Şimdi Ara

Seat Leon 1.6 Tdi - Golf 6 1.6 Tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 hafta içinde bu 2 araçdan birini alacagım.eğer kullanan varsa yazabilirmi,hangisini tercih etmeliyim.saygılar..

-2011 seat leon st style 1.6 tdi dsg 84 binde kaza boya yok.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-clean-car-dan-otomatik-dizel-seat-leon-sunroof-84.000-km-de-194084908/detay

-2010 golf 6 trendline 1.6 tdi manuel 57 binde 1150 tl lik hasar kaydı var.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-das-auto-yeni-yil-hediyesi-195121912/detay

• Bence golf ü tercih edin, leon otomatik bu araçları alanlar garantisi bitince satıyor ,elinizde patlamasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golfün aynısı bende var.arac dediği gibiyse fiyatı iyi golf 6 nın yol tutuşu ve süspansiyonlarına resmen aşık olacaksınız.kısmetse bu ay sonu bende satıcam sıfır otomatik almayı dusunuyorum manuel vites istanbulda insanı yıldırıyor.

edit:ayrıca aracla ilgili sorularınız varsa her türlü cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 9 Ocak 2015; 12:18:26 >
  • golf 6 alınır ama o apaçiden değil
  • iki aracında eksileri ve artıları var. Marka değeri olarak tabi ki golf fakat leon golfün comfortline donanımından dolu bir araç. Birde linkte attığınız golf modifiyeli, kişisel tercihtir fakat satarken zorlanırsınız..
  • modifiye olmaması bence daha iyidir ama sizin kisisel tercihiniz.iki araç arasında ben golfü secerdim kesinlikle donanımı bir kenara koyarsanız arada kalite farkı var ve tabi bu iki araç için konusuyorsak ayrıca km farkı da,dsg alıp stres olmama rahatlıgı da cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

golfün aynısı bende var.arac dediği gibiyse fiyatı iyi golf 6 nın yol tutuşu ve süspansiyonlarına resmen aşık olacaksınız.kısmetse bu ay sonu bende satıcam sıfır otomatik almayı dusunuyorum manuel vites istanbulda insanı yıldırıyor.

Sizdede mi 1.6 tdi trendline var? Artilar eksiler yazarsaniz sevinirim saygilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    Jetta 1.6 tdi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • engeann E kullanıcısına yanıt
    siz + - üzerinden gidince ben pek anlatamam ama aracın yakıtı şehir içi 6, 6.5 sehir dışı 5 5.5 arasında değişiyor.arac trendline oldugu için haliyle donanım olarak bir şey yok.yol tutuşu güzel içeriye ses almaması vs sorunsuz bir araba ne diyim daha detaylı olarak ne sordugunuzu söylerseniz onu anlatayım:)
  • golfün kaput el sallamış zaten, adam gibi orjinal bi araba bakarım ben olsam çünkü dip gaz gezmiştir hep sahibi büyük ihtimal
  • Golf'un donanımı trendline, fazlasıyla boş bir araba haberiniz olsun, leon'da ise elektrikli kapanan aynalar, usb aux girişi, hız sabitleme gibi ekstralar standart donanımda.
    Eğer leon'a karar verirseniz şanzımana dikkat edin, garantisi bitmiş arabada dsg çok tehlikeli malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Golf'un donanımı trendline, fazlasıyla boş bir araba haberiniz olsun, leon'da ise elektrikli kapanan aynalar, usb aux girişi, hız sabitleme gibi ekstralar standart donanımda.
    Eğer leon'a karar verirseniz şanzımana dikkat edin, garantisi bitmiş arabada dsg çok tehlikeli malesef.

Yani bu leonlarin dsg si bukadar mi sikintili anlamadim gitti.aklim iyice karisti.

• quote:

golfün aynısı bende var.arac dediği gibiyse fiyatı iyi golf 6 nın yol tutuşu ve süspansiyonlarına resmen aşık olacaksınız.kısmetse bu ay sonu bende satıcam sıfır otomatik almayı dusunuyorum manuel vites istanbulda insanı yıldırıyor.

Saticam demissiniz.model km kaza boya bilgilerini verirmisiniz.saygilar.

• Valla saticam dedim ama alacagim araca karar vermedigim icin suanda satmak istemiyorum.leon dizel otomatik golf 1 .2 tsi ve octavia 1.6dizel arasinda kaldim:)

• quote:

Valla saticam dedim ama alacagim araca karar vermedigim icin suanda satmak istemiyorum.leon dizel otomatik golf 1 .2 tsi ve octavia 1.6dizel arasinda kaldim:)

Anladim 1 hafta icinde satmayi dusunurseniz bana yazarsiniz.model km kaza varmi bi yazarmisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.