih edilen bir otomobildi.
Alıntıları Göster
-
Astra Cosmo Seat 1.6 motor 102 hp Astra 1.6 motor 115 hpquote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Siyah Astra Cosmo !
Alıntıları Göster
-
Arada 13hp fark var ama 0-100km/h hızlanmaları aynı, astra ortalama 1lt daha az yakıyo. Sport up donanımlı beyaz bir leon kesinlikle tercihim olurduquote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Astra Cosmo Seat 1.6 motor 102 hp Astra 1.6 motor 115 hp
Alıntıları Göster
-
iki aracıda kullanmışlıgım var hatta sirket aracı astrayı hala kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Astra Cosmo Seat 1.6 motor 102 hp Astra 1.6 motor 115 hp
Alıntıları Göster
seat leon dış tasarımı gercekten güzel ama ic tasarımı cok sade kalıyor ve isciligi astra kadar iyi degil motor olaraksa astra yeni 115 pslik motoru yakıt ve performansta daha iyi
yanlız leon tsi deseydin üzerinde durulurdu ama bu ikiliden astra cosmoyu secerdim ben olsam
-
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
iki aracıda kullanmışlıgım var hatta sirket aracı astrayı hala kullanıyorum
seat leon dış tasarımı gercekten güzel ama ic tasarımı cok sade kalıyor ve isciligi astra kadar iyi degil motor olaraksa astra yeni 115 pslik motoru yakıt ve performansta daha iyi
yanlız leon tsi deseydin üzerinde durulurdu ama bu ikiliden astra cosmoyu secerdim ben olsam
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Siyah Astra Cosmo !
-
Sport up leon kesinlikle... hele bide siyah oldumu süper görünüm. Ama alıcaksan bence tsi versiyonunu almalısın.quote:
Orijinalden alıntı: Barış.quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Siyah Astra Cosmo !
Alıntıları Göster
-
Sport up ta TSİ seçeneği yok.quote:
Orijinalden alıntı: Black Armadillo
Sport up leon kesinlikle... hele bide siyah oldumu süper görünüm. Ama alıcaksan bence tsi versiyonunu almalısın.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 19can84
çünkü Leon gençler için çok cazip.Bugün siyah leon çok cazip geliyor millete.O yüzden fiyatı yukarı çıkarttı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkquote:
çünkü Leon gençler için çok cazip.Bugün siyah leon çok cazip geliyor millete.O yüzden fiyatı yukarı çıkarttı.
Alıntıları Göster
haklısın ama beyaz dururken siyaha ne bakarlar anlamam . beyazı gerçekten çok güzel. ama tabi zevk meselesiquote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
quote:
-
bencede beyazı daha güzel siyahı çok fazla türedi hem ,özellikle gece görünüşü süper beyaz leonunquote:
Orijinalden alıntı: night_33
haklısın ama beyaz dururken siyaha ne bakarlar anlamam . beyazı gerçekten çok güzel. ama tabi zevk meselesiquote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
quote:
Alıntıları Göster
-
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE SEAT LEON DİYORUM MOTORLARI HEMEN HEMEN AYNI AMA LEONDAKI DURUŞ OPELASTRADA YOK GENÇLERİN TERCİH EDECEGİ BİR ARAÇ BEYAZ LEON VAZGEÇİLMEZİMDİR!!!quote:
Orijinalden alıntı: ba2khan
bencede beyazı daha güzel siyahı çok fazla türedi hem ,özellikle gece görünüşü süper beyaz leonun
Alıntıları Göster
-
evet arkadaşların dediği gibi Seat Leon un çekiciliği çok fazla fakat iç tasarımı konusunda olumlu konuşan bir kişi görmedim.Bunu göz önüne alarak tercihini yap bence.yada deneyip öyle karar verquote:
Orijinalden alıntı: PEUGEOT_ SW
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE SEAT LEON DİYORUM MOTORLARI HEMEN HEMEN AYNI AMA LEONDAKI DURUŞ OPELASTRADA YOK GENÇLERİN TERCİH EDECEGİ BİR ARAÇ BEYAZ LEON VAZGEÇİLMEZİMDİR!!!
Alıntıları Göster
Sedefli Siyah Cosmo da fena olmaz bence...
Benzer içerikler
- en sorunsuz otomatik suv
- mazda 323 tutulan modeli
- range rover en çok tutulan modeli
- jetta 1.6 tdi kronik sorunlar
- motor kaputu değişen araba alınır mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X